OwlTail

Cover image of Hockey Tutto

Hockey Tutto

Ett hockeymagasin med Thomas Wilbacher, Dick Axelsson, Fimpen Eklund och Kim Virsen. Varje torsdag!

Popular episodes

All episodes

Read more

Ett hockeymagasin med Thomas Wilbacher, Dick Axelsson, Fimpen Eklund och Kim Virsen. Varje torsdag!

54. Ställ in sommaren

Podcast cover
Read more

Tompen och Dicken är på galej utomlands och då är det upp till Fimpen och Kimpen att ratta saker och ting från studion i Stockholm. Det blev mycket NHL om Colorados frejdiga spel, Tampa Bays tyngd och Rangers sorti, men vi ringde också upp Hockeyallsvenskans sportchef Erik Ryman och pratade dels den stundande och med […]

Inlägget 54. Ställ in sommaren dök först upp på Tutto Balutto.

Jun 15 2022

41mins

Play

53. Karriärsår

Podcast cover
Read more

Henke Lundqvists förmodade tårar! Cale Makars offsidemål som ändå inte var offside – vi benar ut! Förbättringspotentialen för coaches challenge! Liten VM-summering! Damhockeyns utmaningar! Oliver Kylington på länk om dundersäsongen!

Inlägget 53. Karriärsår dök först upp på Tutto Balutto.

Jun 01 2022

46mins

Play

52. Der Strumpf

Podcast cover
Read more

Kimpas natt på mc-klubb! Emoji-betyg på kvartsfinallagen! Danska fiaskot! Avsaknaden av svenska superstjärnor! Strumpans nya gig! Schweiziska bergstoppar!

Inlägget 52. Der Strumpf dök först upp på Tutto Balutto.

May 25 2022

48mins

Play

51. Långa steg

Podcast cover
Read more

Efter en stökig start med strandade bågar, ogiltig frånvaro och barnvaktsstrul fick vi till slut se Sverige slå pajsarna. Under matchen pratade vi Bam Margeras förfall, vidriga lapplisor i Västerås (inte alla lapplisor!), Dicks matvanor, vad Finland egentligen är bra på och det orimliga i att Clark har dunderbetyg på IMDB. Vi fick finbesök av […]

Inlägget 51. Långa steg dök först upp på Tutto Balutto.

May 19 2022

59mins

Play

50. Roast på K26

Podcast cover
Read more

SHL-slutspelet skulle avgöras och dagen till ära hade Calle bjudit in farsan som bjöd på stor underhållning. Vi ringde upp en lite ledsen Dick från Tammerfors och en solig Strumpan från Öland, men framför allt, kanske, ringde vi upp vackra och karismatiska Charlotte Perelli och snackade upp Eurovision. EurovisionTutto är härmed fött och vad det […]

Inlägget 50. Roast på K26 dök först upp på Tutto Balutto.

May 13 2022

1hr 53mins

Play

49. Lämna WO mot Österrike

Podcast cover
Read more

Påkopplade Färjestad! Ovissa NHL-slutspelet! Luddiga VM-truppen! Anynoma Kanada (sic)! William Nylanders fritidsgäspande!

Inlägget 49. Lämna WO mot Österrike dök först upp på Tutto Balutto.

May 09 2022

51mins

Play

48. En enad värld

Podcast cover
Read more

Ett fulltaligt – äntligen! – HockeyTutto tog sig an torsdagen och fick till slut se Färjestad gå till final. Vi ringde gamla guldhjältar, vi ringde sportchefer, vi ringde Strumpan, vi ringde Ponne, vi gjorde lite vad vi ville, hoppas ni gillar det, tack för att ni lyssnar.

Inlägget 48. En enad värld dök först upp på Tutto Balutto.

Apr 27 2022

47mins

Play

47. Det luktar sommarlov

Podcast cover
Read more

Ingen sändning är den andra lik och torsdagens liveshow var inget undantag. Vi fick hur som helst se Björklöven demolera Modo och Luleå ta strypgrepp (bildligt talat!!!) på Frölunda. Tack för att ni lyssnar!

Inlägget 47. Det luktar sommarlov dök först upp på Tutto Balutto.

Apr 22 2022

42mins

Play

46. Straffrabatt

Podcast cover
Read more

Nordamerikanske Tomas Mitell! Rögles juice! Obelix-Theodor Lennström! Cam Abbotts kanske lite för höga blodtryck! Ryan Lasch furbo! Alternativa bestraffningar! Farthållar-HV! Det blanka pappret Djurgården! Marcus Ragnarsson på länk! 

Inlägget 46. Straffrabatt dök först upp på Tutto Balutto.

Apr 18 2022

49mins

Play

45. Inte sportchef, men

Podcast cover
Read more

Nästan uträknade Rögle vs harmoniska Oskarshamn! Robban Ohlssons utstormning! Skellefteås eller Färjestads fiasko! Svårbedömda Luleå! Grisiga Karlskoga! Dantes reliker! HV:s spetsiga bredd! Djurgårdens sportchef K-G Stoppel på länk!

