OwlTail

Cover image of Röster från Mörka Sidan

Röster från Mörka Sidan

En podcast som utmanar BDSM-scenen med diskussionsämnen bortom det bekväma, uppenbara och förväntade.

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

Ålder kan ha betydelse – RFMS078

Röster från Mörka Sidan drar sitt strå till stacken och eldar upp halmdockorna när det gäller BDSM och ålder. Har åldern någon betydelse när man sysslar med BDSM, en kontroversiell fråga men alltid lika aktuell [...] The post Ålder kan ha betydelse – RFMS078 appeared first on KinkyPod.

43mins

29 Oct 2018

Rank #1

Podcast cover

Mitt sommarlov – RFMS077

Åsiktsmaskinen ger sig ut på ett äventyr i ett avsnitt utan manus och utan skyddsnät - Mitt sommarlov är en retrospektiv tillbakablick på den otroligt varma sommaren 2018. The post Mitt sommarlov – RFMS077 appeared first on KinkyPod.

39mins

29 Sep 2018

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

När livslögnen tar slut så ökar kvalitén i din BDSM-utlevnad – RFMS076

Åsiktsmaskinen fortsätter sin snåriga resa genom begreppet "kvalité" i förhållande till BDSM, fast den här gången går vi steget vidare och blottar våra livslögner som vi alla har fått göra upp med för att öka kvalitén i våra liv och framför allt i våra relationer. Att effektivt öka kvalitén i sitt BDSM-utövande är något som kan vara en smärtsam process eftersom det kräver självreflektion, ett antal misstag och meningslösa sessioner. Ur varje ökensession kommer förhoppningsvis en lärdom om vad man inte vill ha och på så sätt är man ett steg närmare möjligheten att öka kvalitén i sin utlevnad [...] The post När livslögnen tar slut så ökar kvalitén i din BDSM-utlevnad – RFMS076 appeared first on KinkyPod.

35mins

17 Jun 2018

Rank #3

Podcast cover

För att få kvalité i ditt BDSM-utövande måste du få göra misstag – RFMS075

Nu tar vi upp det som vi inte riktigt hann med tidigare avsnitt om kompetens, men som är precis lika viktigt i samband med BDSM-utövande; Kvalité - ett begrepp som är så svårt att ta på men som alla strävar efter i olika delar av sina liv. Även i sitt BDSM-utövande. The post För att få kvalité i ditt BDSM-utövande måste du få göra misstag – RFMS075 appeared first on KinkyPod.

33mins

5 May 2018

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Vatten, struktur och kärlek – RFMS074

För vissa människor är makt och kontroll något som skapar oro eller ett ständigt sökande efter någon som klarar av de utmaningar man erbjuder som individ. Det här är berättelsen om Kinky Mr T och Kinky Mrs A som har valt att leva i en relationsform där en part har total makt över den andre, Total Power Exchange. The post Vatten, struktur och kärlek – RFMS074 appeared first on KinkyPod.

37mins

22 Apr 2018

Rank #5

Podcast cover

Är kategoriseringar nödvändiga inom BDSM-communityn? – RFMS073

I förra avsnittet av Röster från Mörka Sidan diskuterade Åsiktsmaskinen behovet av kategoriseringar inom BDSM-kulturen och i det här avsnittet så fortsätter man sin resa genom snårskogen av stereotyper, kategoriseringar och fördomar. Åsiktsmaskinen sliter tag i ämnen som funktionsvariationer inom BDSM-kulturen och man blottar strupen genom att frikostigt öppna upp kring vilka stereotypa bilder man har av klassiska roller inom BDSM-kulturen. The post Är kategoriseringar nödvändiga inom BDSM-communityn? – RFMS073 appeared first on KinkyPod.

53mins

6 Apr 2018

Rank #6

Podcast cover

Är kategoriseringar nödvändiga inom BDSM-communityn? – RFMS072

Den svenska BDSM-kulturen är en kultur där kategoriseringar inte skall existera, i alla fall inte ofrivilligt tilldelade sådana. Som BDSM-utövare så antas det att du får definiera dig utifrån vad du själv vill och baserat på hur du ser dig själv. Men allt har sitt pris och i praktiken så är denna sköna relativism inte så lätt att genomföra. Genom att kalla dig något [...] The post Är kategoriseringar nödvändiga inom BDSM-communityn? – RFMS072 appeared first on KinkyPod.

43mins

8 Mar 2018

Rank #7

Podcast cover

Bestraffningens betydelse när du sysslar med BDSM – RFMS071

Bestraffning är ju något som kan uppfattas på många sätt ibland BDSM-utövare. En del gör en fetish av begreppet där bestraffningen är en extra krydda till sessionen - Andra ser bestraffningen som en central del i t ex en relation som bygger på ständig en maktförskjutning [...] The post Bestraffningens betydelse när du sysslar med BDSM – RFMS071 appeared first on KinkyPod.

1hr 25mins

21 Feb 2018

Rank #8

Podcast cover

BDSM-året 2017, en blandning av konflikt och utveckling – RFMS070

BDSM-året 2017 har passerat framför våra ögon, fortare än vi har hunnit säga “piskrapp”. Glädje, sorg och andra saker som hör livet till har påverkat vår vardag, så väl som BDSM-utövande [...] The post BDSM-året 2017, en blandning av konflikt och utveckling – RFMS070 appeared first on KinkyPod.

50mins

29 Dec 2017

Rank #9

Podcast cover

BDSM-utövare vill ha julklappar – RFMS069

Så har vi kommit till en av årets största högtider - Julen! I bland BDSM-utövare har julen en speciell plats i våra hjärtan. Det är då vi, i julens givmilda anda, klappar till varandra samtidigt som vi ser till att julbaken får den där rätta nyansen av rött [...] The post BDSM-utövare vill ha julklappar – RFMS069 appeared first on KinkyPod.

53mins

23 Dec 2017

Rank #10