OwlTail

Cover image of (OLD - följ den nya istället) En Economistas Podcast

(OLD - följ den nya istället) En Economistas Podcast

Hej alla lyssnare, i och med att vi nu börjar publicera våra avsnitt i samarbete med Acast kommer ni nu behöva följa podden igen. Sök på Economista i appen och följ den version av podden som inte börjar med (OLD). Skulle det vara några problem, maila economista@va.se!Isabella Löwengrip & Pingis Hadenius diskuterar ekonomi, pengar och bjuder på smarta tips för att ta kontroll över sin ekonomi och bli en Economista. Varje måndag på VA.se. Maila gärna till economista@va.se

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

Ett meddelande från Isabella och Pingis

Hej alla lyssnare, i och med att vi nu börjar publicera våra avsnitt i samarbete med Acast kommer ni nu behöva följa podden igen. Sök på Economista i appen och följ den version av podden som inte börjar med (OLD). Skulle det vara några problem, maila economista@va.se!

3 Nov 2015

Rank #1

Podcast cover

26. Kvinnor äger MER!

Isabella och Pingis tipsar om aktier att investera i, och svarar på frågorna som du aldrig vågat ställa.

39mins

13 Apr 2015

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

25. "Kvinnor äger!"

Isabella och Pingis är tillbaka med nya fräscha avsnitt. I det här avsnittet diskuterar de hur man kan tänka kring aktier - och varför så få kvinnor verkar våga köpa aktier.

33mins

30 Mar 2015

Rank #3

Podcast cover

24. Så enkelt blir du rik på aktier!

Det finns inga skäl att inte börja investera i aktier och fonder. Verkar det svårt? Inte alls! Isabella och Pingis bjuder här på sina bästa tips för hur du kommer igång - och blir rik på börsen.

31mins

15 Dec 2014

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

23. Överlever din plånbok julen?

Julen är snart här och plötsligt ska det handlas både julmat och julklappar för tusentals kronor. Isabella och Pingis ger därför sina bästa tips för att klara sig genom julen utan att hamna i ekonomiska bekymmer.

35mins

8 Dec 2014

Rank #5

Podcast cover

22. "Hjälp, hur höjer jag min lön?"

Hur vågar jag bli entreprenör? Hur fungerar värdepapper? Vad är smartast; bostadsrätt eller hyresrätt? Den här veckan svarar Isabella och Pingis på frågorna som du borde ha koll på.

29mins

19 Oct 2014

Rank #6

Podcast cover

21. De 5 vanligaste pengabråken. Känner du igen dig?

Dyra golfklubbor, ojämna löner och paniken när kontot närmar sig noll finns på listan när Isabella och Pingis listar de 5 vanligaste pengabråken i en relation. Känner du igen dig?

30mins

12 Oct 2014

Rank #7

Podcast cover

20. "Mina vänner är avundsjuka på att jag tjänar mer. Vad ska jag göra?"

Hur ska man fördela kostnaderna i en samborelation? Och borde man försäkra sin Chanel-väska? Denna vecka svarar Isabella och Pingis på lyssnarnas frågor!

29mins

5 Oct 2014

Rank #8

Podcast cover

19. "Så lyckas du starta ditt eget företag"

Drömmer du också om att starta eget - men kommer inte till skott? Missa då inte Isabella och Pingis bästa knep för att bli en framgångsrik företagare.

32mins

29 Sep 2014

Rank #9

Podcast cover

18. "11 saker du absolut INTE får göra på jobbintervjun"

Söker du efter ditt drömjobb, men vet inte hur du ska lyckas få det? Isabella och Pingis delar med sig av sina bästa tips – på vad du INTE ska göra på jobbintervjun.

29mins

22 Sep 2014

Rank #10