OwlTail

Cover image of Marketing Brief - Et podcast om Online Marketing

Marketing Brief - Et podcast om Online Marketing

Marketing Brief er en skarp podcast med konkrete tips, tricks og hacks til din online marketing. Halfdan og Emil er passionerede online marketing-nørder, og de deler ud af oversete, brugbare råd og egne erfaringer til gavn for den digitale marketer, der altid vil blive bedre. På 10 intense minutter pr. episode går Marketing Brief i dybden med mange forskellige, spændende aspekter af online marketing, som du helt sikkert vil blive inspireret af, så du kan forbedre din egen online marketing.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

EP #287: Guest Posting i 2019

At gæsteblogge har i mange år været en fast del af SEO-værktøjskassen. Særligt Sleeknote har været dygtige til at komme ud på nogle af de største blogs inden for online marketing. Obsidian har gjort det, om end begrænset til Danmark. Men nu siger tiden 2019. Er det stadig en farbar teknik og giver de links du får også værdi?

13mins

28 Jan 2019

Rank #1

Podcast cover

EP #331: Introduktion til Predictive Lead Scoring

Med predictive lead scoring kan du lade en algoritme afgøre, om dine leads er relevante eller ej. Med nok data er det en bedre løsning end manuel leadscoring, som fx Obsidian er igang med i ActiveCampaign. Sleeknote har predictive lead scoring i HubSpot og har de første erfaringer herfra. Shownotes: Website, in-app, geo/demografiske mønstre Algoritmer er klogere end os Marketing Platform vs. Lead Scoring system Hvor meget data skal du have? Madkudu Hull.io

10mins

21 Jun 2019

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

EP #349: Do things that don't scale

Y Combinator - verdens måske mest berømte accelerator - er kendte for at anbefale deres incubees at gøre ting, der ikke skalerer. Hvordan hænger det sammen, og hvordan kan du gøre det i en praktisk, dansk kontekst? Det er emnet for EP #349. Hvordan kan du så gøre det? Bonjoro (eksemplet med Munkstore) Send en bog ud (Sleeknote & Obsidian) Tilføj manuelt whitepaper-downloads til LinkedIn Afhold FYSISKE morgenmøder Send fysiske breve ud Hjælp folk gratis Stackoverflow, Quora og Marketing Brief-gruppen ifht spørgsmål er ting, der ikke skalerer dothingsthatdontscale.com

15mins

4 Aug 2019

Rank #3

Podcast cover

EP #278: Hvad koster det egentligt at sælge på Amazon?

Amazon kommer. Det er blot et spørgsmål om hvornår. For mange er det en trussel - men for endnu flere er det en fantastisk mulighed. Så er spørgsmålet bare: Hvad koster den mulighed? Amazon koster - priserne er cirka sådan her: 250 kr. om måneden til en Professional Seller Account Ca. 20 kr. pr. produkt på deres lager pr. måned (inkl. håndtering, Shipping osv., men også for produkter der ikke sælges, dvs. bare alle på deres lager) Og 18 % i referral fee til Amazon og så er der PPC

12mins

10 Dec 2018

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

EP #382: Learnings efter 182 deltagere til Marketing Brief Bio-event

Vi afholdt vores første arrangement i DK med Marketing Brief den 15. november 2019. Næsten 200 personer blev samlet i Palads' gamle biograf i København til en hyggelig mini-konference om digital marketing. Hvad er learnings fra eventet - og hvad sker der næste gang? Det er emnet for EP #382 af Marketing Brief her.

