OwlTail

Cover image of GrunderKanalen + Mye Mer Med Gry Sinding

GrunderKanalen + Mye Mer Med Gry Sinding

GRY SINDING er gründeren bak SkapDinDrømmejobb, Norges ledende onlinekurs for gründere som vil ta ut sitt potensiale, få flere kunder og øke inntjeningen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

201: Helene Ragnhild

Helene Ragnhild beskriver seg selv som ernæringsnerd som jobber fulltid over nett hjemmefra med å inspirere andre til bedre helse. Hun har hjulpet tusenvis av kunder og inspirert titusener via blogg, Instagram, Snapchat og onlinekurs. Mange har nok allerede kjennskap til Helene Ragnhild gjennom Smoothie-guiden: www.heleneragnhild.no/smoothieguide Hun har alltid vært opptatt av sammenhengen mellom hva vi spiser og hvordan vi føler oss. Hun tror på at når vi driver rovdrift på kroppen vår, slår det ut et sted. Helene Ragnhild er klar i sin tale: Du har tid til å spise sunt – det handler om prioriteringer. Og sannheten er hard: Den som ikke prioriterer å spise sunt, må etter hvert sette av tid til sykdom. Hun forteller om alle fordelene med å spise sunt, og at man ikke kan vente med å legge om kostholdet sitt til motivasjonen kommer. Man må begynne med seg selv, og man må begynne i det små og oppleve mestring – for motivasjon og mestring henger tett sammen, og det må føles overkommelig å endre vaner. Helene Ragnhild mener at man bør være toppidrettsutøver i sitt eget liv, prøve å optimalisere livet sitt. Mange er opptatt av hvordan vi ser ut – men det er vel så viktig hvordan vi føler oss – og tarmen er med på å fortelle deg hvordan du føler deg og hva du skal spise. Hvis vi har fokus på hvordan vi skal føle oss, så kommer det andre av seg selv. Vi snakker også om hvordan gründertilværelsen har endret seg etter at hun ble mamma. Hun forteller om knapphet på tid og perioder med dobbeltjobbing – men også at dette har vist henne hva som går an. Helene Ragnhild snakker om hva hun har tatt til seg av positive erfaringer fra hun startet for 3 år siden, og forteller at hun er blitt sterkere og tryggere i seg selv og i rådene hun gir til andre. Man må tørre å si meningen sin, og Helene Ragnhild har sterke meninger som kan provosere folk – men hun prøver også å være ydmyk: å komme med en klar beskjed uten å være for bastant. Men vil du komme deg opp og frem, må du tørre å si meningen din. Om noen blir provosert av det du sier, så handler det ikke om deg – det passer bare ikke for dem. ---  NEDLASTNINGER  ---  Er det mulig å selge mens jeg sover? Ja, se mer på bloggen: www.grysinding.no/185 Gratis MasterClass: hvordan selge med SoMe http://www.grysinding.no/masterclass Få tilbakemeldinger denne uken på: http://grysinding.no/utfordring Chat med meg her: https://m.me/gry.sinding Følg meg på Instastories her: https://www.instagram.com/stories/grysinding/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

39mins

12 Jun 2019

Rank #1

Podcast cover

199: Hvordan få gjort det du sier du skal gjøre!

Du henger etter ditt eget skjema. Du vet hva du burde og skulle ha gjort, og så klarer du det bare ikke. Det er ødeleggende for selvtilliten, og du vil gjøre noe med det. Kjenner du deg igjen? Da er denne til deg. #1 – Er det verdt å gjøre? Putt bare inn det som er verdt å gjøre – og heng på ditt hvorfor: Sett kun ting på agendaen som er verdt å gjøre, slik at du vet at det er viktig for deg. #2 – Skap daglig motivasjon Det gjør du ved å starte dagen riktig. Har du ikke tydelige mål? Vel, da spiller det da heller ingen rolle hva du bruker dagen til? #3 - Si NEI først … så kan du heller ombestemme deg. Ha som utgangspunkt at kalenderen din er full: Skal noe inn, må noe ut. #4 – Forutsett bråk og elendighet OK – kanskje ikke elendighet. Men at noe vil komme i veien, kan du fint forutsette. Bestem deg for hvordan du skal håndtere det på forhånd. Lag deg en SOP. #5 – Fokuser Ha fokus på få ting – og håndter én ting om gangen. #6 – Evaluer … men ikke driv med selvpisking. Lær av det som ikke gikk så bra, og feire både læringene og det som gikk strålende. Glem ikke at søknadsfristen for MasterMind er 1. juni! Her finner du ut mer om MasterMind Og følg med i neste uke – massevis av premier, for det er episode 200. ---  NEDLASTNINGER  --- Får du ikke gjort det du har planlagt? Sjekk ut bloggen: http://www.grysinding.no/199 Sett deg mål du når: http://grysinding.no/mål Chat med meg her: https://m.me/gry.sinding Følg meg på Instastories her: https://www.instagram.com/stories/grysinding/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

