OwlTail

Cover image of Glimmerfabrikken

Glimmerfabrikken

Glimmerfabrikken er en podcast til den karrierebevidste unge kvinde, som om mandagen bekymrer sig om sin økonomi, om onsdagen tænker på hendes sundhed og om fredagen bare gerne vil have det sjovt. Vi får hver uge besøg af en sej kvinde, til at hjælpe os på vej mod en løsning af alle disse hverdagsproblemer - lyt med og bliv klogere!

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Read more

Glimmerfabrikken er en podcast til den karrierebevidste unge kvinde, som om mandagen bekymrer sig om sin økonomi, om onsdagen tænker på hendes sundhed og om fredagen bare gerne vil have det sjovt. Vi får hver uge besøg af en sej kvinde, til at hjælpe os på vej mod en løsning af alle disse hverdagsproblemer - lyt med og bliv klogere!

Trein Møller – Sådan styrker du dit CV under din studietid

Podcast cover
Read more
Er et relevant studiejob afgørende for din fremtid? Hvordan styrker jeg mit CV? Og er der andet jeg kan gøre, for at stå stærkere når jeg er færdig med min uddannelse? Det er spørgsmål vi stiller os selv og hinanden OFTE. Derfor har vi sat os for at finde ud af, hvad vi egentlig kan gøre under vores studietid, for at blive mere interessante på arbejdsmarkedet – og det var faktisk nogle ganske spændende og uventede svar, som vi fik ud af karriererådgiver Trein Møller. Lyt med og bliv klogere!

Apr 05 2018

46mins

Play

Louise Fredbo - Få dine penge til at vokse sig større

Podcast cover
Read more
Der er mange gode grunde til at investere, men én af dem er, at du kan få råd til det, du drømmer om. Desværre er det alt for få kvinder som investere, på trods af, at vi i følge undersøgelser, faktisk er mindst lige så dygtige til gamet som mænd. I dagens afsnit snakker vi med fremtidsforsker Louise Fredbo, som ved en hel del om det der med at investere - især som kvinde! Lyt med og bliv klogere på dig selv og dine penge 💸

Mar 23 2018

35mins

Play

Maria Mortensen - I forbindelse med Kvindernes Internationale Kampdag

Podcast cover
Read more
En hel dag, hvor vi hylder (glimmer)kvinder. What's not to like? Men hvorfor er det nu lige at vi fejrer i dag? Og er dagen overhovedet en fejring eller i virkeligheden nærmere et statement? I dagens afsnit snakker vi med feministen Maria om KVINDER - hvorfor vi er så nice, hvorfor vi skal have en kampdag og hvordan du kan være feminist uden at være aktivistisk.

Mar 08 2018

37mins

Play

Ida Moldrup - Derfor skal du overveje at arbejde frivilligt

Podcast cover
Read more
’Help women blossom’. Sådan lyder ordene fra Blossom Project, en non-profit organisation, der opererer i San Fransisco og i Danmark. Formålet er at hjælpe udsatte kvinder; at skabe respekt, omsorg og værdighed omkring deres eksistens og bringe håb og forandring i deres liv. I denne podcast fortæller Ida om projektet, men også om hvad det giver hende at arbejde frivilligt samt hvorfor du bør overveje at gøre det samme.

Er du overbevist? Følg hashtagget #helpwomenblossom eller donér et frivilligt beløb til blossomprojektet på MobilePay på tel:+4541402737

Feb 22 2018

30mins

Play

Mille Mikie Hansen - Store drømme i New York

Podcast cover
Read more
Går du med tanker om at forfølge dine drømme i et andet land? Eller bare tage et udenlandsophold eller semester i udlandet for at udvikle dig?

I dag snakker vi med den seje glimmerkvinde Mille, som i den grad har fulgt hendes drømme. Hun har nemlig pakket hele sit liv sammen og flyttet til drømmenes by, New York, for at blive skuespiller. Hør meget mere om, hvordan hun oplever livet som dansker i udlandet i dagens podcast.

Husk at følge os på Instagram: @Glimmerfabrikken ✨✨

Feb 01 2018

25mins

Play

Michelle Kristensen - Lær at tænk sundhed anderledes

Podcast cover
Read more
Januar står som altid i sundhedens tegn. Det betyder ikke at du skal være fanatisk, men måske bare justere i lidt indgroede vaner, for at skabe dig selv en sundere livsstil. Michelle Kristensen kan noget med sundhed, og derfor har vi inviteret hende ind i studiet til en snak om træning og madvaner. Det er næsten garanteret, at hun kan give dig lidt tips til en sundere hverdag, som fungerer for dig.

Husk at følg os på Instagram: @Glimmerfabrikken
Og hvis du er rigtig sød følger du naturligvis også vores podcast her i ITunes.

Du kan læse mere om Michelle og hendes sunhed og træningsblog her: www.michellekristensen.dk

Jan 18 2018

33mins

Play

Carla Mickelborg - Et helt nyt år venter med en tom kalender – hvad drømmer du om at fylde i den?

Podcast cover
Read more
Glimmerfabrikken håber, at alle er kommet godt ind i det nye år! Vi starter et spændende 2018 med den seje Glimmerkvinde, Carla Mickelborg i studiet.
Er du i tvivl om hvordan du skal følge dine drømme, nå dine mål og skabe bedre energi i din hverdag? Så lyt med her og få nogle gode råd fra Carla.

Hvis du gerne vil høre mere til Glimmerfabrikken skal du huske, at trykke subscribe på vores podcast.

Husk at du kan følge os på Instagram @Glimmerfabrikken.

Jan 05 2018

41mins

Play

Ravi Holst - Julestue-snak om studie, stress og taknemlighed

Podcast cover
Read more
For studerende handler julen ofte i høj grad om at finde en balance mellem eksamenspres og julehygge, så det hele kan gå op i en højere enhed. Men det er jo ikke kun de studerende, som har julestress. I dette afsnit inviterer vi dig med i Glimmerfabrikkens julestue, hvor vi snakker stress og jul og taknemlighed med iværksætteren og en af Danmarks største twittere, Ravi Holst.

Dec 21 2017

39mins

Play