OwlTail

Cover image of P4 Premiär
(2)
Society & Culture
Philosophy

P4 Premiär

Updated 27 days ago

Society & Culture
Philosophy
Read more

Programmet sänds inte längre. Det senaste inom populärkulturenAnsvarig utgivare: Dan Granlund

Read more

Programmet sänds inte längre. Det senaste inom populärkulturenAnsvarig utgivare: Dan Granlund

iTunes Ratings

2 Ratings
Average Ratings
1
0
1
0
0

iTunes Ratings

2 Ratings
Average Ratings
1
0
1
0
0

Best weekly hand curated episodes for learning

Cover image of P4 Premiär

P4 Premiär

Latest release on Jan 03, 2014

Best weekly hand curated episodes for learning

The Best Episodes Ranked Using User Listens

Updated by OwlTail 27 days ago

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Rank #1: Best of P4 Premiär

Podcast cover
Read more
P4 Premiär tackar för de sex fina åren i etern och bjuder på en kavalkad av höjdpunkter. De röda mattorna, världsstjärnorna som varit på besök, Melodifestivalen och den uppmärksammade dansbandsdebatten. Dessutom alla gäster som skickat smarta, konstiga och intima stafettfrågor till varandra som Jan Guillous botoxfråga till Carola.

Jan 03 2014

53mins

Play

Rank #2: Nyårsspecial med Berg, Ledin och Bagge-Wahlgren

Podcast cover
Read more
Annika Jankell bjuder på en glittrande förfest med partyparet Bagge-Wahlgren, traditionstrogna Carina Berg och framtidsoptimisten Tomas Ledin. Vi får en lägesrapport om nyårsfirande runt om i världen. Självklart tittar astrologen i stjärnorna.

Dec 31 2013

34mins

Play

Similar Podcasts

P4 Extra

Öppet Hjärta

Kvällspasset i P4

Livshjulet med Anna Hegestrand

Karlavagnen

Motivationspodden

Kändispodden

Läkarna podcast

4Health med Anna Sparre

Språket

Lyxfällan-podden

Självklart

P4 Dokumentär

Björn & Navid

Schulman och Gårdinger

Rank #3: Best of 2013

Podcast cover
Read more
P4 Premiär sammanfattar nöjesåret 2013 tillsammans med Jonas Gardell, Edda Magnason, Petra Mede, Emmelie de Forest, Håkan Hellström, Marie Fredriksson, Gyllene tider, Benny Andersson, Tommy Nilsson m.fl.

Dec 27 2013

46mins

Play

Rank #4: Elefanter, matsnusk och Kikkiland

Podcast cover
Read more
Vi träffar Felix Herngren som regisserat filmen "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann". Han berättar om anklagelserna om djurplågeri och om de begynnande gråa håren. Frida Hallgren som spelar en av nyckelrollerna i SVT:s julserie "Fröken Frimans krig" berättar om sekelskiftets matsnusk och kvinnokamp och Kikki Danielsson om sin kommande musikal "Kikkiland". Dessutom en special om Spice Girls i P4 Premiärs Hall of fame, och så minglar vi med några av artisterna som tävlar i nästa års melodifestival!

Dec 20 2013

49mins

Play

Most Popular Podcasts

The Joe Rogan Experience

TED Talks Daily

The Tim Ferriss Show

The Daily

Stuff You Should Know

Oprah's SuperSoul Conversations

Armchair Expert with Dax Shepard

Rank #5: Mord, kärlek och sex

Podcast cover
Read more
Sweeney Todd-aktuella Peter Jöback och Vanna Rosenberg pratar hämndbegär och bästa snittet medan kärleksaposteln Morgan Alling berättar om sina spruckna relationer och konflikträdsla. Hör hur Ulf Dagebys liv förändrats efter Så mycket bättre och Ebbot Lundbergs nya samarbete med Meja. Så är vi på filminspelning med Colin Nutley och Helena Bergström.

