OwlTail

Cover image of Sillypodden

Sillypodden

Fotboll, nyheter och rena fantasier. #Sillypodden benar ut den internationella fotbollens transfermarknad och alla vindlande riktningar den tar i nyhetsflödet. Premier League, Serie A, Bundesliga, La Liga, Allsvenskan och massor mer. Från Sportbladet, programledare Patrik Syk.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

Summering av sommaren

Transferfönstret är stängt så Patrik Syk & Makoto Asahara summerar sommarens alla (nåja) turer. Vi tittar också tillbaka på Deadline Day och hänger på några sena övergångar. På återhörande från Sillypodden!

1hr 22mins

3 Sep 2021

Rank #1

Podcast cover

253. Mota Ole i grind

Klockan tickar för PSG att svara på Reals Mbappé-bud. Tick tack. Dessutom verkar Chelseas förhandling med Sevilla om Koundé ha strandat samtidigt som Bayern München gör som de brukar och plockar en konkurrents bästa spelare för underpris.

41mins

30 Aug 2021

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

252. Följer upp haveriet

Ronaldo nobbade Manchester City (eller var det tvärt om?) och har i stället presenterats för sin gamla arbetsgivare Manchester United i vad som måste va det stökigaste transferdygnet någonsin. Vi plockar upp nya uppgifter runt Mbappé och blickar framåt mot deadline day.

22mins

28 Aug 2021

Rank #3

Podcast cover

251. Fullständigt dårhus

Kylian Mbappé är i stort sett bekräftad för Real Madrid och Cristiano Ronaldo är vad det verkar bara en kort förhandling ifrån att ansluta till Pep Guardiolas Manchester City. Makoto Asahara och Frida Fagerlund gör Patrik Syk sällskap i ett samtal om miljardkontrakt, klubblojalitet och en urspårad avslutning på fönstret.

1hr 4mins

27 Aug 2021

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

250. Mbappé på väg?

Enligt nya uppgifter sägs PSG nu berädda att lyssna på bud på Mbappé men hinner Real Madrid få ihop bitarna innan deadline eller kan det rent av finnas alternativ i England för anfallaren. Man City fortsätter stångas med Levy om Harry Kane och Cristiano Ronaldo bänkar sig själv.

58mins

24 Aug 2021

Rank #5

Podcast cover

Avsnitt 249 - Ballon d’Ør

Martin Ødegaard är presenterad för Arsenal, men har han huvudet som krävs? Tammy Abraham har anslutit till Mourinhos Roma och Pedro har gjort den förbjudna flytten till andra sidan stan. Vi pratar dessutom om målkungar som vill dra, bristen på defensiva mittfältare och fotbollens totala förfall. Med Makoto Asahara, Josip Ladan och Patrik Syk.

59mins

20 Aug 2021

Rank #6

Podcast cover

Avsnitt 248 - Den eviga födelsedagen i PSG

Manchester City fortsätter jaga Harry Kane men Daniel Levy tänker inte ge sig så lätt. Mbappé är obekväm med allt födelsedagsfirande i PSG och Juventus är obekväma med Cristiano Ronaldos höga lön.

45mins

17 Aug 2021

Rank #7

Podcast cover

Avsnitt 247 - Att unna sig pricken över i:et

Romelu Lukaku flyttar tillbaka till Chelsea för väldigt mycket pengar. Svurna ärkefienderna Messi (med litet i) och Sergio Ramos (också med litet i) har blivit vänner i Paris. Lazio har blivit en ekonomisk lightversion av Barcelona och Martin Ödegaard fick inget tröjnummer i Madrid. Det och mycket annat i ett nytt avsnitt av #sillypodden.Med Makoto Asahara, Babilona Khosravi och Felix Tornberg.

56mins

13 Aug 2021

Rank #8

Podcast cover

Avsnitt 246 - Lionel Messi, en PSG-spelare

Så kom dagen, som många aldrig trodde skulle komma. Lionel Messi spelar inte längre i FC Barcelona. Vad innebär detta för PSG? Vad innebär det för Barcelona? Vad innebär detta för Real Madrid? Hur känns det här för Neymar och Mbappé egentligen? Dessutom: Lite annat smått och gott.

47mins

10 Aug 2021

Rank #9

Podcast cover

Avsnitt 245 - Vem är störst och starkast i Italien?

Italiens största övergång för det här fönstret är i hamn (nåväl). Svensk dunderövergång till PL-nykomlingen. 2. Bundesliga är ligan att längta till. Sen blir det lite mer om Ahmedhodžić och den utdragna processen till Atalanta. Leon Bailey-värvningen gör att Grealish drar? Och Harry Kane-soppan. Vilken soppa.

1hr

4 Aug 2021

Rank #10