OwlTail

Cover image of DAMERNES EVENTYRKLUB

DAMERNES EVENTYRKLUB

Vi har brug for færre kaffeaftaler og flere eventyr! Derfor går vi forrest med denne podcast. Hvert afsnit er en grineren, personlig og ærlig jagt på at genfinde hverdagsmagien i de små og store ting. Må det ende lykkeligt - om ikke andet, så lærerigt!Vi elsker at du er her.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Read more

Vi har brug for færre kaffeaftaler og flere eventyr! Derfor går vi forrest med denne podcast. Hvert afsnit er en grineren, personlig og ærlig jagt på at genfinde hverdagsmagien i de små og store ting. Må det ende lykkeligt - om ikke andet, så lærerigt!Vi elsker at du er her.

SÅ LANGT ER VI VILLIGE TIL AT GÅ FOR AT FINDE ROEN

Podcast cover
Read more
Vi vil så gerne sende dig afsted på sommerferie og med ro i maven. Det har fået os til at tænke over, hvor svært vi selv har ved at finde roen og hvilke eventyr vi for ganske nyligt har kastet os ud i jagten på ro. Vi skal med Nadia i tortursauna og Roxie i en spa-hestetrailer.
Må roen indfinde sig - om ikke andet mens du nyder dette afsnit.

Rigtig god fornøjelse!

Jun 16 2021

48mins

Play

HAVDE VI BARE THE FULL PACKAGE, SÅ VILLE VI ..

Podcast cover
Read more
Kender du det at du ser en Netflix serie om en indisk fyr, der får knust sit hjerte og flytter til Italien for at lære at lave pasta af en italiensk bedstemor?

I samme nu tænker du: Gud! Det vil jeg også! Jeg har egentlig altid drømt om at flytte til en lille italiensk landsby, lære sproget, ælte pastadej med passion og hjerte, møde en italiener med italiensk mustage og drikke kaffe hver eftermiddag af bittebittesmå kaffekopper omg cute.

Da Netflix serien er færdig lukker du computeren. Du tager dine sko på, går ned i Netto og køber kartofler og kylling og tænker: Det var en sød lille drøm om hjemmelavet pasta.

Jun 09 2021

57mins

Play

PÅ GRUND AF DIG HAR JEG

Podcast cover
Read more
I dette afsnit går vi på opdagelse i hvilke eventyr vi beriger hinandens liv med. Vi runder både dem som udvider vores horisonter, som vi er taknemmelig for, og den slags hvor vi ofrer os for at opretholde den gode stemning. Lyt med og bliv inspireret til at inkludere dine nærmeste i dine interesser. Du ved aldrig hvad det sætter af aftryk. Her er lidt af de aftryk vi sætter på hinanden.

Jun 02 2021

51mins

Play

EVENTYRET OM AT BLIVE ÆLDRE

Podcast cover
Read more
Roxie er fyldt 33 i denne uge og vi har sat os for at lave en hudløst ærligt afsnit om eventyret i at blive ældre.
Vi kommer omkring alt det gode og alt det svære, hvordan det føles at kigge os selv i spejlet nu vs. da vi var yngre, strid kropsbehåring, stive lemmer og om hvordan det var at vokse op med - og nu skulle aflære - de umulige skønhedsidealer om evig ungdom, slanke skikkelser og Gillette bløde kroppe.

May 26 2021

55mins

Play

VORES STØRSTE, BEDSTE OG VÆRSTE KÆRLIGHEDSERFARINGER

Podcast cover
Read more
I dette afsnit taler vi om det største og vigtigste i livet, kærligheden. 
Vi udspørger hinanden ift. de bedste og hårdeste læringer vi hver især har gjort os, som I nu får del i.

Vi kommer omkring ømme singlehjerter, og sorgen i at stå og føle sig klar længe før kærligheden finder dig, samt udfordringen i at være autentisk og sig selv i parforholdet når det så lander.

