OwlTail

Cover image of Sillypodden

Sillypodden

Fotboll, nyheter och rena fantasier. #Sillypodden benar ut den internationella fotbollens transfermarknad och alla vindlande riktningar den tar i nyhetsflödet. Premier League, Serie A, Bundesliga, La Liga, Allsvenskan och massor mer. Från Sportbladet, programledare Patrik Syk.

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

312. "Barcelona har gjort allt rätt"

Vi tackar för en faktastisk sommar med en ganska rolig avslutning trots allt. Vi summerar, utvecklar och tar i hamn några transfersagor. Dessutom går vi igenom senaste nytt för några av de övergångar som fortfarande inte blivit klara. Tack för den här sommaren!

50mins

6 Sep 2022

Rank #1

Podcast cover

311. Mittfältskris i sista minuten

Med bara 36 timmar kvar av sommaren ger sig flera klubbar ut på mittfältsjakt men frågan är om någon kommer lyckas. Manchester United betalar sommarens högsta pris för en fidget spinner, Makoto kliver ur Havertz-båten, PSG värvar Ruiz, Atletico Madrid spelar 28 minuter Griezman och vi ifrågasätter Svennis moral i Karlstad. Black Metal-bandet Marduk nämns också.

1hr

31 Aug 2022

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

310. Tre dagar kvar

Deadline Day närmar sig och det är bråda dagar för klubbar och agaenter att lägga sina pussel. En av de senaste att falla på plats är Anthony från Ajax till Manchester United för en rund miljard och strax räknar vi också in Wesley Fofana från Leicester til Chelsea. Två spelare med stor potential men också stora prislappar att leva upp till. Vidare söker Ronaldo fortfarande CL-spel, Klopp erkänner att det fattas mittfältare och Nottingham fortsätter köpa allt som finns.

1hr 2mins

29 Aug 2022

Rank #3

Podcast cover

309. Alexander, Antony och Anthony

Alexander Isak blir den dyraste svenska fotbollsspelaren genom tiderna när Newcastle köper loss honom från Real Sociedad. Det går vi, givetvis, igenom. Vi snackar även bland annat Uniteds jakt på Antony och Chelseas Bundesligabaserade Fofana-backup.Med: Makoto Asahara, Sean O'Brien och Keven Bader

55mins

25 Aug 2022

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

308. "Om man gör 16 värvningar har man ingen plan"

Casemiro är klar för Manchester United, som alltjämt blickar efter både det ena och det andra på transfermarknaden (bland annat en överprisad Antony). Chelsea överväger Harry Maguire, Nottingham slår transferrekord och Watford är i fullt sjå att sälja anfallare till Premier League-klubbar (även om det inte blir något med Ismaila Sarr).

42mins

22 Aug 2022

Rank #5

Podcast cover

307. Kan Casemiro rädda Manchester United?

Miljardären sir Jim Ratcliffe har annonserat att han är intresserad av att köpa Manchester United men frågan är om Glazers, trots supportrarnas protester, har något intresse av att sälja. Kanske vill de först få klart köpet av Casemiro? Eller någon av alla de övriga spelarna som de kopplats samman med. Vi pratar Bernardo Silva, Wolverhampton och Napolis nya trio.

1hr 2mins

18 Aug 2022

Rank #6

Podcast cover

306. En värd överprisinvestering

Manchester United har en Cristiano Ronaldo-situation att hantera. De är också, bevisligen, på jakt efter både det ena och det andra med drygt två veckor kvar av transferfönstret. Vissa rykten känns onekligen intressantare än andra. Samtidigt har Chelsea inlett budgivning på Anthony Gordon och Barcelona letar nya högerbackar. Wolves är på väg att slå transferrekord och Nottingham försöker slå rekord i antal värvningar.

1hr

16 Aug 2022

Rank #7

Podcast cover

305. En sammanfattning av Napolis transfersommar

Samtidigt som allsvenskan är på väg mot sin deadline så rullar den internationella cirkusen vidare. United har ställt in siktet på Alvaro Morata medan Chelsea (och kanske framförallt Thomas Tuchel) insisterar på Pierre-Emerick Aubameyang. Vi kikar närmare på spanjorerna som ryktas till Arsenal och City samt "sammanfattar" Napolis transferförfaranden.

1hr 2mins

11 Aug 2022

Rank #8

Podcast cover

304. "Rätt" profil för Man United

Adrien Rabiot och Marko Arnautovic. Två namn som kopplas samman med ett Manchester United som ser allt mer desperata ut på transfermarknaden (må så vara att det sistnämnda namnet rapporterats vara inaktuellt efter poddens inspelning, men ambitionen är ju likväl densamma). Samtidigt är Chelsea redo att betala dyrt för Wesley Fofana medan RB Leipzig gör klassisk RB Leipzig-business.

1hr 2mins

9 Aug 2022

Rank #9

Podcast cover

303. Chili con Carney

Med en knapp månad kvar av fönstret har Chelsea fullt upp med allt från Marc Cucurella till båda tröttare och piggare anfallsalternativ. Kanske Frenkie de Jong också. Mitt i allt har de dessutom säkrat en Aston Villa-talang "out of the blue". Vi ger er också en sedvanlig update om Barcelonas ekonomi, Mauro Icardi och Wandas relationsstatus samt hur man uttalar (?) Charles de Ketelaere.Med: Makoto Asahara, Frida Fagerlund och Babilona Khosravi.

59mins

4 Aug 2022

Rank #10