19mins

29 May 2019

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

255: Mange ideer - må du velge bare en ting?

Det er utfordrende å velge når man har så mange gode ideer og så mange «passions». Kanskje du trives med «Ti baller i lufta», men mangler du fokus og tjener du ikke penger på din business så blir man blakk lenge. Det er i hvert fall min erfaring I denne episoden deler jeg hva mine mentorer gjorde som var utrolig smart, og hvor jeg rett og slett burde lyttet mer til dem. Jeg justerer nå og kanskje kan du lære av mine feil? Vil du være med på sosiale media utfordringen hvor vi gjør din konto superfokusert slik at du får kunder og mer gøy på jobb? De største utfordringene mange har er: • Får ikke nok engasjement • Får ikke nye følgere eller mister følgere • Vet ikke hva en skal poste • Sløser bort for mye tid • Usikker på hva en skal poste • Usikker på hvordan man skal selge på sosiale media • Faller av for fort og klarer ikke å være konsekvent • Poster ikke fordi en er redd for hva andre skal si • Mangler en plan slik at det blir et bra verktøy • Lage bra innhold Disse utfordringene løser vi på Sosiale Media Utfordringen. --- NEDLASTNINGER --- • Mangler du fokus og tjener du ikke penger så blir man blakk lenge, les hvordan snu det på bloggen: http://www.grysinding.no/255 • Bli med på Sosiale Media Utfordringen: grysinding.no/utfordring • Chat med meg her: https://m.me/gry.sinding • Følg meg på Instastories her: https://www.instagram.com/stories/grysinding/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

14mins

21 May 2020

Rank #3

Podcast cover

253: Nøkkelen til endring

Endring starter med en beslutning. Deretter med action. De fleste av oss vil så mye, men får det ikke til. Vi vil trene, vi vil ha følgere på Instagram, vi vil ha et godt forhold, vi vil tjene penger, vi vil gjøre en forskjell…. Listen er lang, men så blir det fort så mye og vi stopper opp. Uten resultatene man har bestemt seg for. Så hvordan skal vi holde løftene vi gjør til oss selv? Bli til å stole på – fordi vi er verdt denne endringen vi vil ha. Jeg deler tre tips som gjør at du holder det du lover. Det er enkelt, men det er ikke lett å gjennomføre. Start med en dag i gangen. Og kanskje denne annerledes grunderutfordringen hjelper deg også til å holde det du lover til deg selv. For slik får du endringene du ønsker deg. Du får også bi-effekten av selvtillit, selvrespekt og mestringsfølelse i fleng. CTA til deg: Send meg en dm på Instagram: « Jeg er med. #grunderutfordring » --- NEDLASTNINGER --- • Slik får du endringene du ønsker deg: http://www.grysinding.no/253 • Send meg en dm på Instagram: « Jeg er med. #grunderutfordring » • Chat med meg her: https://m.me/gry.sinding • Følg meg på Instastories her: https://www.instagram.com/stories/grysinding/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