Vi runder også sommerferieplaner og bliver klogere på kunsten at afstemme forventninger, og at lære hvordan man skaber en fælles fed ferie, selvom man i udgangspunktet måske har ret forskellige behov. Eller direkte glemmer hinanden…

Og sidst men ikke mindst, kommer vi omkring den fase hvor Nadia fik rollen som Roxies kærlighedsrådgiver, der ikke lavede andet end at kaste hende ud i situationer hvor hun hun fik sit hjerte knust igen og igen. 
Men det endte altså lærerigt og lykkeligt, for nu. 

Skal du med os på kærlighedsrejse? Så begynder dit eventyr lige her.

May 19 2021

1hr

Play

DANMARK ÅBNER. HVAD SÅ NU?

Podcast cover
Read more
Genåbningen af Danmark er over os og med det følger en masse tanker og følelser.

I dette afsnit snakker vi om frygten for ikke, at kunne integrere de store læringer vores personlige lock downs førte med sig, og i stedet blot flyde tilbage i alle de gamle mønstre.

I legens og lethedens ånd har vi også udviklet en genåbnings-quiz, hvor vi quizzer hinanden i hvad vi har glædet os mest til at kunne gøre igen. Mens ingen er overraskede over Nadias basic bit*h længsler, så kommer vi vidt omkring i at gætte Roxies ta-da-liste, nu hvor verden igen er åben for flere forskellige slags eventyr.

May 11 2021

48mins

Play

TEMPERATUREN PÅ VORES VENSKAB

Podcast cover
Read more
I dette afsnit tjekker vi hudløst ærligt ind, ovenpå en længere periode væk fra hinanden. 

Vi taler om hvordan vi hver især håndterer den konstante frygt, der følger med stor kærlighed, nemlig frygten for at miste hinanden.

May 05 2021

41mins

Play

LIVETS STORE SPØRGSMÅL - FRA LYTTERNE

Podcast cover
Read more
I dette afsnit har vi givet lytterne ordet. Brevkassen har stået åben og vi kommer vidt omkring både de store og de små spørgsmål.
Lyt med til ærlige og gode snakke om ensomhed, at vælge byen vs. landet, vores bedste råd i livet, og hvad vi gør når vi er uenige med hinanden.

Apr 27 2021

1hr 7mins

Play

AT VÆRE BARNLØS I STARTEN AF 30´ERNE

Podcast cover
Read more
Vi ved godt, at der ikke er grund til at gå i panik over at vi ikke har børn, men alligevel fylder det hos os begge. Derfor dette afsnit om vores oplevelse af momentvis at føle sig bagud i livet. Vi taler om hvordan det påvirker os, at være et helt, helt andet sted, end vi havde troet vi ville være. Vi laver en status på vores biologiske ur, og taler om hvordan vi finder balancen imellem det at nyde livet som det uforudsigelige eventyr det er, uden at føle sig forkert eller bruge krudt på at sammenligne sin egen tidslinje med andres (og deres børn).

Apr 21 2021

1hr

Play

OPRYDNINGSOPTUR

Podcast cover
Read more
I dette afsnit taler vi om vores nyfundne glæde ved at rydde op og rydde ud. Lyder det kedeligt? Tro om! Vi har fundet ud af, at det vi engang associerede med noget voldsomt kedeligt, har vist sig at være en magisk optursbrik i at skabe plads til det liv vi gerne vil leve. Vi vil faktisk gå så langt som til at sige, at oprydning er eventyrligt, hvis vi gør det ud fra det rette mindset.
Lyt med mens vi kommer omkring hvordan visse ting i vores hjem faktisk kan holde os tilbage og fiksere os fast i fortiden, og hvordan vi selv har transformeret vores hjem og garderober til en voksen-legeplads.

Jul 13 2020

40mins

Play

DEN KREATIVE PROCES

Podcast cover
Read more
Har du også lukket døren til din kreativitet i takt med at du blev voksen? Så lyt med og hør vores perspektiv på den sag. Vi mener nemlig, at alle mennesker er kreative væsner, og at det er vigtigt, uanset hvem du er, at eksperimentere og give plads til at lege med at udfolde din kreativitet. Verden længes efter det du har at byde ind med!
I dette afsnit går vi på opdagelse i den kreative process, alt hvad den er og har lært os.
Vi taler om hvorfor det er vigtigt at være i kontakt med sin indre kreative kilde og hvordan vi bedst selv gør det.
Vi taler om hvordan vi helt konkret holder os inspirerede, og deler ud af nogle af vores bedste tips og tricks til at træde ind i det kreative flow og friheden, livskraften og glæden det giver os at være kreative skabende væsner.

