OwlTail

Cover image of Logen

Logen

Logen är en serie samtal med spännande personer om deras stora och små tankar om landsbygden. Tankar som kan öppna upp för nya perspektiv.

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

Allt närmare ”peak city”?

I det femte och sista avsnittet av Logen samtalar bloggaren Clara Lidström och författaren och föreläsaren Teo Härén om teknikens möjligheter, det kreativa rummet och den förlegade bilden av förutsättningarna för ett modernt boende på landet.

39mins

12 Feb 2014

Rank #1

Podcast cover

Längtan efter det goda livet

Komikern och skådespelerskan Zinat Pirzadeh och Tulsa Jansson, praktiserande filosof, samtalar om normer och jargonger, sökandet efter sociala sammanhang och glädjen i att (åter)upptäcka landsbygden.

35mins

6 Feb 2014

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Snärjd av centralortens gravitation

Musikern Arvid Andersson Ellis och författarinnan och programledaren Johanna Koljonen samtalar om identitet, självbild och landsbygden i media.

46mins

30 Jan 2014

Rank #3

Podcast cover

Att ta mat på allvar

Matprofilerna Paul Svensson och Maria Masoomi samtalar om kvalitet, hållbarhet, matens värde och jordbrukarens status.

43mins

22 Jan 2014

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Sverige utanför innerstan

Jenny Madestam, forskare och kolumnist, samtalar med Carlos Rojas, VD MIKLO och en av grundarna till tidningen Gringo, om politik, media och föreställningar om stad och land.

40mins

15 Jan 2014

Rank #5

Podcast cover

Om logen

Logen är en serie samtal med spännande personer om deras stora och små tankar om landsbygden. Tankar som kan öppna upp för nya perspektiv. I det här avsnittet förklarar Johanna och Maria från Jordbruksverket bakgrunden till Logen.

6mins

9 Dec 2013

Rank #6