OwlTail

Cover image of Swimrunpodden

Swimrunpodden

En podd om Swimrun som handlar om allt som har med den här fantastiska sporten att göra. En podd med Annelie och Jonas!

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

Vad har vi gjort 2019? swimrunpodden 121

Avsnitt 121Året gick snabbt och vi har knappt släppt några avsnitt alls. Men vi tänkte ändå runda av året med ett sista avsnitt där vi pratar om året som gått, tävlingar vi gjort och vad vi ska köra för tävlingar 2020. God jul och gott nytt år på er.

49mins

10 Dec 2019

Rank #1

Podcast cover

Strand Till Strand Swimrun /Racereport

Avsnitt 120.Där Annelie och Thomas kör en Racereport om västkustloppet, Strand till Strand, pratar om uppladdning, banan, om hur många High fives vi gjorde under loppet och om hur det gick....Vilka lag vann?I övrigt pratar vi om ett rätt galet lopp vi körde i vintras, om vad Thomas egentligen heter i efternamn och vilka lopp som kommer efter Strand till Strand. Ha en god lyssning i hängmattan och simma lugnt.

35mins

25 Jul 2019

Rank #2

Podcast cover

Thomas & Annelie - Racereport Nynäshamn Swimrun

Det händer inte ofta men det händer. Podden har lyst med sin frånvaro men nu har vi äntligen kört vårt första lopp för i år och det vill vi ju självklart dela med oss av till er. Så i dagens racereport, pratar vi om Nynäshamnswimrun, Polen swimrun, vad var det som egentligen hände i Polen? Och vem är Molle? Det och mycket mer får du höra om i dagens avsnitt av Swimrunpoddenpodden. God lyssning och lycka till med tävlingssäsongen

34mins

11 Jul 2019

Rank #3

Podcast cover

Kenneth Gysing - Swimrun

Swimrunpodden avsnitt 118. En intervju med löparprofilen Kenneth Gysing.Kenneth Gysnig är journalist och författare till ett flertal böcker som handlar om löpning. Kenneth är även krönikör på tidningen Runners World. Han har genomfört mer en 50 marathon (troligen närmare 60 st) ett gäng triathlon och självklart flera swimrunlopp, där i bland ÖtillÖ. Kenneth berättar om vilka tävlingar han har gjort, hur tävlingskalendern ser ut i år, hur han tränar och om han har några speciella rutiner dagarna innan ett lopp. Det och lite mer får ni höra om i dagens avsnitt av Swimrunpodden.

59mins

10 Apr 2019

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Jonas Bohr - Swimrunpodden

Swimrunpodden avsnitt 117 med Jonas Bohr Vi får höra om Jonas uppväxt med stor fokus på Frisbee ultimate där han representerade Sverige. Efter flytt till Stockholm så hittade Jonas till uthållighetsidrotter och då främst cykel där han började på motionsnivå men ganska snabbt så hittade han till elitnivå fast han var 20 år äldre än många andra. Vi får höra om hans resa men mycket fokus hamnar på hur han kunde återhämta sig snabbt efter tuffa skador. På vägen kom han på ett företag som heter cellexir eftersom han textade många olika kosttillskott men nu plockade han ihop en mix av det han själv tog i ett preparat. Intressant och spännande att lyssna på för alla som vill höra kring hur du kan fortsätta utvecklas fast du egentligen borde nått din topp.

59mins

3 Apr 2019

Rank #5

Podcast cover

Swimrunpodden 116 Jon Coloma

Jon Coloma Orca General Manager visited us in the podcast for an interview. We talk why Orca decided to start with Swimrun just a couple of years ago. We also discuss how the sport has developed globally and what Jon´s thoughts are for the future among other topics. For those of you that are interested there is a link on our webpage to see all the new wetsuits for the 2019 season

31mins

7 Mar 2019

Rank #6

Podcast cover

Swimrunpodden 115 Kristoffer Sjöberg

Avsnitt 115 med Kristoffer Sjöberg.Kristoffer har en bakgrund som basebollspelare på hög nivå men en ryggskada satte stopp för hans karriär och han var tvungen att lägga ner basebollen från en dag till en annan. Det var först många år senare som han hittade löpningen/ultralöpning och swimrun. Hans första löplopp blev ultraloppet Blåfrusen som går i december och är 73 km långt. Efter det har han både genomfört fotrally (som är en gå tävling) Black river run 50 miles, Kullamannen 100 miles.Men självklart en hel del swimrunlopp. Engadin, Utö, 10islandswimrun och några fler. Hans första swimrunlopp Ångaloppet vann han och i somras satte dom även banrekordet på sprinten.Vi kommer se mer av Kristoffer framöver och ett av målen i år är att komma med i ÖtillÖ och jag tror att om allt går som det ska så kommer vi att få se honom på startlinjen där i år.

1hr 6mins

3 Feb 2019

Rank #7

Podcast cover

Swimrunpodden 114 Tomas Granberg

I årets sista avsnitt så pratar Jonas och Annelie med Tomas Granberg. Tomas gjorde ÖtillÖ både 2017 och 2018. Men självklart har han gjort en massa andra swimruntävlingar. Men vem är han? Vad har han för bakgrund? Hur hittade han till swimrun? Många frågor många svar. Jonas och Tomas körde båda Solvalla swimrun men inte med varandra och vi går in på bådas upplevelse från loppet.

1hr 7mins

12 Oct 2018

Rank #8

Podcast cover

Swimrunpodden 113 Mattias Hägerstrand

Mattias började med olika sporter men Go-kart blev han riktigt bra. Så bra att han blev svensk mästare. Men via olika resor så hamnade han till slut på Swimrun. Vi får höra om vägen från att inte kunna crawla till nu precis genomfört sitt andra Ötillö. En del skratt utlovas på vägen.

50mins

5 Sep 2018

Rank #9

Podcast cover

Swimrunpodden 112 Race Raport To The World´s End Swimrun Norge.

Race raport från helgens "lilla" tävling. Avsnitt 112För 3 veckor sedan frågade jag (Annelie) Thomas om han ville köra en av de längsta swimruntävlingarna som finns. Jag hade förväntat sig ett nej med tanke på att han bara hade gjort en swimruntävling innan och den var endast på 12 km och det längsta han någonsin sprungit innan var 15 km, nu skulle vi köra en tävling på ca 53 km löpning och 9 km simning i Norge. Men han sa ja. Vad är det värsta som kan hända? Jag lånade en swimrundräkt av podd Jonas som Thomas kunde ha och han testade paddlar några dagar innan, sen var vi redo att ta oss an den lilla tävlingen.

58mins

28 Aug 2018

Rank #10