OwlTail

Cover image of Gi plass til tanken

Gi plass til tanken

Podcast by Human-Etisk Forbund. Meningsfulle samtaler med spennende gjester.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

Åse Kleveland

Hele Norge kjenner Åse Kleveland, tidligere kulturminister, eks-direktør for Tusenfryd og nylig avgått styreleder i Human-Etisk Forbund.I denne episoden forteller Åse om en oppvekst i svenske storbyer og norske småbyer. Hun forteller om et langt liv som artist og et brennende politisk engasjement for de svakeste i samfunnet – og dessuten får vi høre om hvordan en reise til lovløse Walled City i Bangkok fikk Åse til å besøke presten i Lillestrøm og melde seg ut av statskirken.

46mins

19 Dec 2013

Rank #1

Podcast cover

Kristoffer Triumf

Kristoffer Triumf er programleder i det svenske podcastprogrammet Värvet. Han er tekstforfatter og i 2011 startet han som stand up-komiker. I denne samtalen forteller Kristoffer om hvordan et slag i bakhodet for ni år siden fikk ham til å ville endre livet sitt, hvordan genuine spørsmål får svar og om en hormonfylt pubertet uten damer. Kristoffer forteller at man ikke må sensurere seg selv, likevel ligger musikken han har laget under et pseudonym på MySpace fordi han skammer seg.

50mins

23 Oct 2013

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Tonje Brenna

Politiker Tonje Brenna har vært generalsekretær i AUF og var den yngste politiske rådgiveren for statsminister Jens Stoltenberg. I denne samtalen forteller Tonje om ideologiske ryggmargsreflekser, politiske nettverk og døden. På barneskolen gikk hun i demonstrasjonstog mot Carl I. Hagen og hun husker hva hun hadde på seg da hun ble spurt om å være politisk rådgiver for Jens Stoltenberg. Hun mener at en jobb du tror du ikke mestrer bør du definitivt prøve deg på.

49mins

17 Oct 2013

Rank #3