OwlTail

Cover image of mossegalapoma

mossegalapoma

Cada setmana, des de fa ja 14 temporades, analitzem la tecnologia i les seves conseqüències a la societat, amb humor, de forma distesa, estil propi i en català.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

Parlant de mossegalapoma i podcàsting amb Jordi Fàbregas – Minuts Mosseguis 052

El passat mes de març en Jordi Fàbregas ens va fer una entrevista pel seu nou podcast en català "El Racó de Pensar, i va tenir la gentilesa de convidar-nos.Us portem, en format Minuts Mosseguis, aquella entrevista.Bon estiu mosseguis!

2 Jul 2021

Rank #1

Podcast cover

Adéu HomeKit, benvingut Home Assistant amb Miquel Labòria – Programa 485

Estem ja a finals d’aquesta temporada 14 i, per concloure-la, hem convidat a l’amic Miquel Labòria, expert en temes domòtics, per parlar de novetats i canvis en relació a Apple Homekit i Home Assistant (Open Source).A la segona part més noticies en petit format.Anunci: A Mossegalapoma fem servir Riverside per enregistrar els podcasts.

24 Jun 2021

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Una aplicació de calculadora que permet a l’FBI capturar narcotraficants – Programa 484

El FBI, mitjançant un talp desenvolupador, pot capturar tot un seguit de narcotraficants gràcies a una app de calculadora que feia de troià i interceptava les comunicacions. A la primera part del programa n’explicarem més detalls.A la segona, notícies interessants de la setmana.

16 Jun 2021

Rank #3

Podcast cover

El nou iOS 15 i més novetats de la WWDC 2021 amb Berta Devant – Programa 483

Ahir es va fer la conferència inaugural de la WWDC 2021 on, entre d’altres novetats, es va presentar la nova versió del sistema operatiu dels iPhones: l’iOS 15. De tot plegat en parlarem amb l’amiga del podcast i desenvolupadora d’iOS: Berta Devant.Anunci: A Mossegalapoma fem servir Riverside per enregistrar els podcasts.

9 Jun 2021

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Infraestructures i concessions administratives amb Radurdin i conversa distesa amb Toni Wan Kenobi – Programa 482

Amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya. Avui parlem amb en Radurdin sobre Infrastructures as a service i parlem de forma distesa amb en Toni, el nostre pilot preferit ^^. Anunci: A Mossegalapoma fem servir Riverside per enregistrar els podcasts. PART 1: IAAS (Infraestructures as a Service): Com es financia un estat Què […]

1 Jun 2021

Rank #5

Podcast cover

Startups exponencials amb Benjamí Villoslada – Programa 481

Parlem amb en Benjamí Villoslada sobre startups exponencials, monopolis, lobbies i perquè a Espanya una colla de brètols paguen les factures més tard del que marquen les directives europees.

26 May 2021

Rank #6

Podcast cover

Learning by Docs i el festival sobre Documentals DOCS Barcelona – Programa 480

Avui parlarem del festival DOCS Barcelona i del projecte educatiu “Learning by Docs” amb en Joan Gonzalez. Això serà a la primera part del programa.Anunci: A Mossegalapoma fem servir Riverside per enregistrar els podcasts.

18 May 2021

Rank #7

Podcast cover

La nova tarifa elèctrica aplicable a 1 de Juny explicada per Som Energia – Programa 479

A partir del primer de Juny de 2021 entrarà en vigor la nova estructura tarifaria del consum elèctric. Per a contractes domèstics i petites empreses (fins a 15KW) s’aplicarà la tarifa 2.0TD que tindrà tres períodes horaris amb tres preus de l’energia diferents. Comptem amb la presència d’en Josep Prat, que formo part de l'equip de Mercat Elèctric de la cooperativa Som Energia, per a explicar-ne detalls i implicacions.Anunci: A Mossegalapoma fem servir Riverside per enregistrar els podcasts.

11 May 2021

Rank #8

Podcast cover

“Man in The Middle” amb certificats SSL, provant els AirTags i rumors Apple Music Hi-Fi – Programa 478

Es pot fer “Man in the Middle” amb els certificats SSL? Un oient, en Josep Solanes, ens ha dit que sí al grup de Telegram. I l’hem demanat que ens ho expliqui.Ja tenim les Airtags. Parlarem d’experiències. I hem sentit rumors “Apple Music Hi-Fi”.Anunci: A Mossegalapoma fem servir Riverside per enregistrar els podcasts.

5 May 2021

Rank #9

Podcast cover

Estudi de la privacitat en els 5 principals navegadors i iOS 14.5 – Programa 477

Comentem un estudi sobre aspectes de privacitat dels 5 principals navegadors i destaquem les novetats en la nova actualització iOS 14.5.

28 Apr 2021

Rank #10