20mins

13 May 2020

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

252: Rikke Gajda: suksess i LA

Møt Rikke Gajda som ville mer og gikk for drømmen, men valgte å si opp drømmejobben. Du ser bilder på Instagram med kjendiser, men også hun møter motstand. Livet er opp og nedturer. Hvordan du håndterer de avgjør resultatet ditt. Bli inspirert av denne rå dama fra Norge som nå bor i LA hvor hun får utfordret seg selv. --- NEDLASTNINGER --- • Bli inspirert av denne rå dama som nå bor i LA, les mer på bloggen: www.grysinding.no/217 • Last ned Instagram guiden: grysinding.no/instagram • Chat med meg her: https://m.me/gry.sinding • Følg meg på Instastories her: https://www.instagram.com/stories/grysinding/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

25mins

11 May 2020

Rank #5

Podcast cover

244: April en gull måned for brand bygging

Markedet endrer seg og akkurat nå i ser vi en enorm økning i trafikk på nettet. Vi er mer på sosiale media, vi henger mer på webinarer og vi følger med på hva andre gjør. For oss som har business, eller ønsker å starte en business, vil vi neppe se en så stor mulighet igjen noen gang. Vil du være med på oppturen som vil komme når dette roer seg ned, så er det viktig at du har grunnmuren på plass. Det «tekniske». Vi kan vise deg hvordan du setter det opp på bare 7 dager: teamsinding.no/teknisk Bruk uansett april til å ta av, fremfor å vente. Dette er din sjanse til å teste ut drømmen din, om du har en grunderdrøm. Og har du allerede en business; bruk denne tiden til å øke din påvirkningskraft der ute. April har flere potensielle drømmekunder på din trapp – men du må åpne døren og invitere de inn til ditt univers. Så vær synlig. Få med deg gratis-treningen og om du vil teste ut systemet vi lærer deg får du Kajabi gratis her i 28 dager: grysinding.no/kajabi --- NEDLASTNINGER --- • April er en GULL-måned, vil du være med når oppturen kommer, så sjekk ut bloggen: http://www.grysinding.no/244 • Sjekk ut hvordan du setter opp en business på nett på bare 7 dager: teamsinding.no/teknisk • Test ut Kajabi gratis her i 28 dager: grysinding.no/kajabi • Chat med meg her: https://m.me/gry.sinding • Følg meg på Instastories her: https://www.instagram.com/stories/grysinding/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

24mins

9 Apr 2020

Rank #6

Podcast cover

243: Påskegodt: Tiril Refsum

Møt en av de råeste damene Oslo har å by på: Tiril Refsum. Hun er grunnleggeren, eier og leder av Oslo Raw, en av Oslos mest populære kafeer. Når du møter Tiril eller besøker en av kafeene hennes er det nesten som å komme inn i et yogastudio. Skuldrene senkes og du kan ta noen dype pust. Bare være. Så senk skuldrene, og lån ett av Tirils perspektiver på livet som kan løfte deg i dag. --- NEDLASTNINGER --- • Senk skuldrene og lån ett av Tirils perspektiver på livet som kan løfte deg i dag - sjekk ut bloggen: http://www.grysinding.no/243 • Vil du ha "business 101 på boks": les boka «BYGG EN BUSINESS MED SOSIALE MEDIA og bli inspirert til å ta neste steg: grysinding.no/bok – • Chat med meg her: https://m.me/gry.sinding • Følg meg på Instastories her: https://www.instagram.com/stories/grysinding/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

30mins

6 Apr 2020

Rank #7

Podcast cover

242: Behnaz Ganji - Hun investerer

Behnaz er min nye Instagram venninne som gir oss noen helt rå tips om hvorfor vi er nødt til å ta grep om vår egen økonomi. Behnaz er finansrådgiver i DNB og en superdyktig foredragsholder. I denne episoden snakker vi om alt fra å forberede vår begravelse til hvorfor det er så viktig å ha økonomisk styring. Det handler mye om makt i ordets positive betydning. Jeg håper du får et par aha-opplevelser du vil dele med oss, og er du en av de som har dette under kontroll. Del hvordan du gjør det. Vi er sterkere sammen. --- NEDLASTNINGER --- • Hvorfor ta grep om vår egen økonomi? Sjekk ut bloggen: http://www.grysinding.no/242 • For deg som vil bygge en business steg for steg, bli med på GrunderU: grysinding.no/grunderu • Chat med meg her: https://m.me/gry.sinding • Følg meg på Instastories her: https://www.instagram.com/stories/grysinding/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

