OwlTail

Cover image of Claircast - Jette Harthimmer

Claircast - Jette Harthimmer

Foredrag og interviews produceret af Jette Harthimmerwww.harthimmer.dk

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

Claircast # 115 - Eve Bengta Lorenzen - Tag med Eve på kloster.

Claircast # 115 - Eve Bengta LorenzenDenne podcast er en skøn meditativ fortælling fra et lille kloster på Mallorca. Fortælleren er Eve Bengta Lorenzen.Jeg fandt hendes podcast på nettet og da jeg havde hørt den, spurgte jeg hende om jeg måtte lægge den op på min side, hvilket hun sagde ja til. Eve´s podcast er i 4 dele som jeg har samlet til én. Jeg har lagt et lille stykke musik af ca 30 sekunders varighed mellem hvert afsnit, så du kan skille episoderne fra hinanden. Jeg hørte alle 4 episoder på én gang - mens jeg gik en lang tur i skoven og jeg følte virkelig at jeg var med på Eve på klosteret. 
Det er en vidunderlig fortælling og jeg kan varmt anbefale dig at høre den.Kort om Eve Bengta Lorenzen.Eve er forfatter, mindfulness ekspert og underviser. Hun har de sidste tyve år afholdt retræter i Danmark og udlandet. Eve er certificeret MBSR lærer fra Center for Mindfulness, University of Massachusetts. Hun har uddannet MBSR instruktører siden 2010, samt undervist i forskningsprojekter på bl.a. Rigshospitalet og Københavns Universitet. Eve er forfatter til en række bøger om mindfulness og selvomsorg. Derudover har hun produceret en lang række målrettede meditationer på CD og mp3. Lydfilerne integrerer mindfulness og afhjælper smerter, angst og depression.Hør lydfilen.Lydfilen varer 147 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcastVælg lydfil / podcast nr. 115Lydfilen er produceret af af Mindful Life og Manna Guldager.

14 Oct 2021

Rank #1

Podcast cover

Claircast # 114 - Jette Harthimmer og Soroush Zand - Spiritualitet og udvikling.

Claircast # 114 - Jette Harthimmer og Soroush Zand - Spiritualitet og udvikling.Soroush Zand fra sjæl.dk producerer podcast med fokus på spiritualitet, har inviteret mig i sit studie.  Så denne gang er det mig der sidder i den varme stol og får stillet en masse spørgsmål om spiritualitet, den indre stemme, udvikling, clairvoyance, intuition, personlige kriser, lyset og mørket ... samt meget meget mere. Det er et interview med en masse humor og vi kommer vidt omkring. Kort om Soroush Zand:Mit navn er Soroush Zand, og jeg har altid interesseret mig for spiritualitet. I min podcast vil jeg gerne undersøge forskellige tilgange til spiritualitet ved at interviewe mennesker, der arbejder med det på en eller anden måde. Mit formål med det er tredelt. 1) Gæsternes kvaliteter og fortællinger træder tydeligt frem for lytteren. 2) At jeg selv får noget ud af at møde personen. 3) Lytterens spirituelle horisont udvides.   Hør mit interview med Jette Harthimmer.Hør lydfilen.Lydfilen varer 67 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcastVælg lydfil / podcast nr. 114Lydfilen er produceret af Soroush Zand.

26 Oct 2020

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Claircast # 113 - Ole Ditlev Nielsen - Slow Living - Lev livet langsomt.

Claircast # 113 - Ole Ditlev Nielsen - Slow Living - Lev livet langsomt.Hvis du ønsker at hoppe af hamster hjulet og du savner at få ro i hovedet, balance og harmoni i din hverdag og have tid til det, der er vigtigt for dig - så er denne udsendelse den helt rigtige at høre.Jeg har interviewet Ole Ditlev Nielsen der for 6 år siden droppede sit faste job og blev selvstændig. Han har skrevet bogen: Slow Living - Lev livet langsomt. I interviewet deler han ud af sine mange gode råd. Hør lydfilen.Lydfilen varer 64 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcastVælg lydfil / podcast nr. 113Lydfilen er produceret af Jette Harthimmer.

20 Aug 2020

Rank #3

Podcast cover

Claircast # 112 - Jette Harthimmer - Knogleskørhed - hvad kan du gøre? Del 3:3.

Claircast # 112 - Jette Harthimmer - Knogleskørhed - del 3:3.I dette afsnit hører du om hvordan jeg har valgt at tackle min knogleskørhed og hvilke guldkorn jeg har fundet i min søgen om emnet. Du hører om hvilke tiltag jeg har taget, for at bremse knoglenedbrydningen.Du hører desuden om:Knoglevenlig mad.Kalk, vitaminer og mineraler.Søvn og meditation.Balance og core-øvelser.Sammenhæng mellem stress og osteoporose.Knogleskørhed medicinfri behandling.7 % forbedring af min knogletæthed på blot 6. mdr.Min hverdag med fokus på genopbygning af min knoglemasse. Her er hvad jeg gør.Lydfilen er 3. og sidste del i serien "Knogleskørhed - hvad kan du gøre"? I de 2 forgående afsnit (110) mødte du henholdsvis professor Peter Schwarz der er en af Danmarks førende indenfor osteoporose og i afsnit (111) kunne du høre du ph.d Rasmus Just fortælle om OsteOstrong - en medicinfri vej til stærkere knogler. Hør lydfilen.Lydfilen varer 49 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcastVælg lydfil / podcast nr. 112Lydfilen er produceret af Jette Harthimmer.