Jun 29 2020

1hr 1min

Play

KEND DINE SUPERKRÆFTER

Podcast cover
Read more
Vi kvinder skal være bedre til at stå ved, når vi er dygtige til noget.
I det her afsnit undersøger vi hvad en superkræft er, hvorfor det er vigtigt at kende og kunne sætte ord på sine superkræfter, hvordan vi kan lære at stå ved dem, og så går vi på opdagelse i hinandens superkræfter.

Jun 01 2020

1hr 13mins

Play

DEN SELVSTÆNDIGE RUTSJEBANETUR

Podcast cover
Read more
Vi har fornyligt fejret en milepæl i vores iværksætteri. Et seks cifret beløb står nu på vores virksomhedskonto og de to udkants-piger er kampstolte.

Men det har også fået os til at tænke og stille os selv nogle spørgsmål omkring det, at dele succeshistorier på sociale medier og udelade alt det grimme, svære og tabu-belagte når det kommer til at starte egen virksomhed.

Så hermed velkommen indenfor! Tag med en tur helt ind bag kulisserne og hør os fortælle super ærligt om vores rutsjebanetur henimod denne milepæl. Vi tager en dybere snak om bølgen "nemme" penge, om at følge sit kald og hvorfor nogle af de kvinder i verden der på én gang empower os, også kan være med til at gøre det ekstra følsomt at starte virksomhed op.

Du får både the highs - som fx den gyldne dag hvor vi tjente 20.000 kr imens Maiken tog en sejltur og Nadia spiste en toast - og the lows, som da vi ikke havde penge til en kontorplads og måtte bytte os til det ved fx at moppe kloakvand op til GANNIS sommerfest for the rich and famous.

Lorten og præmien eksisterer ofte side om side, og vi er her for at fortælle dig, at det er helt okay og lige som det skal være.

Vi elsker at dele processen med dig

May 18 2020

1hr 19mins

Play

HVILE ER DET NYE SORT

Podcast cover
Read more
I dette afsnit dykker vi dybt ned i ét af vores yndlings emner: Det eventyrlige (og svære) ved at hvile.

Kom med bag kulissen mens vi ærligt og åbent taler om hvad hvile har betydet og betyder for vores velvære. Vi diskuterer hvor svært det kan være at tillade stilheden, vi taler om "overlevelsesluren" som begreb og så taler vi om hvordan vi har gjort hvile og trivsel til vores første prioritet i vores små liv, hverdage og virksomhed - som vores helt egen lille revolution mod knokler-samfundet.

God lytning

May 04 2020

1hr 10mins

Play

EKSOTISKE EVENTYR

Podcast cover
Read more
I denne uge tager vi på udlandseventyr og deler nogle af de største, bedste og mest skræmmende oplevelser vi har haft i jagten på eventyret i udlandet.
Vi kommer både omkring skorpionbid, himalaya vandreture og indiske toge, der hver især har formet os og den måde vi er på i verden.
God fornøjelse!

Apr 20 2020

47mins

Play

MÅ MAN GODT BARE VÆRE? EVENTYRET OM CORONA-VIRUS OG ALT DEN LÆRER OS

Podcast cover
Read more
I et fuldt afsprittet studie går vi på eventyr i, hvad denne mystiske tid har lært os om hverdagsmagi, os selv og om livet generelt.
Vi serverer masser af feel good anekdoter fra vores små corona-liv, og garanterer dig et godt grin og en løftet spirit.
Vi kommer omkring hvordan kreativitet visner under pres, men har blomstret for os personligt under corona-krisen.
Vi taler om den hemmelige glæde ved at have fået et pusterum fra en verden, der normalt bare kører afsted.
Vi taler om alt det gode og alt det svære, i en tid hvor der pludselig er rum for, at kigge ekstra grundigt på vores normale hverdag, og kigge ekstra grundigt indad, og så taler vi om, hvordan vi har bygget en fleksibel virksomhed, der er designet til at sætte vores velvære som første prioritet - og om hvordan vi alligevel kan spænde ben for at lade os selv komme i første række.
God lytning, honning

