OwlTail

Cover image of Bli en bättre golfare - med MXPGolf.se

Bli en bättre golfare - med MXPGolf.se

Bli en bättre golfare med MXPGolf.se är podden för dig som vill lära dig mer om golf. Max Persson djupdyker i varje avsnitt i olika golfrelaterade ämnen som alla kan hjälpa dig med en och samma sak - att bli en bättre golfare.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Read more

Bli en bättre golfare med MXPGolf.se är podden för dig som vill lära dig mer om golf. Max Persson djupdyker i varje avsnitt i olika golfrelaterade ämnen som alla kan hjälpa dig med en och samma sak - att bli en bättre golfare.

Bli en bättre golfare tar sommarlov!

Podcast cover
Read more

Nu tar Bli en bättre golfare sommarlov för de kommande månaderna. Tiden är begränsad och måste prioriteras annorlunda och för att kunna veta om att jag kan leverera en podd med samma goda kvalité som jag nu gjort de senaste månaderna tar podden sommarlov. Den är tillbaka i höst igen med massor av nya gäster!

Prenumerera på min YouTube-kanal och missa ingenting: https://www.youtube.com/c/mxpgolfse?sub_confirmation=1

HÖR AV DIG! MXPGolf.se och Max Persson på Sociala Medier: http://www.facebook.com/MXPGolf http://www.instagram.com/MXPGolf.se http://www.twitter.com/MXPGolffitness https://se.linkedin.com/in/mxpgolf

May 28 2020

5mins

Play

Avsnitten du inte får missa!

Podcast cover
Read more

Det har varit en hel fantastisk start för Bli en bättre golfare, i veckans avsnitt passar jag på att tillsammans med dig som lyssnare gå tillbaka och se över de fantastiska gäster vi har haft, avsnitt du inte får missa och lärdomar jag tagit ifrån mina gäster.

www.mxpgolf.se/podcast

Följ MXPGolf.se:

www.facebook.com/mxpgolf

www.instagram.com/mxpgolf.se

May 21 2020

16mins

Play

Madelene Sagström - Proffslivet & Konsten att skilja på resultat och person

Podcast cover
Read more

Denna vecka gästas Max av golfproffset Madelene Sagström. Madde är bland annat vår senaste segrarinna på LPGA Tour och har redan nu en fantastisk karriär. Vi pratar om allt ifrån Maddes träningsrutiner till hur ett beslut i gymnasiet gav henne möjligheten till en fantastisk karriär. Madelene Sagström på Instagram: https://www.instagram.com/madelenesagstrom/

May 14 2020

59mins

Play

Robert Karlsson - 30års proffskarriär & Ryder Cup-historier

Podcast cover
Read more

Denna vecka gästas Max av golfproffset Robert Karlsson. Robert har varit proffs på de olika världstourerna i över 30 år och har bland annat 11 segrar på Europatouren. 2006 och 2008 var han med i Ryder Cup som spelare och 2018 var han förste vice-kapten under Thomas Bjørn i Paris. Robert delar med sig av sina erfarenheter som spelare på olika toruer och en massa härliga stories från sina Ryder Cup. 

Följ Robert Karlsson: https://www.facebook.com/RobertKarlssonGolf

May 07 2020

1hr 9mins

Play

Mikael & Tim från ImpactSpray - Vikten av en bollträff

Podcast cover
Read more

Denna vecka gästas Max av två stycken gäster. Mikael Detterberg Imstedt som har varit med tidigare och Tim Wingårdh Mitsell som tillsammans har startat företaget ImpactSpray. Vi snackar om processen att ta fram en ny golfprodukt till marknaden, golfteknik och givetvis bollträffens påverkan på bollflykten. 

www.impactspray.se www.instagram.com/impactspray

Apr 30 2020

29mins

Play

Oskar Almlund - Stack & Tilt

Podcast cover
Read more

Denna vecka gästas Max av Oskar Almlund, golftränare på Köpenhamns Golfklubb. Oskar har sin kompetens främst i svingmodellen Stack & Tilt där han även är med och utbildar nya tränare. I detta avsnitt djupdyker vi i Oskars filosofi och syn på golfsvingen och spelarutveckling. https://www.instagram.com/almlundgolf/

Apr 23 2020

58mins

Play

Mikael Detterberg Imstedt - Hur vet du att du tränar på rätt saker?

Podcast cover
Read more

Veckans gäst är Mikael Detterberg Imstedt. Golftränare på Öijared utanför Göteborg och landslagscoach. Mikael har stor erfarenhet både som spelare och under de senaste åren även i tränaryrket. Vi djupdyker i tekniken och Golfing Machine men Mikael delar också sina erfarenheter om statistik och vikten av ta reda på vad du verkligen behöver träna på. 