31mins

2 Apr 2020

Rank #8

Podcast cover

240 : Anja Hammerseng-Edin Mental Trener

Her møter du Anja Hammerseng-Edin, den råeste jeg vet om når det kommer til disiplin, mental trening og hvordan bli bedre på å skape deg frihet og det livet du egentlig vil ha. Måten Anja presenterer mental trening på, er mind-blowing! Hun har et stort hjerte, og hun er genuint opptatt av at man skal bli bedre og at man skal være seg selv helt. Anja trener seg selv i det hun lærer bort. Hun lærer bort teknikkene og livsstilen til ulike mennesker, og har et sterkt fokus på at hvis hun skal lære det videre, så trenger hun å leve det selv. Det viktigste er å være hel ved for Anja. At hun skaper noe innenfra, fra et sted som er ekte, at hun lever fra hjertet, aldri lurer noen, og vet at det virker fordi hun lever det selv. Det gir stolthet og en følelse av mening å ha kjent på kroppen hva det betyr. --- NEDLASTNINGER --- • Møt mental trener Anja Hammerseng-Edin - sjekk ut bloggen: http://www.grysinding.no/240 • Få gratis coaching med Gry her: http://grysinding.no/coaching • Lær mer om Anja: www.fearlessmind.no • Chat med meg her: https://m.me/gry.sinding • Følg meg på Instastories her: https://www.instagram.com/stories/grysinding/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

49mins

18 Mar 2020

Rank #9

Podcast cover

235: Berta med de gode samtalene

For ei dame du vil møte i dag. Gode samtaler fyller din kjærlighetstank. Jeg hadde aldri møtte Berta Lende Røed før i dag, men hun har allikevel hatt en enorm innvirkning i livet mitt. Gode samtaler hadde lenge vært et savn for meg i forholdet, og da vi oppdaget Fuelbox fant vi raskt ut at det er et genialt verktøy for å bli bedre kjent med kjæresten. Feriene ble bedre og «date-nights» ble igjen noe jeg gledet meg til. Berta er her for å gjøre en forskjell for deg og meg! Og årets happening finner du her: Grysinding.no/KBB --- NEDLASTNINGER --- • Trenger du også en Fuelbox til date-nights? Sjekk ut bloggen: http://www.grysinding.no/235 • Og årets happening med Tony Robbins finner du her: grysinding.no/KBB • Chat med meg her: https://m.me/gry.sinding • Følg meg på Instastories her: https://www.instagram.com/stories/grysinding/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

36mins

26 Feb 2020

Rank #10

Podcast cover

234: Dette er det 1% gjør

Ingen tvil om at Dean Graziosi og Tony Robbins har lært meg vanvittig mye om hva som skal til for å få business suksess. Denne gratistreningen er årets høydepunkt for meg. Den går midt på natta, men klikk her og se reprisen: www.grysinding.no/kbb Og for all del: Legg det inn i kalenderen. Denne gratis-treningen går bare en gang i året. Jeg har et par inputs til deg på ukas podcast om hvordan 1%-ene tenker annerledes enn de som ikke får resultatene de ønsker seg. Sjekk ut episoden og får meg deg mine topp holdninger som skal til for å rocke din business. Å bygge team – er min største utfordring dette året. Og nr 10 da – som jeg tross alt synes er aller viktigst. Hva skal du ta action på? For som jeg sa: Kunnskap uten action er faktisk verdiløs. Og glem ikke gratistreningen. Den er verdt 2 timer uten tvil. ---  NEDLASTNINGER  --- Hva gjør de med suksess annerledes enn de som feiler? Sjekk ut bloggen: http://www.grysinding.no/234 Gratistrening med Tony og Dean er årets høydepunkt for meg, se den her: grysinding.no/kbb Chat med meg her: me/gry.sinding Følg meg på Instastories her: instagram.com/stories/grysinding/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