13mins

26 Nov 2019

Rank #5

Podcast cover

EP #280: Sæt mål som Google med OKR

OKR er et framework til at sætte de rigtige mål - og nå dem. Andy (Co-founder, Intel). Brugt af Google siden 1999. OKR's kan bruges af alle virksomheder i alle størrelser. Objective Key Results (Actions) Smid en rating, så har jeg en template til at udfylde OKR's i. Send din rating til ek@sleeknote.com

12mins

4 Jan 2019

Rank #6

Podcast cover

EP #340: Sådan har dansk webshop fået 9.9/10 på Trustpilot [CASE]

Danske Munkstore har ikke Zalandos udvalg. De har ikke Boozt.coms forhandlingspower. Men de har til gengæld en vildt dygtig kundeservice, der personligt behandler hver ordre og lader folk vide, hvad der sker i kulissen. Det er en af årsagerne til, at Munkstore har 9.9/10 på Trustpilot med mere end 2700 anmeldelser. Det er vildt flot og en af årsagerne til, at Munkstore faktisk tjener penge i et retail fashion-marked med notorisk høj konkurrence. Hør hvad Munkstore gør rigtigt i EP #340 af Marketing Brief her.

11mins

15 Jul 2019

Rank #7

Podcast cover

EP #224: Nu kan du se dine konkurrenters Facebook annoncer

Download episoden Facebook har med en ny opdatering gjort det muligt for dig at se, hvilke annoncer dine konkurrenter lige nu kører. Værktøjet skal skabe mere transparens på platformen og er spændende for dig, der godt kan lide at se dine nærmeste konkurrenter over skulderen. Hvordan du gør - og hvorfor du skulle - får du at vide i EP #224 af Marketing Brief.

10mins

2 Jul 2018

Rank #8

Podcast cover

EP #388: Account Based Marketing (B2B) anno 2020

Account based marketing handler om at målrette en specifik virksomhed ved fx at indtaste dens navn på LinkedIn, brugen af matched audiences, geo-targeting og IP-targeting. For både Sleeknote og Obsidian Digital er account based marketing vigtige discipliner - både for egne virksomheder og for Obsidians vedkommende også kunder.

16mins

19 Dec 2019

Rank #9

Podcast cover

EP #223: Skal du kopiere dine konkurrenter?

Download episoden Er det en god taktik at kopiere dine konkurrenter? Svaret er ikke ensidigt - vi giver vores bud i EP #223 af Marketing Brief. Shoutout til dig, der bliver ved med at kopiere indholdet af vores episoder til små videoer på LinkedIn :)

12mins

26 Jun 2018

Rank #10

Podcast cover

EP #355: 8 skarpe metoder til at ramme dine B2B-målgrupper på Facebook & LinkedIn

Rigtigt mange af Marketing Briefs lyttere er B2B. Her skal man gå til målgrupper på sociale medier på en anden måde end B2C. Det er sjældent interesser lookalikes på besøgende - i stedet for kan du være meget mere specifik på egenskaber, jobtitler og ejerskaber af virksomheder. EP #355 er med 8 af vores yndlingsmetoder til at ramme dine B2B målgrupper præcist på de sociale medier! Indhold: - CVR-udtræk fra Risika.dk og lookalike-audiences (FB + LI) - Jobtitler (LI) - Skills (hvad man er blevet anbefalet for) (LI) - Super specifikke interesseområder, fx interestexplorer.io) (FB) - Lookalike på egne kilder, nyhedsbreve og kundelister (FB + LI) - Scrape af brancheforeninger, fx Danske Arkitekter (FB + LI) - Deling fra virksomheder med samme målgruppe, der ikke er konkurrenter (FB) - Bred målgruppe (Obsidian i dag på FB)

13mins

21 Aug 2019

Rank #11

Podcast cover

EP #213: 10x Zapier apps, vi bruger lige nu

Download episoden Vi elsker Zapier. Hvis vi kunne købe aktier, gjorde vi det (kom så.. bliv børsnoteret). Vi bruger Zapier til at overføre leads, gemme vigtige artikler, minimere arbejde i forbindelse med publicering af blogindlæg og meget mere. I EP #213 taler vi om 10 apps, vi bruger lige nu - til inspiration til dig, der også arbejder med online marketing.

10mins

30 May 2018

Rank #12

Podcast cover

EP #406: Sporer Facebook 40 % for lidt salg hos dig lige nu?

