OwlTail

Cover image of Karaktaer

Karaktaer

Beszélgetés a hazai design ipar kreatívjaival kezdetekről, kihívásokról, de legfőképpen arról, hogyan váltak ők a szakmájuk egyik meghatározó karaterévé. Ulmann István kérdez.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast has few episodes.

This means there isn't enough episodes to provide the most popular episodes. Here's the rankings of the current episodes anyway, we recommend you to revisit when there's more episodes!

Podcast cover

02 - TAKÁCS ÁKOS - A Kortárs Popkultúra Menedzsere

Második vendégem friss diplomával került be a világ egyik legnagyobb energiaital gyártó cégének itthoni vezetői székébe. Azóta is ugyanott tevékenykedik és az elmúlt lassan tíz évben sok nemzetközi verseny hazai rendezését köszönhetjük neki amellett, hogy a magyar pop zene mecénásaként is fel-fel tűnik. A Red Bull Pilvaker kreatív megközelítésével gimnáziumi tananyagot teremtett, és a koncertjei minden évben telt házzal, a hazai fúziós kultúra egyik meghatározó eseményévé nőtte ki magát. Kis csapattal nagy álmokat valósít meg, mégis jobban szeret a háttérben maradni. Folyamatosan új ötleteken dolgozik, és egyelőre nem is gondolkodik a váltáson. De hogy mi vezetett idáig és mi a terve a jövőre nézve, arról Takács Ákos a Red Bull marketing menedzsere mesél.

1hr 44mins

21 Jun 2021

Rank #1

Podcast cover

01 - HADNAGY TIMI - Modellkedés Helyett Belsőépítészet

Első vendégem bár volt már modell, sminkes, és influenszer, mégis a belsőépítészet volt az, amiben állítása szerint megtalálta önmagát. Szerepelt Halott pénz klipben, elnyerte az Év Irodája díjat is, és két éve őt választották meg az Év Lakberendezőjének. Most amellett, hogy egy ötfős design stúdiót vezet, két éves kisfiát is neveli és jelenleg olyan jól érzi magát, hogy bevallása szerint nincsenek megvalósulatlan álmai. Az első adásban Hadnagy Timivel beszélgetek. 

2hr 26mins

10 Apr 2021

Rank #2