20mins

19 Feb 2020

Rank #11

Podcast cover

221 : Læringer fra Amy Porterfield

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

27mins

31 Oct 2019

Rank #12

Podcast cover

217: Tålmodige delttids gründere med stor suksess

Nina (helsesykepleier) og Espen (vernepleier) tar tak i utfordringer og problemstillinger som småbarnsfamilier har, og hjelper dem med tips og råd på veien, gjennom Facebook-grupper, online-kurs og foredrag. I dagens podcast kan du høre om hvordan Nina fikk gründerideen, hvordan Skap Din Drømmejobb ga henne det hun trengte, hvordan Nina og Espen fikk kontakt og hvordan de tenker og arbeider. Her er noen sitater: Nina innrømmer at hun var veldig redd for å «gå ut», og følte at hun hadde «styggen på ryggen»: «Hvem er jeg? Hva tenker andre om meg?» Så bestemte hun seg for å bli med på "Skap din drømmejobb" – og det endret alt! For Nina har det hjulpet å være med på Skap Din Drømmejobb. Hun har fått en strategi, fulgt den og stolt på at det fungerer – og det har løsnet alt. «Nina har vært flink til å lære meg mye om markedsføring. Jeg vært kritisk til å vise mye til lytterne, men ser nå at det Nina har lært av deg og lært videre til meg, har vært supereffektivt, gitt mange lyttere, rask tillit innad i gruppa, og ikke minst fokus på å hjelpe de som er i gruppa vår og ta vare på disse. Man må bygge tillit, tillit, tillit, hele veien.» (Espen) Alle tilbakemeldinger vi får av foreldre hver eneste dag om at de får nyttig hjelp: De får endret sin hverdag med barna. Og det fine er at når de skriver meldinger, så hjelper de andre i gruppa vår med det vi har hjulpet dem med. Det blir en positiv ringvirkning der andre ser at vi har hjulpet noen, og så hjelper de andre igjen.» (Nina) «Det er absolutt ingen begrensninger på hvem som kan ha onlinekurs. Har du noe du virkelig brenner for, noe du kjenner at du har lyst til å hjelpe andre med, så ikke tenk så stort. (…) Du kan hjelpe med én liten ting i starten, og så trenger du ikke å kunne alt. Jeg har lært vanvittig mye etter at jeg startet, både om markedsføring og om det jeg driver med. (…) Alle som har en liten lyst til å hjelpe andre med ett eller annet: Bli med, ta sjansen, hopp i det og ha trua!» (Nina) --- NEDLASTNINGER --- Vil du følge gründerdrømmen? Les om Nina og Espen på bloggen: grysinding.no/217 Lær deg hvordan du lager online-kurs på grysinding.no/onlinekurs Chat med meg her: m.me/gry.sinding Følg meg på Instastories her: instagram.com/stories/grysinding/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

22mins

3 Oct 2019

Rank #13

Podcast cover

215 : Tina Holt – min skrivementor

Hvordan vet man at man trenger en skrivementor? Har du begynt flere ganger og står helt fast, er det på tide å få hjelp. Man er nødt til å ha en plan og vite hva man vil. De jeg jobber med, jobber mye med budskapet sitt – hva de har lært og hva som er interessant å dele. Er det vanlig å bruke lang tid? To typer: A) de som alltid har hatt en bok inni seg, og B) de som har en business og vet at det er smart for businessen å skrive bok. Mange av oss har litt av begge to, men type A er gjerne personlig, og da står man oftere fast og det tar lenger tid enn å skrive bok basert på noe man kan. Når begynner man å planlegge boklanseringsfesten sin? Mine forfattere får beskjed om at de skal se for seg: Hva skjer etter at boken har kommet ut? Begynner man å tenke på det fra starten av, så holder man seg motivert. Å gi ut bok handler vel også om å ha en rå jobb og å tjene penger på det? Vi damer kan synes det er uvant å tenke at vi skal mene noe og tjene noe. Vi må tørre å ha våre egne tanker og meninger og å spre budskapet vårt i en bok – og ikke være redd for å tenke at boka skal hjelpe til mer økonomisk frihet. BBB: Budskap, Bok, Business Hvis du har et bra budskap, er det smart å skrive om det i en bok – boken blir som en magnet på mange muligheter: intervjuer, kurs, høyere pris, foredrag, eventer, coachingkunder. Å skrive bok gjør noe med deg Mange vil skrive bok, men få klarer det. Men gjør du det smart, kan du få den ut på kort tid, tjene penger på den, og i tillegg vite at du er forfatter. Det er bra for selvtilliten og selvfølelsen, og du setter spor. Hvor er det kundene starter? Jeg har laget en guide som ligger på tinaholt.no/bokinspirasjon. Med den vet du nøyaktig hvor du skal starte. Få hjelp! Går du med en forfatter i deg? Få hjelp! Skal du ha boka di ut innen de neste 6 månedene? Tina er klar med nytt kurs. Ta action, ikke nøl! ---  NEDLASTNINGER  --- Drømmer du om å skrive bok? Bli kjent med skrivementor Tina Holt på bloggen: grysinding.no/215 Last ned guiden min på Morgenrutiner: grysinding.no/smartmorgen Er MasterMind for deg? Klikk her og finn det ut grysinding.no/mastermind Chat med meg her: https://m.me/gry.sinding Følg meg på Instastories her: https://www.instagram.com/stories/grysinding/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

