OwlTail

Cover image of Vaiheessa

Vaiheessa

#vaiheessa on Nordkappin uusi 10-osainen podcast-sarja suomalaisesta designista vahvasti alan sisältä katsoen. Sami NIemelä ja Petri Lattu puhuvat muotoilusta ja historiasta, alasta ja tulevaisuudesta. Miksi? Ääneen ajattelu, reflektointi ja keskustelu on kivaa. Toivottavasti sinustakin. Miten: Kerralla purkkiin vahvasti live-hengessä. Vauhti korjaa virheet.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

Vaiheessa kausi 2, osa 10: Amerikka

#vaiheessa kausi 2, osa 10: Amerikka. Tervetuloa mukaan etunimipohjalle Mark Zuckerbergin kanssa. Jyri Engeström on varmaankin maamme kokenein Piilaakso-ikoni ja tässä jaksossa puhumme mm. perustajan dilemmasta, Steve Jobsin silmälaseista ja lapsista. Miten Paavi liittyi Jaikuun? Samilla on jetlag, mutta se ei menoa haittaa.

1hr 22mins

6 Jul 2017

Rank #1

Podcast cover

Vaiheessa kausi 2, osa 9: Johtaminen

#vaiheessa kausi 2, osa 9: Johtaminen. Professori Mikko Vesa ja me rikomme sekä strategian muodostamisen että johtamisen jaksossa jossa Sami lähtee kesken pois, shortsit jalassa ministeriöön. Kaikenlaista, vauhti kiihtyy loppua kohden.

1hr 11mins

27 Jun 2017

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Vaiheessa kausi 2, osa 8: Asiakaskokemus

#vaiheessa kausi 2, osa 8: Asiakaskokemus. Tuotteita ja palveluja tulee ja menee, mutta asiakaskokemus on uusi musta. Vieraanamme on Vanessa Lehtinen, Telian Head of (Digital) CX, jonka kanssa perustimme salaseuran. Onko kokemuksen kehitys ja innovointi yrityksen tärkein tehtävä?

1hr 16mins

16 Jun 2017

Rank #3

Podcast cover

Vaiheessa kausi 2, osa 7: Empatia

#vaiheessa kausi 2, osa 7: Empatia. Vieraanamme on Katri Saarikivi, kognitiopsykologi ja aivotutkija. Hän tutkii Nemo-ohjelmassa Helsingin yliopistolla empatiaa. Jaksossa hiplataan mustaa Barbapapaa, juodaan kahvia ja pohditaan Tunnehihaa ja Synkronisaattoria tieteellisen ajattelun siivittämä. Mutta kenellä on todistusvastuu?

1hr 8mins

2 Jun 2017

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Vaiheessa kausi 2, osa 6: Markkinointi

#vaiheessa kausi 2, osa 6: Markkinointi. Onko kaikki markkinointia? No ei todellakaan. Tässä jaksossa puhallamme henkeä menneeseen maailmaan, käymme läpi keskiluokan makuavaruuden ja olemme muutenkin aitoja. Vieraana Miltton Creativen strategi Sampo Axelsson, ja mukana myös firmatason paljastuksia.

1hr 5mins

5 May 2017

Rank #5

Podcast cover

Vaiheessa kausi 2, osa 5: Akatemia

#vaiheessa kausi 2, osa 5: Akatemia. Tässä jaksossa puhumme oikeasti viisaan miehen kanssa. Janne Korhonen on tutkija ja äärihipsteri joka on kunnostautunut mm. ilmastonmuutoksen ja nyttemmin blockchainin parissa.

58mins

28 Apr 2017

Rank #6

Podcast cover

Vaiheessa kausi 2, osa 4: Muutos

#vaiheessa kausi 2, osa 4: Muutos. Saimme vieraaksemme tällä kertaa Peter Sjöbergin, Santanderin pohjoismaiden CDO:n. Tämän kauden ensimmäinen vieras siis, joka käy oikeissa töissä. Onko muutoksesta tullut kultti ja olemmeko jatkuvassa muutoksessa niin kiinni että emme saa mitään aikaan? Mitkä ovat viimeisimmät fintechin virtaukset?

59mins

28 Apr 2017

Rank #7

Podcast cover

Vaiheessa kausi 2, osa 3: Metamodernismi

#vaiheessa kausi 2, osa 3:Tämän kerran vieraamme Jari Saariaho on sekä alan konkari että galleristi joka edustaa mm LeBeouf/Turner/Rönkkö-kollektiivia. Liikumme tukevasti sfääreissä: Keksikö Freud modernin ihmisen sielun Wienissä 20-luvulla? Nyt mennään korkeammalla kuin koskaan, äärestä ääreen.

49mins

30 Mar 2017

Rank #8

Podcast cover

Vaiheessa kausi 2, osa 2: Media ja tulevaisuus

#vaiheessa kausi 2, osa 2:Tässä jaksossa vieraanamme on tyyliniekka ja toimittaja Jani Niipola. Menemme kovaa kohti hypoteesia siitä millainen media on huomenna. Mukana myös liikesalaisuuksia!.

59mins

27 Mar 2017

Rank #9

Podcast cover

Vaiheessa kausi 2, osa 1: Tunne

#vaiheessa kausi 2 on täällä! Ja heti mennään tunteisiin.Vieraana Camilla Tuominen, mm. Emotion Trackerin ja Tunnekuvakirjan luoja. #hullumuija ihan virallisesti. Subjektiivisuus on uusi musta, datajohtoiset yritykset ovat toistensa klooneja, tunnesiteet koneisiin sekä vihaaminen ovat teemoja joita käsittelemme. Vahvaa tunteilua siis. Tervetuloa takaisin mukaan!.

1hr

3 Mar 2017

Rank #10