OwlTail

Cover image of Gi plass til tanken
Government

Gi plass til tanken

Updated 18 days ago

Government
Read more

Podcast by Human-Etisk Forbund. Meningsfulle samtaler med spennende gjester.

Read more

Podcast by Human-Etisk Forbund. Meningsfulle samtaler med spennende gjester.

Cover image of Gi plass til tanken

Gi plass til tanken

Latest release on Dec 19, 2013

All 3 episodes from oldest to newest

Åse Kleveland

Podcast cover
Read more
Hele Norge kjenner Åse Kleveland, tidligere kulturminister, eks-direktør for Tusenfryd og nylig avgått styreleder i Human-Etisk Forbund.

I denne episoden forteller Åse om en oppvekst i svenske storbyer og norske småbyer. Hun forteller om et langt liv som artist og et brennende politisk engasjement for de svakeste i samfunnet – og dessuten får vi høre om hvordan en reise til lovløse Walled City i Bangkok fikk Åse til å besøke presten i Lillestrøm og melde seg ut av statskirken.

Dec 19 2013

46mins

Play

Kristoffer Triumf

Podcast cover
Read more
Kristoffer Triumf er programleder i det svenske podcastprogrammet Värvet. Han er tekstforfatter og i 2011 startet han som stand up-komiker.

I denne samtalen forteller Kristoffer om hvordan et slag i bakhodet for ni år siden fikk ham til å ville endre livet sitt, hvordan genuine spørsmål får svar og om en hormonfylt pubertet uten damer. Kristoffer forteller at man ikke må sensurere seg selv, likevel ligger musikken han har laget under et pseudonym på MySpace fordi han skammer seg.

Oct 23 2013

50mins

Play

Similar Podcasts

Spør Psykologen

forskning.no

Sommer og vinter i P2

Skartveit

Uillustrert Vitenskap

Salongens lesesirkel

Mentaltrener Podcasten

Verdibørsen

Psykologen

Morgenbladets bokpodkast

KRAFT

Pia og psyken

Bra Damer

Ingefær podcast

Gåten i Isdalen

Tonje Brenna

Podcast cover
Read more
Politiker Tonje Brenna har vært generalsekretær i AUF og var den yngste politiske rådgiveren for statsminister Jens Stoltenberg.

I denne samtalen forteller Tonje om ideologiske ryggmargsreflekser, politiske nettverk og døden. På barneskolen gikk hun i demonstrasjonstog mot Carl I. Hagen og hun husker hva hun hadde på seg da hun ble spurt om å være politisk rådgiver for Jens Stoltenberg. Hun mener at en jobb du tror du ikke mestrer bør du definitivt prøve deg på.

Oct 17 2013

49mins

Play