21mins

20 Sep 2019

Rank #14

Podcast cover

209: Hvordan bli god på noe du ikke kan

For å nå langsiktig mål må vi være i utvikling og det betyr ofte at vi må lære oss noe vi ikke kan. Der stopper de fleste opp. Dropper det. Faller av. Mister drømmen sin. Men det finnes en måte å bli god på å nå målene dine, og samtidig nyte prosessen. Og det starter med å bli god på å lære noe nytt : ) Her er min prosess. Kopier den gjerne. 1. Bryt ned målet ditt i små steg 2. Ditt «Hvorfor» 3. Bryt ned målet i enda mindre steg (50 min tasks) 4. Kutt ut alle forstyrrelser 5. Finn en læremester 6. Øvelse gjør mester 7. Feedback 8. NÅR du står fast – gjør noe annet 9. Forvent at det er utfordrende 10. Mål fremgangen din 11. Ta noen sjanser 12. Vær standhaftig GJØR JOBBEN DE ANDRE IKKE KIDDER! De som jobber også når det blir tøft er alltid de som får de beste resultatene. Her er ting jeg ikke kunne før, men som i dag er mine styrker: • Snakke foran forsamling • Lage videoer • Selge på nett Her er de tingene jeg øver meg på akkurat nå: • Ansette og lære opp team • Arrangere store eventer (+400 deltakere) • Selge produkter til 170 000 kr på nett • Lage videoer med tekst og klippe inn bilder • Stå foran kamera med noen bak det --- NEDLASTNINGER --- • 12 ting for å lære nye ting raskere - sjekk ut bloggen: http://www.grysinding.no/209 • Få mer selvtillit: grysinding.no/selvtillit • Chat med meg her: https://m.me/gry.sinding • Følg meg på Instastories her: https://www.instagram.com/stories/grysinding/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

23mins

7 Aug 2019

Rank #15

Podcast cover

206: Drømmen din - lever den fremdeles?

Det er ferie og kanskje du har fått slappet av – da kommer ofte kreativiteten også for fult. Kanskje du har lagt fra deg hverdagen og fått reflektert litt. Er du der du skal være? Er du lykkelig? Gjør du de tingene som skal til for at du har det bra? Eller er du mest opptatt av å få gjort tingene på den tasklisten, tenker livet var så mye bedre før eller har rett og slett glemt din egen drøm. Vi trenger drømmer. Vi trenger å bli bedre. Det er det livet handler om. Å bli litt bedre i morgen enn i dag. Du må ha selvtillit for å nå målene. ⠀ OG hell yeah - du trenger mål. Vær ikke i tvil om det. Du kan fint være takknemlig og lykkelig for det du har, men du kan ikke stoppe å vokse. ⠀ ⠀ Du trenger å lære nye ting. Du trenger å være sulten. Du trenger å være ambisiøs for å være din beste versjon. ⠀ ⠀ Selvtillit får du når du GJØR jobben de andre ikke gidder Selvtillit får du når du fortsetter også når det blir tøft - for det blir det! ⠀ Selvtillit får du når du holder løftene til deg selv. ⠀ Selvtillit får du når du velger å sette deg en ny standard⠀ Selvtillit får du når du får hjelp til å nå målene dine Selvtillit får du når du henger med de beste folka. ⠀ Selvtillit får du når du slutter å bry deg om hva alle andre tror og fokuserer mer på å være deg så mye som mulig. ⠀ For du trenger selvtillit for å bli en bedre versjon av deg selv. ⠀ ⠀ Velg å bli 1% bedre i dag enn i går!  Ta tilbake drømmen din. ---  NEDLASTNINGER  --- Slik kommer du deg opp igjen etter en nedtur - sjekk ut bloggen: http://www.grysinding.no/206 Bygg din Selvtillit: http://grysinding.no/selvtillit Chat med meg her: https://m.me/gry.sinding Følg meg på Instastories her: https://www.instagram.com/stories/grysinding/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

