OwlTail

Cover image of Barnmorgon i Barnradion

Barnmorgon i Barnradion

Morgonprogram för barn om sånt som är roligt, viktigt och klurigt.Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

Svårt att säga nej

Ibland vill jag inte leka fast jag gör det ändå. Funderingen till Kompistorsdagen den här veckan kommer från 9-åriga Petra. Det här känner både Jonas och Herman igen sig i och tillsammans ger de Petra lite olika tips. Har du en fråga till Kompistorsdagen? Skriv till Jonas!

6mins

13 Feb 2020

Rank #1

Podcast cover

Råttor på vinden

Jag vaknade mitt i natten av råttor. När barnet som skulle vara med i Djuronsdagen blivit sjuk ringer Jonas till sin mamma Karin istället. Hon berättar om råttorna som springer på hennes vind och om varför det nu plötsligt blivit tyst där uppe. Vill du vara med i Djuronsdag? Skriv till Jonas!

6mins

27 Nov 2019

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Heidi lurväcker sin mormor!

Den här veckan har 7-åriga Heidi i Kiruna beställt en lurväckning av sin mormor Ella. Stackars mormor blir ganska fundersam när det plötsligt har beslutats att det varje dag fram till nyår nu ska provskjutas raketer i byn där hon bor. Vem vill du att Jonas ska lurväcka? Kanske en kompis, din mamma, din lärare eller varför inte dig själv? Skriv till Jonas på barnmorgon@sverigesradio.se

6mins

25 Nov 2019

Rank #3

Podcast cover

Rätt att leka

Vi spelar mycket fotboll och så cyklar vi runt och trixar med cyklarna 10-årige Josef berättar om hur han helst leker tillsammans med sina kompisar. Jonas som ofta hängde i skogen när han var liten försöker peppa Josef på en sväng ut dit. Om serien I Barns rätt med Jonas återvänder programledaren Jonas Leksell till sin hemstad Borlänge för att i 10 program tillsammans med barn i kvarteret reda i några av Barnkonventionens artiklar. "Barns rätt med Jonas" är en programserie från UR.

6mins

11 Nov 2019

Rank #4

Most Popular Podcasts