Inlägget 45. Inte sportchef, men dök först upp på Tutto Balutto.

Apr 11 2022

51mins

Play

44. Kärlek

Podcast cover
Read more

Det blev ett avsnitt i spontanitetens, impulsivitetens och sorglöshetens tecken. Men, framförallt, blev det en kväll i kärlekens tecken. Tack för att ni lyssnar, vi älskar er!

Inlägget 44. Kärlek dök först upp på Tutto Balutto.

Apr 07 2022

1hr

Play

43. Sveket

Podcast cover
Read more

Avslappnade Färjestad! Chocken Oskarshamn! Djurgårdens kommande skärseld! Imponerande Timrå! Partypoopern Fimpen! En lans för Marcus Sörensen! Lite murvelkritik! Alfred Nobel! Stockholmshockeyns uppsving! 

Inlägget 43. Sveket dök först upp på Tutto Balutto.

Apr 04 2022

42mins

Play

42. Hovet

Podcast cover
Read more

För första gången i HockeyTuttos korta men starka historia tog vi oss bortom studion och fann oss rinkside på Hovet. Det var lite annorlunda, det var lite stökigt, det var lite konstigt, men framförallt var det väldigt roligt. Här har vi ett hopkok, vill man se sändningen i all sin härlighet (sic!) ligger den såklart […]

Inlägget 42. Hovet dök först upp på Tutto Balutto.

Apr 01 2022

45mins

Play

41. Åker ner och halvröker

Podcast cover
Read more

Eftersom Tompa var på Friends och kollade fjollboll och Dicken var i Oskarshamn och fick spö, fick vi ta in förstärkning i studion – och vilken förstärkning det var sen! Patrick Cehlin satte sig bakom micken och levererade under SHL:s avslutande omgång. Vi ringde 2 x förbundskaptener och Strumpan fick ur sig diverse bevingade ord […]

Inlägget 41. Åker ner och halvröker dök först upp på Tutto Balutto.

Mar 25 2022

57mins

Play

40. Vitt bröd, cola, kexchoklad

Podcast cover
Read more

Claude Girouxs Stanley Cup-chans! Hockeyns strukturella problem! Det sockerfria 80-talet! Parmesandepån på Florens Maraton! IIHF-bossens nya KHL-gig! Dicks försoning med Leif Boork! Play in! Play out! Fimpens hat mot hockeysommaren 2022!

Inlägget 40. Vitt bröd, cola, kexchoklad dök först upp på Tutto Balutto.

Mar 20 2022

45mins

Play

39. Miso

Podcast cover
Read more

Kanske går det att summera torsdagsliven med ”det blev vad det blev”. Vi stekte ett gäng samtal men lyckades åtminstone ringa Strumpan och Pontus Wernbloom. Och Fimpen som var hemma ”spysjuk”.

Inlägget 39. Miso dök först upp på Tutto Balutto.

Mar 18 2022

1hr 9mins

Play

38. Banana, banana, banana

Podcast cover
Read more

Det blev profiltätt i torsdagens HockeyTutto Live. Nog för att vi ringde Djurgårdens lagkapten och mångåriga NHL-proffset Jacob Josefson som inte gjort en intervju sen säsongsstarten, sportchefen för HockeyAllsvenskan Erik Ryman, ständigt aktuella, kloka och trevliga Jonathan Hedström och vår gubbe Strumpan, men klart det var übermäktigt att få tio minuter med Darius Fucking Kasparaitis. […]

Inlägget 38. Banana, banana, banana dök först upp på Tutto Balutto.

Mar 11 2022

57mins

Play

37. Tre poäng men fyra

Podcast cover
Read more

Dicks hatt! Fimpens ölstrul på Hovet! Kimpens superhelg! Dubbla streckstriderna! SHL:s jourdomare! Blåsvädret kring Alex Ovechkin! Västerås hjärnsläpp! 

Inlägget 37. Tre poäng men fyra dök först upp på Tutto Balutto.

Mar 07 2022

49mins

Play

36. Vickning

Podcast cover
Read more

På självaste fössta tossdan i mass var ju såklart tvungna, nåja, att ringa upp HV71-legendaren Pär Arlbrandt. Vi pratade också med Uffe Bodin om läget i NHL i allmänhet och svenskläget i synnerhet. Vi pratade med Mario Kempe om hans syn på läget i hans Belarus. Vi hade en väldigt trevlig kväll.

Inlägget 36. Vickning dök först upp på Tutto Balutto.

Mar 04 2022

45mins

Play

35. Story of the bottenstrid

Podcast cover
Read more

Dominik Haseks attack mot Alexander Ovechkin! Hockeyspelarnas ansvar gentemot Ryssland! Dick Axelssons minnesförlust! Totalt galna bottenstriden! Johan Penneborns exit! Malmös uppsteppade matchtröjsgame! Fina norrländska skärgården! Lite löjliga NHL! 

Inlägget 35. Story of the bottenstrid dök först upp på Tutto Balutto.

Feb 27 2022

52mins

Play