Dec 13 2013

54mins

Play

Rank #6: Sociala pinsamheter, glaskatter och hästhoppning

Podcast cover
Read more
På scen pratar de om Sveriges skamfläckar, i P4 Premiär berättar Soran Ismail hur kollegan Magnus Betnér skämmer ut sig i sociala sammanhang. Dessutom avslöjas att en av dem samlar på små söta glaskatter. Albumaktuella Daniel Adams-Ray berättar att han blir modigare med åren och pratar om relationen till Oskar Linnros. Malin Gramer om kanalbytet och skandalsåpan som är tillbaka. Så är vi bakom kulisserna på en tv-inspelning med hästhoppande kändisar.

Nov 22 2013

57mins

Play

Rank #7: Återträffen, imitationer och Oz

Podcast cover
Read more
Björn Kjellman berättar om sina utmanande förvandlingar i "Att vara", ett tv-program som han från början var tveksam till att medverka i. Hör om egot, avundsjukan och vilka applåder som värmer mest. Vi pratar om mobbning och att konfrontera sina plågoandar med konstnären Anna Odell som är aktuell med filmen "Återträffen". På Dramaten ska Sveriges mentala tillstånd gestaltas i "The mental states of Sweden" av bland annat Julia Dufvenius och Alexander Salzberger som även de gästar P4 Premiär. Dessutom är vi bakom kulisserna på "Trollkarlen från Oz".

Nov 15 2013

51mins

Play

Rank #8: Missbruk, selfies och tittpotatis med blängsylt

Podcast cover
Read more
I bioaktuella filmen "Mig äger ingen" ser vi Mikael Persbrandt i huvudrollen som den alkoholiserade pappan. Han och filmens regissör Kjell-Åke Andersson gästar P4 Premiär och pratar missbruk, ålderskriser och om att hitta sig själv. Henrik Schyffert och Johan Rheborg utforskar fotografiets ädla konst i tv-programmet "Alla är fotografer" i SVT. P4 Premiär träffar dem och pratar om att förhärliga sitt liv på sociala medier och om bilderna som fått dem att gråta. Carina Berg som vi ser i "Bergs bärbara talkshow" i Kanal 5 hälsar på och pratar jantelag och om stirrande restauranggäster när hon och hennes man går ut och äter. Laila Bagge och Niclas Wahlgren som bjuder hem kändisar på fest i tv-programmet "Fest hos Bagge Wahlgren" ger sina bästa partytips inför helgen och berättar om lurande paparazzis i sanden på bröllopsresan. Dessutom får vi besök av Tomas Ledin som är aktuell med skivan "Höga kusten", som han inspirerats till av sin barndoms somrar och sin farmor och farfar.

Nov 08 2013

52mins

Play

Rank #9: Superstjärnan Marie Fredriksson, Gardell, Kaah och en firad 150-åring

Podcast cover
Read more
Marie Fredriksson släpper sitt första svenska album på flera år, "Nu", och berättar i P4 Premiär att hon fått en starkare röst efter att ha övervunnit cancersjukdomen. Jonas Gardell är aktuell med "Mitt enda liv" - showen som var tänkt som en soloshow men slog över i en storslagen superföreställning med gospelkör och balettdansare. Kaah har gjort comeback med skivan "Matcha din look" och ska ut på höstturné, och berättar om pausen från musiken och om matematiken som tog dess plats. Lill Lindfors och Per Andersson är med krogshowen "Hasse & Tage - Musikskatten", en hyllning till kulturetablissemanget Berns som fyller 150 år. Dessutom minglar vi med sötsakskonnässörer bland tävlande och jurymedlemmar i tv-programmet Dessertmästarna.

Sep 27 2013

48mins

Play

Rank #10: Spioner, magi och blodsbröder

Podcast cover
Read more
Cecilia Forss och Peter Dalle gästar P4 Premiär och berättar om thrillerkomedin "De 39 Stegen". Lisa Miskovsky släpper ett album som är en hyllning till hemstaden, "Umeå". Joe Labero minns när han klippte av sig tummen i Australien, och Lasse Kronér och Claes Malmberg berättar om familjedynamiken i "Familjen Addams". Dessutom har vi smugit omkring bakom kulisserna på musikalen "Blodsbröder".

Sep 20 2013

56mins

Play