OwlTail

Cover image of FIKA MED GÄRSNÄS

FIKA MED GÄRSNÄS

Gärsnäs, det 128-åriga, nyfikna möbelföretaget med egen fabrik på Österlen, startar en pod, Fika med Gärsnäs, där vi pratar och funderar över inredning, arkitektur, hållbarhet och tjusningen med trämöbler. Moderator är Stefan Nilsson, känd för sina trendspaningar och engagemang i allt som rör den designvärld där Gärsnäs verkar. 

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast has few episodes.

This means there isn't enough episodes to provide the most popular episodes. Here's the rankings of the current episodes anyway, we recommend you to revisit when there's more episodes!

Podcast cover

En FIKA med Li Pamp

Vår uppskattade podcast Fika med Gärsnäs med programledaren Stefan Nilsson har nu kommit till sitt tredje avsnitt. Där tar Stefan en kaffe och en pratstund med Li Pamp, vd för Stockholms Auktionsverk sedan i somras. Hon är känd för den stora allmänheten som programledare i tv:s Antikdeckarna, Antikmagasinet och som expert i Antikrundan. Hennes specialitet är 1900-talsdesign, möbler och konsthantverk, en tung röst i återbrukets mediala landskap. Det är ett spännande samtal mellan två insiders.

59mins

22 Mar 2022

Rank #1

Podcast cover

En FIKA på GöteborgsOperan

FIKA MED GÄRSNÄS Stefan Nilsson träffar GöteborgsOperans VD Christina Björklund och Nudie Jeans arkitekt Ida Toll för ett samtal om hållbarhet och återbruk. Samtalet leds av Stefan Nilsson

55mins

17 Dec 2021

Rank #2

Podcast cover

En FIKA med Åke Axelsson

Ett personligt samtal med Åke om uppväxten som format hans liv och gärning samt vilken roll och framtid en inredningsarkitekt har. Vi talar självklart om Åkes stora passion, möbler och om hans intresse som få känner till. Åke Axelsson är under hösten 2021 aktuell med en utställning på Auktionsverket i Stockholm.Samtalet leds av Stefan Nilsson

36mins

19 Aug 2021

Rank #3

Podcast cover

FIKA MED GÄRSNÄS trailer

Gärsnäs nya podd lanseras i augusti 2021.Med Stefan Nilsson som moderator tar vi upp aktuella ämneninom arkitektur, inredning och design.Först ut är en intervju med inredningsarkitekt professor Åke Axelssonsom under 7 decennier vigt sitt liv till inredning och möbelformgivning.

17 Aug 2021

Rank #4

Most Popular Podcasts