11mins

17 Jul 2019

Rank #16

Podcast cover

204: Hvordan nå målet ditt

Om du vet hva du vil, men har utfordringer med å få det til? Da er denne episoden til deg. Jeg er rå på å sette meg mål og vet nøyaktig hva som kreves for å komme dit, og her deler jeg de tre stegene jeg gjør om og om igjen for å nå målene mine. Det er andre ting også – YES! Men får du kontroll på disse tre er mye gjort. Fysisk styrke For å nå målene dine må du være sterk også fysisk. Det er mye energi og entusiasme som skal til for å nå målene dine med letthet. Hvordan blir du det? Deler mer i podden. Mental styrke Hvor er tankene dine? På mannen din som ikke hører etter eller ikke ser deg, eller hvor vanskelig Sosiale media er å forstå? Er du ikke oppmerksom så tar bagateller over hodet ditt, se podden for mer. En god plan Du må ha en strategi for å nå målet ditt, AKA: en plan. Ikke gå mange veier – velg den ene planen og fullfør før du går på neste mål. Lytt til episoden for mer hvordan du kan gjøre det. Mister du lett motivasjonen? Lytt til podcasten for hvordan du holder motivasjonen igjennom hele prosessen. Enkle steg du kan gjøre, men det må gjøres over tid. Trenger du inspirasjon til lesestoff i sommer? Her får du mine favoritter grysinding.no/leselisten : ) --- NEDLASTNINGER --- - Slik kommer du deg opp igjen etter en nedtur - sjekk ut bloggen: http://www.grysinding.no/204 - Sett deg mål du når: http://grysinding.no/mål - Chat med meg her: https://m.me/gry.sinding - Følg meg på Instastories her: https://www.instagram.com/stories/grysinding/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

31mins

3 Jul 2019

Rank #17

Podcast cover

197: Siri Abrahamsen

Gå inn på www.grysinding.no/197 for å høre hele intervjuet av Siri Abrahamsen. Her er noe av det du får høre om:  Siri tror på at det går an å gjøre en forskjell. I hovedsak driver hun med produkter og formidling som handler om det å skape en mer empatisk verden.   Å hoppe av for å bli gründer og jobbe med empati var en lang prosess, og i podcasten forteller Siri om hvilke refleksjoner som til syvende og sist førte henne dit.   Vi får også høre om hvordan hun gjorde noe hun beskriver som ganske sprøtt, for å bli lagt merke til: Om man starter butikk, må man ha en åpning – så da holdt hun en åpning av – seg selv!   Siris drømmekunde er foreldre og andre folk som er i kontakt med barn, fordi hun mener det er der hovedendringen i verden kommer til å skje.   Hun forteller om på hvilke områder hun mener hun har størst innvirkning, og hun har foredrag for foreldre og mennesker som jobber med barn, der hun snakker om det å se på sin egen barndom og bli klar over de automatiske tankene og reaksjonene man har.  Fordommer er det som provoserer Siri mest, og der hun mener vi har mest potensiale som mennesker til å endre ting. Dette reflekterer hun også over i podcasten, samt hvordan man møter alle de der ute som har behov for å uttrykke sin negativitet.   Til slutt får du vite hvordan du kan vinne Siris bok Historien om deg – en selvøvelsesbok og et godt verktøy for å bli den beste versjonen av deg selv.   --  NEDLASTNINGER  ---     Hvordan kan du gjøre en forskjell for andre i business – sjekk ut Siris historie på bloggen: www.grysinding.no/197 Her er mine favoritt-bøker for grundere:  www.grysinding.no/topplisten Chat med meg her: https://m.me/gry.sinding Følg meg på Instastories her: https://www.instagram.com/stories/grysinding/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

