OwlTail

Cover image of Millionærklubben

Millionærklubben

Den bedste investering er den tid, du lytter

Popular episodes

All episodes

Podcast cover

Nyhedstung uge lægger hårdt fra land

Regnskaber, centralbankmøder og start på aktieugen med overraskende nyheder fra direktionsgangen i Tryg. Millionærklubben tager tingene til debat på kanten af en uge, hvor det også vrimler med potentielle kurstriggere for aktiemarkedet - basalt set i begge retninger. Med i studiet sætter porteføljeforvalter Thomas Tang fra Medium Invest tonen for de lidt mindre aktieselskaber og klubbens tekniske analytiker, Lars Persson, har fingeren på dagens aktuelle aktiepuls.  I dagens afsnit kan du også høre om aktierne: Tryg, Note, Sinch, Cint, Zaptec og Crayon.See omnystudio.com/listener for privacy information.

54mins

30 Jan 2023

Podcast cover

Lytternes dag

Det er fredag i Millionærklubben og derfor også tid til spørgsmål fra lytterne med dagens panel, Lau Svenssen og Lars Persson. Vi runder også Vestas' foreløbige - skuffende - regnskabstal - og en ny ordre fra Green Hydrogen Systems, hvis aktie er eksploderet næsten 200 procent den seneste måned. Vært: Sara Sjølin.  I dagens afsnit kan du bl.a. høre om aktierne: Vestas, Green Hydrogen Systems, Tesla, BW, Frontline, Mærsk, Coca Cola, Glencore, Gomspace og Zealand Pharma.See omnystudio.com/listener for privacy information.

54mins

27 Jan 2023

Similar Podcasts

Podcast cover

Tesla on fire, friske regnskaber og en topchef på linjen

En hæsblæsende udgave af Millionærklubben er på bedding, da flere store danske regnskaber skal fordøjes af investorer og eksperter. Der er også kommet friske tal fra Tesla - og hvilke tal. Elon Musk overgår forventningerne.  I studiet har vi besøg af Michelle Nørgaard, aktiestrateg i Jyske, den erfarne børsræv Lau Svenssen og på telefonen har vi Morten Hübbe - CEO i Tryg. Vært: Simon Richard NielsenSee omnystudio.com/listener for privacy information.

54mins

26 Jan 2023

Podcast cover

Hva’ så, tech-giganter - er festen slut?

Tech-aktierne har været den helt store overraskelser i den spæde start af 2023. Nasdaq-indekset er oppe med godt 8 pct. allerede. Men holder det? Fortsætter det? Vi sætter fokus på de store spillere, der selv efter en nedtur sidste år fylder godt op på aktiemarkedet. Vi kværner igennem Microsofts seneste årsregnskab. Og Netcompany, naturligvis. Og ser frem mod Tesla senere i dag. Med i studiet har vi direktør Nina Movin fra Otto Mønsted Fonden og Michael Friis fra HC Andersen Capital. Vært: Simon Richard Nielsen. See omnystudio.com/listener for privacy information.

54mins

25 Jan 2023

Most Popular Podcasts

Podcast cover

De Tre Tenorer

2023 er kommet overraskende godt fra start med flotte aktiestigninger og bedre økonomiske prognoser over hele linjen. Hvad der ligger bag, og om den her fornyede optimisme kan fortsætte snakker De Tre Tenorer -  Jacobsen, chefstrateg i Saxo Bank, Ulrik Bie, økonomisk redaktør på Berlingske, og Henrik Drusebjerg, investeringsstrateg i Quintet Private Bank - om i dagens Millionærklubben. Vært: Sara Sjølin.See omnystudio.com/listener for privacy information.

54mins

24 Jan 2023

Podcast cover

Verden ifølge Tvede

Bodil Johanne Gantzel tager hul på endnu en uge i finans med aktieanalytiker Lau Svenssen og investor og porteføljeforvalter i Atlas Global Macro, Lars Tvede, der serverer sit bud på fremtidens tendenser.See omnystudio.com/listener for privacy information.

53mins

23 Jan 2023

Podcast cover

Lytternes dag, Netflix og Ørsted

Regnskabssæsonen fortsætter på fuld drøn, med Netflix, Ørsted og Procter & Gamble blandt de seneste til at komme med deres rapporteringer. Det kigger vi nærmere på i fredagens Millionærklubben, hvor dagens panel, Michael Friis Jørgensen og Lars Persson, også svarer på lytternes spørgsmål. Vært: Sara Sjølin See omnystudio.com/listener for privacy information.

53mins

20 Jan 2023

Podcast cover

Hvad nu hvis det hele kommer til at gå skide godt?

Langt de fleste økonomer og strateger er enige om, at vi står foran en økonomisk nedtur inden vi igen kan vende tilbage til vækst. Men har vi ikke efterhånden talt om den nedtur meget længe. Vi tager debatten i studiet mellem på den ene side Lau Svenssen og aktiestrateg i Jyske Bank, Michelle Nørgaard, og på den anden side har vi Berlingskes økonomiske redaktør Ulrik Bie, der er meget optimistisk i forhold til verdens økonomiske tilstand. Vi runder også et par interessante aktienyheder. Vært: Simon Richard Nielsen See omnystudio.com/listener for privacy information.

54mins

19 Jan 2023

Podcast cover

Markederne på balancebommen

Skal aktierne op eller ned herfra? Markederne synes så meget i tvivl, at købere og sælgere ser ud til at holde hinanden i skak, så hvad skal der til, før vi får et egentlig udbrud i den ene eller den anden retning? Bodil Johanne Gantzel tager debatten med aktiechef i HC Andersen Capital, Michael Friis Jørgensen, og investeringsstrateg i Danske Bank, Lars Skovgaard. Med på telefonen også en stemningsrapport fra porteføljeforvalter og fondschef i New Deal Invest, Mads Christiansen. See omnystudio.com/listener for privacy information.

53mins

18 Jan 2023

Podcast cover

Opvarmning til regnskaber

2023 har indtil videre været et forrygende aktieår, men kan regnskabssæsonen holde den positive stemning? Bodil Johanne Gantzel tager debatten med klubbens porteføljeforvalter, Lars Persson, investeringsøkonom Per Hansen fra Nordnet og på telefonen, aktiechef Otto Friedrichsen fra Formuepleje. See omnystudio.com/listener for privacy information.

53mins

17 Jan 2023

Loading