6 Feb 2020

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Claircast # 111 - Rasmus Just - Knogleskørhed - hvad kan du gøre? Del 2:3

Claircast # 111 - Rasmus Just - Knogleskørhed - del 2:3.På OsteoStrong på Østerbrogade i København, møder jeg ph.d Rasmus Just der er ekspert i knogleskørhed og har en omfattende forskningskarriere bag sig inden for udvikling af lægemidler til knogleskørhed. Rasmus Just fortæller om OsteOstrong - et patenteret system og en  medicinfri vej til at styrke skelettet. Vi kommer rundt om emner som osteopeni og knogleskørhed.Forebyggelse og behandling af knogleskørhed.Kan man genopbygge knoglemassen?OsteoStrong – et revolutionerende system til medicinfrit at styrke knogler og skelet.Behandling uden medicin.Bedre balance.Øget knogletæthed.Bedre holdning.Forbedret præstationsevne.15 % forbedret knogletæthed på 1 år. Lydfilen er anden del i serien "Knogleskørhed - hvad kan du gøre"? I forrige afsnit (110) kunne du hørte du professor Peter Schwarz fra Rigshospitalet og i næste afsnit (112) møder du Jette Harthimmer, der fortæller om hvordan hun har valgt at tackle sin knogleskørhed. Hør lydfilen.Lydfilen varer 103 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcastVælg lydfil / podcast nr. 111Lydfilen er produceret af Jette Harthimmer.

6 Feb 2020

Rank #5

Podcast cover

Claircast # 110 - Peter Schwarz - Knogleskørhed - hvad kan du gøre? Del 1:3

Claircast # 110 - Peter Schwarz - Knogleskørhed - del 1:3.Jeg møder professor Peter Schwarz på Rigshospitalet, hvor vi får en snak om knogleskørhed. Peter Schwarz er en af Danmark´s førende indenfor osteopeni og osteoporose.Vi kommer rundt om emner som hvad er knogleskørhed? Hvor mange har det?Hvordan ved man om man har knogleskørhed?Forebyggelse.Medicinsk behandling. Bivirkninger.Ny lovende medicin på vej.Lydfilen er første del i serien "Knogleskørhed - hvad kan du gøre"? I næste afsnit (111) møder du ph.d Rasmus Just fra OsteoStrong der fortæller om medicinfri behandling af knogleskørhed.Hør lydfilen.Lydfilen varer 60 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcastVælg lydfil / podcast nr. 110Lydfilen er produceret af Jette Harthimmer.

6 Feb 2020

Rank #6

Podcast cover

Claircast # 109 - Bente Klarlund Pedersen - Hold dig sund og rask

Claircast # 109 - Bente Klarlund Pedersen - Hold dig sund og rask.Et interview med Bente Klarlund Pedersen overlæge, forsker og centerleder på Center for Aktiv Sundhed. Vi taler om hvordan vi livet igennem på bedst mulige måde kan holde os sunde og raske.Vi kommer rundt om emner som gigt, diabetes, hendes Gå-bogen samt hvor lidt fysisk aktivitet vi kan nøjes med i dagligdagen, og om fysisk aktivitet kan bruges som lægemiddel.Bente Klarlund Pedersen giver gode råd.Hør lydfilen.Lydfilen varer 58 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcastVælg lydfil / podcast nr. 109Lydfilen er produceret af Jette Harthimmer.

12 Nov 2019

Rank #7

Podcast cover

Claircast # 108 - Katerina Pitzner - Forretningskvinde og clairvoyant.

Claircast # 108 - Katerina Pitzner - Forretningskvinde og clairvoyant.Et interview med diamanthandler Katerina Pitzner.Hør om den svære balance det er at være en hard core forretningskvinde i en mandsdomineret verden samt også spirituel.Katerina fortæller om sit spirituelle liv og giver gode råd til hvordan du kan leve i overenstemmelse med den du er, samt vigtigheden af at turde lytte til din intuition. Hør lydfilen.Lydfilen varer 60 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcastVælg lydfil / podcast nr. 108Lydfilen er lavet af Jette Harthimmer.

12 Sep 2019

Rank #8

Podcast cover

Claircast # 107 - Prinsesse Martha Louise - Særligt sensitive børn og voksne.

Claircast # 107 - Prinsesse Märtha Louise - Særligt sensitive. Claircast # 107 - Prinsesse Märtha Louise - Særligt sensitive.I København møder jeg Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng til en snak om særligt sensitive og om de to bøger, de netop har udgivet:Født Sensitiv - Vores historierSensitive Børn - Det særligt sensitive barn fra nyfødt til teenager.Hør lydfilen.Lydfilen varer 35 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcastVælg lydfil / podcast nr. 107Lydfilen er lavet af Jette Harthimmer.

29 Apr 2019

Rank #9

Podcast cover

Claircast # 106 - Anette Harbech Olesen - Næring for krop og sjæl.

Claircast # 106 - Anette Harbech Olesen - Næring for krop sjæl. Claircast # 106 - Anette Harbech Olesen - Næring for krop og sjæl.Anette Harbech Olesen er forfatter til 27 bøger om kost og ernæring. Hun er kvinden bag hjemmesiden MadforLivet, hvor hun i snart 20 år har blogget om mad og sundhed.Jeg møder Anette til en snak om hendes nyeste bog: Mad, Mening og Magiske øjeblikke. Vi kommer rundt om rigtigt mange emner, blandt andet spiritualitet, tanker, overbevisning og om hvordan du kan skabe balance i dit liv med det hun kalder taburet metoden. Hør lydfilen.Lydfilen varer 69 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcastVælg lydfil / podcast nr. 106Lydfilen er lavet af Jette Harthimmer.

29 Apr 2019

Rank #10