Apr 06 2020

55mins

Play

GOURMETSEX OG FORBINDELSE - Med tantraekspert Celestine Andersen

Podcast cover
Read more
Kan vi få bedre sex med hjælp fra tantra, og hvordan siger man egentlig sine behov højt? Det er blot nogle af emnerne vi tager op i dette afsnit, hvor vi har Celestine Andersen på besøg i det lille studie der i dagens anledning er lavet om til en tantra-hytte.
Lyt med når vi kommer omkring hvorfor kvinder skal lære at sige nej, når de mener nej, og find ud af hvorfor det mindst romantiske Maiken kan forestille sig, er en hygge-sofa i en mørk biografsal.

Vi har gjort arbejdet for dig, så læn dig tilbage, træk vejret dybt, heeeelt ned til underlivet, og lyt med til vores fortrolige tre-mands-snak der med garanti vil få dig til at værdsætte din næste cykeltur gennem byen og regnen på en helt ny måde.

Mar 23 2020

1hr 14mins

Play

SÆSON-PREMIERE MED EN STOR, RØD SLØJFE PÅ

Podcast cover
Read more
Så er podcasten tilbage for fuld skrue - og slap line!
Mere leg og løssluppenhed var et af vores nytårsforsæt for 2020, og det er præcis det der bliver serveret til dine bløde øregange i dette sæsonens første podcastafsnit.

Vi deler vanen tro magiske momenter vi har oplevet siden sidst, og kommer forbi alt fra vores største succes som selvstændige, til dengang Maiken pakkede sin ekskærestes toilet ind i en rød sløjfe, hvorfor? Ja, det er Nadia også stadigvæk i tvivl om, men lyt med og få historien her og en hel del mere.

Vi elsker at være tilbage - og vi elsker at du er her!
Må eventyret være med dig, på denne magiske mandag.

Mar 09 2020

1hr 19mins

Play

FARVEL OG TAK TIL 2019 (+ 2020 drømme...)

Podcast cover
Read more
I årets sidste podcast gør vi status på det i forvandlende år 2019 der rinder ud. Og wauw.. hvilket år (!)
Nadia sætter smukkere end nogensinde ord på det eventyrlige år, hvilke erkendelser og nye verdens- og selvforståelser (ja, det lyder stort - men det er det sgu også!) der er landet hos hende.

Og selv Maiken der ellers har tendens til at synes alt går liiidt for langsomt, må erkende at der også har været fart på vokseværket, både personligt såvel som professionelt, på hendes banehalvdel i år (også).
Hele vejen igennem har vi det som altid skide hyggeligt, sjovt og ømt, altimens vi drysser omkring os med livserfaring, hep, pep og kærlighed direkte fra hjertet.
Afslutningsvis runder vi visioner og drømme for 2020 - og der er, til ingens store overraskelse, lagt i kakkelovnen til mere vokseværk, livsmestring og ikke mindst nydelse!

Rigtig god fornøjelse, g lædelig jul og god nytår Honning, vi elsker at du er her! - Og vi glæder os til at følges i 2020! For nu, så er der bare tilbage at sige;
Dit eventyr begynder her...

Dec 16 2019

1hr

Play

ET JULEEVENTYR

Podcast cover
Read more
I denne episode laver vi en hyldest til julen.
Julen kan for mange være forbundet med en svær tid hvor alting lige bliver sat ekstra på prøve og på spidsen. Men frygt ej, Damernes Eventyrklub er her til at peppe dig op og minde dig om al den magi december måned også byder på.

Vi fortæller om vores egne yndlings juletraditioner, mens du får masser af insider viden fra de aller sjoveste juleminder vi har fra henholdsvis Nordjylland og Bornholm.

Vi griner os igennem en mørk tid og smider små julelys og hjertevarme efter dig, så du kan mærke julemagien indeni

Dec 09 2019

1hr 9mins

Play

iTunes Ratings

1 Ratings
Average Ratings
1
0
0
0
0