OwlTail

Cover image of Hundcoachen Fredrik Steen

Hundcoachen Fredrik Steen

Fredrik Steens intresse för hundar väcktes tidigt och han har inte levt en enda dag av sitt liv utan två eller flera hundar. Fredrik med gäster diskuterar och tipsar i olika ämnen som rör hundar, mer hundar och åter igen hundar. En podd för, och av hundälskare! I samarbete med Agria Djurförsäkring.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

35. Ledarrollen

Att ha ett hem där vissa individer är värda mer än andra är ingenting som Fredrik står bakom. I detta avsnittet får du veta hur han ser på hur din roll som ledare borde se ut.

30mins

4 Dec 2018

Rank #1

Podcast cover

33. FirstVet - En veterinär i mobilen

Fredrik har bjudit in en veterinär som jobbar på FirstVet. Hon berättar hur det går till när man vill använda appen för att söka hjälp till sitt djur.

31mins

20 Nov 2018

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

32. Kommunikation

Hundcoachen pratar om hundens naturliga kommunikationssätt och hur du enklast kommunicerar med den, samt svarar på frågor angående kommunikation från sin instagram; Hundcoachen.

25mins

6 Nov 2018

Rank #3

Podcast cover

31. Hundrädsla

Även om hunden är mångas bästa vän är den också mångas mardröm. Hundcoachen pratar i detta avsnittet med en gäst som är oerhört hundrädd.

25mins

23 Oct 2018

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

30. Allt om utställningar

En djupdykning i att ställa ut sin hund; hur det är för utställare och hur det är för domare, vad som är viktigast och hur du kan bli champion. Fredrik och hans gäst går igenom allting som har med utställningar att göra, plus lite till.

53mins

9 Oct 2018

Rank #5

Podcast cover

29. Alla dina frågor

På Fredriks Instagram har du haft möjlighet att ställa frågor som han nu svarar på. Från grundläggande träning till experttips; hur du blir en roligare förare, vad du kan göra om hunden är stressad och hur man kan tänka kring kontaktövningar är lite av det som Hundcoachen pratar om i detta avsnitt.

37mins

25 Sep 2018

Rank #6

Podcast cover

28. Inkallningens A och O

Det är aldrig försent att börja och enligt Hundcoachen är det lätt att få till en bra inkallning där hunden väljer dig framför katten, kompisen eller älgen. Du får tips, idéer och lösningar på ett av de vanligaste kommandon du har.

30mins

11 Sep 2018

Rank #7

Podcast cover

27. Allt om hundmöten

Ett utav de vanligaste problemen men någonting som går väldigt lätt att träna bort. Här får du fördjupning på hundmöten.

36mins

28 Aug 2018

Rank #8

Podcast cover

26. Hundmötet

Podden får besök av en hundexpert som tävlar upp VM hundar, hon berättar hur hon ser på hundträning runt om i världen och hur hon tycker man tacklar de vanligaste problemen av alla; hundmöten.

40mins

14 Aug 2018

Rank #9

Podcast cover

25. 5-minutershunden

Tänk om det fanns ett knep som löste alla hundproblem. Det kanske det gör. Fredrik med gäst svarar på frågor som alla kan sammanfattas till en lösning, 5 minutershunden.

50mins

31 Jul 2018

Rank #10