OwlTail

Cover image of Krimpodden

Krimpodden

Tettere på norsk krim. Ny, aktuell episode hver torsdag. Med VGs krimekspert Øystein Milli og programleder Tor-Erling Thømt Ruud.Ansvarlig redaktør Gard Steiro

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

I fotsporene til en mulig drapsmann

Hvordan er det for en journalist å dra til Thailand for å gå i fotsporene til en som er siktet for drap? Vi skal behind the scenes til den nye krimserien vår. Journalist Natalie Remøe Hansen ble nervøs da hun møtte folk på reisen. Med krimkommentator Øystein Milli og programleder Tor-Erling Thømt RuudKrimpoddens dokumentarserie "Hva skjedde med Nerid?" hører du med PodMe-appen eller VG+abonnement. Kontakt redaksjonen på krimpodden@vg.no Ansvarlig redaktør Gard Steiro

36mins

15 Sep 2022

Rank #1

Podcast cover

Hva gikk galt i politiavhørene?

Avhørsteknikken til norsk politi har gått gjennom en enorm endring. Hva var galt før og hvordan skal man stille de riktige spørsmålene nå? Med avhørsekspert Asbjørn Rachlew, krimkommentator Øystein Milli og programleder Tor-Erling Thømt Ruud.Kontakt redaksjonen på krimpodden@vg.no - ansvarlig redaktør Gard Steiro.

1hr

8 Sep 2022

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Hva skjedde med Nerid? 1:5

Nerid Høiness (30) fra Bærum ble funnet drept i 2020. I ett år har Krimpodden jaktet på hva som egentlig skjedde - og funnet overraskende svar. Hør episode 2 her: https://podme.com/no/

36mins

5 Sep 2022

Rank #3

Podcast cover

Historien om justismordene

Hva er det som kjennetegner justismordene vi har i Norge? Per Liland og Fritz Moen ble frikjent etter å blitt dømt for drap. Og hva skjedde egentlig med Fredrik Fasting Torgersen? Dette er justismordets historie. Med krimkommentator Øystein Milli og Tor-Erling Thømt Ruud. Kontakt redaksjonen på krimpodden@vg.no Ansvarlig redaktør Gard Steiro.

56mins

1 Sep 2022

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Hun kaller seg hærføreren

Krimsjef og ordenssjef i Oslo-politiet, sjef for Politiets overvåkingstjeneste, Norges første, kvinnelig statsadvokat. Hun kaller seg selv en hærfører. Ellen Holager Andenæs hoppet av påtalemakten og ble forsvarer isteden. Hvorfor? Med krimkommentator Øystein Milli og programleder Tor-Erling Thømt Ruud. Ta kontakt med redaksjonen på krimpodden@vg.no Ansvarlig redaktør Gard Steiro

51mins

25 Aug 2022

Rank #5

Podcast cover

EKSTRA Siktet i Tina Jørgensen-saken

Mannen som var mistenkt for å stå bak drapet på Tina Jørgensen (20) i 2000 har nå fått status som siktet. Vi forklarer hva det vil si. Krimkommentator Øystein Milli og programleder Tor-Erling Thømt Ruud. Ansvarlig redaktør Gard Steiro.

8mins

18 Aug 2022

Rank #6

Podcast cover

Baneheia-forfatter om de nye funnene

I denne episoden gjester Bjørn Olav Jahr Krimpodden for å snakke om Baneheia-saken, hvordan det har vært å stå i stormen etter bokutgivelsen i 2017 og hva han tenker om utviklingen i saken. Kontakt oss gjerne på krimpodden@vg.no.

49mins

18 Aug 2022

Rank #7

Podcast cover

Lørenskog: Den ukjente konflikten

Alle de tre etterforskningslederne slutter å jobbe med Lørenskog-saken. Hva har det å si for oppklaringen av saken? Krimpodden er tilbake med høstsesong 2022!Kontakt redaksjonen på krimpodden@vg.no Ansvarlig redaktør Gard Steiro.

26mins

11 Aug 2022

Rank #8

Podcast cover

REPRISE: Spionene blant oss

Hvordan jobber spioner for å få oss til å røpe hemmeligheter? Møt en spion og ei som jakter dem.Hør Krimpodden i Podme-appen eller der du hører podkast. Kontakt oss på krimpodden@vg.no Ansvarlig redaktør er Gard Steiro.

34mins

28 Jul 2022

Rank #9

Podcast cover

REPRISE: Jakten på den ukjente morderen

Hvorfor la politiet ned gruppen som jobbet med gjerningsmannprofiler? Metoden ble forsøkt både i etterforskningen av drapet på Birgitte Tengs og i Baneheia-saken, men nå jobber ikke politiet slik lenger. Hvorfor ikke? Kontakt redaksjonen på krimpodden@vg.no. Ansvarlig redaktør er Gard Steiro.

41mins

21 Jul 2022

Rank #10