34mins

15 May 2019

Rank #18

Podcast cover

193: Karianne Stenshagen

Karianne Stenshagen er astrolog og gründer. Hun beskriver seg selv som en privat og introvert person, men er av de som har flest seere på live-videoer på Facebook, og hun håper at dette kan gi inspirasjon til andre personer som er høysensitive og introverte. Karianne forteller at hun har gått fra å være ekstremt ekstrovert og sosial som barn og ungdom, med et stort sosialt nettverk, til å bli mer og mer introvert og høysensitiv, mye på grunn av helseutfordringer. Nå betaler folk for å gå på kurs hos Karianne: Hun hjelper kvinner til å finne sin kraft og bli mer seg selv gjennom å bruke gudinner og astrologi. Det handler om å bli mer hele og styrke seg selv som kvinne, ta intuisjonen sin mer på alvor, finne fram til sin egen gründerkvinne, bli tøffere og tørre å være mer sårbar, gjennom å studere ulike arketyper. Kurset består av meditasjon, teori og oppgaver. I intervjuet snakker vi om hvordan hun har kommet dit hun er i dag. ---  NEDLASTNINGER  ---  - Fra introvert til influencer - les mer på bloggen: www.grysinding.no/193   - Sjekk ut Leselisten med favorittbøker for deg som vil vokse:  www.grysinding.no/leselisten    - Chat med meg her:  https://m.me/gry.sinding - Følg meg på Instastories her:  https://www.instagram.com/stories/grysinding/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

28mins

17 Apr 2019

Rank #19

Podcast cover

192: Slik holder du motivasjonen oppe

Hvordan holder du oppe motivasjonen når du ikke føler for det? Det første jeg spør om, er: Har du riktig mål? Når du har det, trenger du rutiner som støtter deg i å bli din beste versjon. Det er 14 ting jeg gjør som sørger for at jeg har motivasjonen oppe:Hvordan holder du oppe motivasjonen når du ikke føler for det? Det første jeg spør om, er: Har du riktig mål? Når du har det, trenger du rutiner som støtter deg i å bli din beste versjon. Det er 14 ting jeg gjør som sørger for at jeg har motivasjonen oppe: 1. Sett deg mål!  2. Få det ned på papir, og ha det foran deg hver dag 3. Hvorfor er dette viktig for deg? Du må se det store bildet på alle målene dine. 4. Bryt målet ned i 3 til 5 delmål – og å ha premie på hver del. 5. Hvordan skal du holde oppe motivasjonen? Gjør målene til en del av din daglige rutine.  6. Visualiser at du lykkes med målene dine. 7. Det er helt greit å få hjelp – noen har gjort det før deg.  8. Skaff deg en SOP (Standard Operation Procedure)  9. Søk positivitet – slå av alt som er negativt for deg.  10. Mål progresjonen din. Hver dag.  11. Få deg en accountability-venn: En mentor, coach eller power-friend. 12. Lag deg en premie – gjør det morsomt å nå målene dine.  13. Evaluer deg selv – skal du bli bedre, så må du bli bedre.  14. Velg å være standhaftig – gi deg selv påminnelser hver dag. Print ut denne lista fra grysinding.no/192. Du mister ikke motivasjonen, det handler bare om å get back on it! ---  NEDLASTNINGER  --- • Slik holder du motivasjonen oppe: www.grysinding.no/192 • Gratis Leseliste for grundere: grysinding.no/grunderlisten • Chat med meg her: https://m.me/gry.sinding • Følg meg på Instastories her: https://www.instagram.com/stories/grysinding/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

34mins

12 Apr 2019

Rank #20