OwlTail

Cover image of Fotbollspodden

Fotbollspodden

Fotbollspodden - av fans, för fans.fotbollspodden@hotmail.com See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

83. Var är Steve Finnan!?

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 10mins

29 Sep 2021

Rank #1

Podcast cover

S2020E08 - FINAL! Dahquist vs Leifby

Sverige - vi har en FINAL! Fotbollspodden går denna säsong i mål genom ett Coronaoptimerat Skype-samtal mellan Linus Berglund, Jonas Dahquist och Marcus Leifby. Quizzet växlar upp till den marigaste nivån hittills! em ska vinna? HUR ska det gå? Mycket NÖJE!Fotbollspodden görs av fans, för fans - om ni gillar det vi håller på med - lyssna, prenumerera och sprid ordet! Tack! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

41mins

23 Mar 2020

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

S2020E07 - Marcus Leifby

Ett dygn sent, men vad gör väl det - den som väntar på något gott väntar som bekant aldrig för länge (till skillnad från den som väntar på någon som har gått - den har bevisligen väntat för länge). Avsnitt 7 av denna upplaga av Fotbollspodden är här - och i detta avsnitt tar Linus Berglund en gedigen pratstund med en återkommande favorit: journalisten, formuleringskonstnären och (inte minst) den regerande Fotbollspoddquizmästaren MARCUS LEIFBY!OBS: Inspelningen skedde i ett fordon, varför vissa (charmiga) trafikljud eventuellt kan höras för den observante.OBS 2: Efter att Linus pratat klart med Leifby kommer ett litet bonussegment, där producent-David och Linus ger en kort sammanfattning av världsläget inför den stundande FINALEN i quizzet.Mycket nöje!Fotbollspodden görs av fans, för fans - och om du gillar det vi gör kan du stödja oss genom att lyssna via Acast app, samt sprida gospeln om vår existens till nära och även till kära. Idéer, synpunkter och förslag tas tacksamt emot på fotbollspodden@hotmail.com.Tack för att du lyssnar! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

45mins

3 Mar 2020

Rank #3

Podcast cover

S2020E06 - Lasse Granqvist

Måndag vecka 9 innebär SPORTLOV för majoriteten av rikets barn och ungdomar, och INGEN kan i denna kontext förgylla din närmsta timme som sportjournalisten, kommentatorn, anekdot-oraklet och (inte minst) Linus Berglunds gamla Prao-chef: Lasse Granqvist! Det blir ett lååångt, matigt och genomtrevligt samtal om trafikutmaningar,innebandy, juryroller och styrelseuppdrag, hockey, rättigheter...och ett och annat stickspår. Just ja - fotboll avhandlas oxå! Trevlig lyssning!Fotbollspodden görs av fans, för fans. Om ni gillar det vi gör - sprid ordet till vänner och bekanta samt prenumerera och lyssna genom Acast app. TACK! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 10mins

24 Feb 2020

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

S2020E05 - Pascal Simpson

Fotbollspodden är tillbaka, och det med besked! I detta avsnitt välkomnar vi ingen mindre än AIK-legendaren Pascal Simpson! I ett trevligt samtal med Linus Berglund avhandlas OS 1992, Togo, SM-guld, Ravelli-skandalen och inte minst två högst minnesvärda mål mot FC Barcelona. Pagge får även prova på podd-Sveriges marigaste quiz!Fotbollspodden görs av fans, för fans. Om ni gillar det vi gör - sprid ordet till vänner och bekanta samt prenumerera och lyssna genom Acast app. TACK! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