Följ Mikael: https://detterberggolf.se/ www.instagram.com/detterberggolf

Apr 16 2020

58mins

Play

Henrik Swärdh - Garantera resultat i din golfträning

Podcast cover
Read more

Denna vecka gästas jag av Henrik Swärdh, PGA Club Professional på Carlskrona Golfklubb. Henrik och jag är bland annat gamla klasskamrater på PGAs tränarutbildning men Henrik är med i detta avsnitt främst för att snacka om träning och träningsplanering för golfare. Vill du lära dig mer om hur du ska lägga upp din träning, hur mycket du behöver träna och hur du faktiskt når resultaten du önskar, då är detta avsnittet för dig! Henrik Swärdh på sociala medier:  https://www.instagram.com/golfswardh/ https://www.instagram.com/carlskronagolfklubb/

Apr 09 2020

1hr 6mins

Play

Fredrik Lindblom - Golfproffs, närspelsinstruktör & influencer

Podcast cover
Read more

Veckans gäst är Fredrik Linblom. Fredrik bor i USA och har flera järn i elden då han har sin karriär som golfproffs, samtidigt utbildar han spelare från PGA-tour till hobbygolfare i närspelet. Som om inte det varit nog driver han fantastiska sociala medier för alla golfintresserade. 

Följ Fredrik på Instagram: https://www.instagram.com/fredriklindblom/

Short Game Gains: http://shortgamegains.com/

Apr 02 2020

57mins

Play

Niklas Eriksson - Tränarutbildning, Landslag och mellanchefer

Podcast cover
Read more

I veckans avsnitt gästas Max av Niklas Eriksson från A6 Golfcenter på A6 Golfklubb i Jönköping. Niklas driver inte bara A6 Golfcenter utan arbetar också med att utbilda nya golftränare på PGAs HTU, landslagets pojklandslag med mera. Vi snackar allt ifrån utvecklingen av inomhusträning till vanliga misstag "mellanchefer" gör.

Mar 26 2020

57mins

Play

Träna golf hemma - Hur gör man? William Monier är tillbaka!

Podcast cover
Read more

I veckans avsnitt är William Monier från Bråvikens Golfklubb tillbaka för att prata om hemmaträning för golfare. I dagens läge kan det kännas bättre för många att träna hemma än i en golfhall, men hur gör man? Häng med och visa upp din träning du också - använd #SverigeGolfarHemma 

Mar 19 2020

57mins

Play

5 minuter för din träning

Podcast cover
Read more

I veckans avsnitt ger Max dig 3 enkla tips som för alltid kommer förändra hur effektivt din träning är.

Mar 12 2020

6mins

Play

Fel i avsnitt 15

Podcast cover
Read more

Jag lyckades ladda upp fel fil för avsnitt 15. Problemet är nu löst men för att du ska få tag på det rätta avsnittet behöver du ladda ner avsnittet igen. 

Mar 05 2020

Play

Jonas Jonason - Holistisk träning för alla spelare

Podcast cover
Read more

Jonas Jonasson är fystränaren  med stort F. I golfvärlden arbetar han med allt ifrån Europatourspelare till satsande amatörer och hobbygolfare. Med över 10 års erfarenhet av erfarenhet och fantastiska resultat med sina spelare delar han med sig av sina kunskaper med oss i veckans avsnitt. 

Mar 05 2020

57mins

Play

5 minuter som kan förändra ditt golfspel!

Podcast cover
Read more

Veckans avsnitt är ett kortare avsnitt helt inriktat till att hjälpa dig se värdet av 5 minuter - de 5 minuterna som helt kan förändra ditt golfspel.

Feb 27 2020

5mins

Play

Hans Larsson - Tränare åt stjärnorna

Podcast cover
Read more

I veckans avsnitt av podden gästas Max av Hans Larsson. Hans arbetar som tränare och lärare på Riksidrottsgymnasiet i Helsingborg och har under de senaste tio åren arbetat med elitutveckling från gymnasieåldern och framåt. Hans tränar dessutom Madelene Sagström och Robert Karlsson

Feb 20 2020

55mins

Play

Markus Westerberg - Golfarens Sjätte Sinne

Podcast cover
Read more

Denna vecka gästast Max av Markus Westerberg, PGA Club Professional och författare till bästsäljande boken Golfarens Sjätte Sinne. Lär dig mer om hur du effektiviserar din träning, spelar bättre och framförallt reflexen alla golfare slåss mot sen urminnes tider.  Följ Markus:  http://www.markuswesterberg.com/sv/valkommen/ https://www.instagram.com/golfers_sixth_sense/ https://www.facebook.com/golfarenssjattesinne/

Feb 13 2020

54mins

Play

Dina gömda vanor

Podcast cover
Read more

I veckans specialavsnitt går Max in och introducerar de gömda vanorna och hur de påverkar dig som golfare.

Feb 06 2020

22mins

Play

Lär dig allt om nya HCP-systemet! - Claes Grönberg - HCP-ansvarig SGF

Podcast cover
Read more

I veckans avsnitt tar Max hjälp av Claes Grönberg från Svenska Golfförbundet för att fördjupa sig i det nya HCP-systemet och svara på många av de frågor lyssnare har haft inför avsnittet.

Läs mer om det nya HCP-systemet på www.golf.se

Onlineutbildningen hittar du här: https://golf.se/for-spelaren/regler--handicap/varldshandicapsystemet/

Mer om podden: www.mxpgolf.se/podcast

Jan 30 2020

59mins

Play

Kent Stridsberg om årets hetaste klubbnyheter!

Podcast cover
Read more

Det är PGA Show-vecka i USA och alla nyheter på klubbsidan har dykt upp de senaste veckorna. Jag bjuder tillbaka Kent Stridsberg för att djupdyka i några av de hetaste släppen och sakerna du inte vill missa. 

www.mxpgolf.se/podcast

Jan 23 2020

52mins

Play