Mange oplever, at Facebooks pixel sporer færre køb på tværs af alle kanaler, end det reelle salg - ofte helt op til 30-40%. Vil du høre mere om, hvorfor dette sker, hvorfor det er et problem og hvilke løsninger, der er på det - så lyt med til denne episode.

11mins

13 Mar 2020

Rank #13

Podcast cover

EP #215: Vores første erfaringer med Push notifikationer i Chrome

Download episoden Du kender push notifikationer blandt andet fra Facebook: Du siger ja til en notifikation og får den, når en person skriver til dig på Messenger. Du kan også bruge push notifikationer på dit website. Hvis du er i tvivl om det er en god idé, så lyt med her - for vi har testet dig for dig på flere forskellige virksomheder. Hør hvad du skal - og ikke skal - bruge push notifikationer til i EP #215 af Marketing Brief her.

8mins

4 Jun 2018

Rank #14

Podcast cover

EP #396: E-mail marketing i 2020

Bliv klogere på E-mail marketing i 2020 og hvordan du skriver de bedste E-mails for lige præcis din virksomhed. Ugentlige nyhedsbreve / automation? Hør om diverse værktøjer, integrationer, data og meget mere i denne episode af MarketingBrief.

17mins

23 Jan 2020

Rank #15

Podcast cover

EP #402: Lead Enrichment

Vil du berige dine leads? Hør med og lær hvordan du får mere data på dine leads, så du bedre er i stand til at vælge, hvem du evt. skal følge med en salgsprogress - og hvem du skal segmentere i dine Emails.

14mins

20 Feb 2020

Rank #16

Podcast cover

EP #301: Vores 8 bedste tips til færre og bedre møder

Mange møder kunne have været telefonmøde eller email - og det er mere effektivt Agenda forud for mødet viser du er forberedt og holder dig skarp på dagen - opsummering efterfølgende er god stil Hvis du booker en time, tager det en time; hvis du booker 30m, tager det 30m. Indstil standard som 30m. Køb et bord og stå op til interne møder. Det er sundt og de stopper hurtigere. Møder skal som udgp aldrig være recurring Revurdering af recurring møder løbende Vær forberedt!!! Overvej skjult kalender

13mins

14 Mar 2019

Rank #17

Podcast cover

EP #216: Sådan konverterer du flere af dine leads til salg

Download episoden Hvis bare du konverterede flere af dine leads, kunne du bruge færre penge på marketing. Ikke at vi synes, du skal bruge færre penge på marketing - men EP #216 er alligevel vores bedste tips til at konvertere flere leads til salg. Særligt relevante for serviceudbydere, RFQ-tjenester, konsulenter, SaaS-virksomheder m.v.

10mins

6 Jun 2018

Rank #18

Podcast cover

EP #366: Skal du afholde en konference som markedsføring?

Obsidian har for nyligt afholdt Social Ads Conference med 200 deltagere. Det er tid til at kigge tilbage på konference og de learnings, den har givet i en episode om, hvorvidt det at afholde en konference som markedsføring giver mening? * Hvad koster det? * Hvad kræver det? * Hvordan sælger du billetterne? * Fejl, Obsidian har lavet -- praktiske op til konferencen -- for dårlig afstemning af 2 oplæg * Hvad gjorde vi rigtigt? -- startede salg 6 måneder før -- flere pricing-tiers -- folk fik bøger med -- tog den dyreste pakke hos Charlottehaven * Gør vi det igen? Ja, større.

18mins

27 Sep 2019

Rank #19

Podcast cover

EP #359: Er linkbuilding ulovligt?

Politiken.dk har for nyligt skrevet en række artikler om linkbuilding. Her bliver det præsenteret som en manipulerende teknik, der får de stakkels forbrugere til at købe helt forkerte varer (som de jo selv har søgt på til at starte med). I EP #359  går vi lidt dybere og ser på, om linkbuilding nu også er ulovligt (det er det ikke).

13mins

4 Sep 2019

Rank #20