40mins

17 Feb 2020

Rank #5

Podcast cover

S2020E04- Bosse Petersson

God måndagsmorgon, Sverige - här kommer ytterligare ett avsnitt av Fotbollspodden! Sällan eller aldrig har väl termen "fotbollsprofil" varit mer passande än när det gäller att beskriva veckans gäst - det är ingen mindre än den legendariske fotbollsspelaren, tränaren och expertkommentatorn Bo "Bosse" Petersson som gör comeback i podden! Det bjuds på ett varmt och härligt samtal med den evige ciceronen Linus Berglund bakom intervjumikrofonen, och alltifrån åldersnoja och hackspettar till bengaler - men kanske viktigast berörs fotbollsnätverket "Vi lirare" som Bosse grundade 2014, och som knutit till sig över 500 f.d. spelare och ledare som ambassadörer bakom budskapet om att vara en god kraft i svensk fotboll med fokus på kärlek till sporten och respekt för varandra. Se www.ViLirare.se.Fotbollspodden görs av fans, för fans. Om ni gillar det vi gör - sprid ordet till vänner och bekanta samt prenumerera och lyssna genom Acast app. TACK! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

43mins

10 Feb 2020

Rank #6

Podcast cover

S2020E3 - Johan Arneng

Det är MÅNDAG - vilket innebär ett rykande färskt avsnitt av Fotbollspodden! I dagens avsnitt samtalar Linus Berglund med expertkommentatorn tillika ex-mittfältsgeneralen Johan Arneng. Det talas om juniorliv i Italien, ett klassiskt DIF-mål mot Juventus, VAR, avelshingstar och så får Johan såklart bita i det kluriga quizzet! Mycket nöje!Fotbollspodden görs av fans, för fans - om ni gillar det vi gör får ni gärna prenumerera och lyssna via Acast app. Tack! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

49mins

3 Feb 2020

Rank #7

Podcast cover

S2020E02 - Jonas Dahlquist

EN ny vecka med nya möjligheter inleds - och vad passar då bättre än ett rykande färskt avsnitt av Fotbollspodden i ditt flöde? Svar: inte mycket - så utan vidare omsvep ger vi er härmed ett rappt, innehållsrikt och inte minst härligt samtal med den genomproffsige kommentatorn Jonas Dahlquist! Det pratas rain-man-alluderande sifferminne, VAR, sitt-ergonomi på engelska arenor och som grädde på moset utsätts Jonas även för årets kämpiga quiz! Mycket nöje!Fotbollspodden görs av fans, för fans. Gillar du det vi gör får du hemskt gärna lyssna via Acast app, samt berätta om oss för dina vänner/släktingar/kollegor/övriga bekanta. Fokusera gärna särskilt på övriga bekanta- det är en kategori som brukar älska det vi gör. Tack! :-) See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

37mins

27 Jan 2020

Rank #8

Podcast cover

S2020E01 - Markus Johannesson

Nytt decennium, och Fotbollspodden är tillbaka - som en stark kopp espresso att börja veckan med! Succéformatet fortsätter med nya gäster, nya quizfrågor men samma eminenta programledare Linus Berglund. I avsnitt 1 intervjuas ingen mindre än back-generalen och SVT Sport-experten Markus Johannesson. Det talas om 29e maj, kaptensåren i Djurgården, det vackra Dalsland och så får Markus ta sig an 2020-talets marigaste quiz!Fotbollspodden görs av fans, för fans - och om du gillar det vi gör kan du stödja oss genom att lyssna via Acast app. Tack! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

54mins

20 Jan 2020

Rank #9

Podcast cover

SÄSONGSFINAL! Niklas Holmgren vs. Marcus Leifby

Fotbollspodden 2019 går i MÅL i och med en stark final mellan två av våra favoritgäster - det är inga mindre än profilerna (ja - det är faktiskt en rimlig term att använda i detta fall!) Niklas Holmgren och Marcus Leifby som gör upp om segern! Ett långt, marigt och snackigt avsnitt - där våra gäster får briljera i kunskap om smeknamn, Carabao Cup-segrare, OS-årtal, tjeckiska hockeyfrillor och såklart den klassiske Lilla Sportspegeln-ikonen Bo A. Orm! Mycket nöje - och STORT tack för att ni lyssnar!Fotbollspodden görs av fans, för fans - och om du gillar det vi gör kan du stödja oss genom att lyssna via Acast app. Mejla oss gärna på fotbollspodden@hotmail.com med påhopp, sponsdeals, feedback, inspel och idéer. Vi är snart tillbaka med ytterligare en säsong - tills dess: på återhörande! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 2mins

21 Oct 2019

Rank #10