OwlTail

Cover image of Klub 27

Klub 27

En tidlig død har været skæbnen for mange af vores største kunstnere. Der er så mange ekstremt berømte personligheder, der stillede træskoene som 27-årige, at man længe har betegnet dem alle som Klub 27. Vores podcastvært, Jens Steinicke, er i skrivende stund selv 27 og har tænkt meget over hvordan den alder føles. Man føler sig stadig ung, men det er en fuldvoksen person, der kigger tilbage i spejlet.I podcastserien Klub 27 har Jens inviteret fans af klubbens medlemmer ind til en snak om hvem de var og ikke mindst, hvordan det føles at være 27 år gammel. Hensigten er ikke at lave detaljerige portrætter, men at hylde kunstnerne samtidig med, at vi funderer over hvorfor de døde så unge og hvad det 27. år egentlig betyder for os mennesker.

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

‘Klub 27': Jimi Hendrix

I dette afsnit ser vi nærmere på Jimi Hendrixs død. I studiet har Jens besøg af Jacob Hinchely og Jacob Aksglæde.

56mins

27 Dec 2017

Rank #1

Podcast cover

‘Klub 27': Jean Michel-Basquiats

I dette afsnit ser vi nærmere på Jean Michel-Basquiats død. I studiet har Jens besøg af  Kristian Hornsleth og Mikael Brandrup.

56mins

3 Dec 2017

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

‘Klub 27': Janis Joplin

I dette afsnit ser vi nærmere på Janis Joplin, som blev fundet død på et hotelværelse i Hollywood. I studiet har Jens besøg af Katinka og Signe SigneSigne.

1hr 2mins

19 Nov 2017

Rank #3

Podcast cover

‘Klub 27': Kurt Cobain

I dette afsnit ser vi nærmere på Kurt Cobain, som blev fundet død i sin garage i Seattle. I studiet har Jens besøg af Christian Hjelm og Emma Acs.

40mins

5 Nov 2017

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

‘Klub 27': Heath Ledger

I dette afsnit ser vi nærmere på Heath Ledger, som blev fundet død i sin lejlighed på Manhattan. I studiet har Jens besøg af Sofie Linde og Morten Hee Andersen.

58mins

22 Oct 2017

Rank #5

Podcast cover

‘Klub 27': Amy Winehouse

I dette afsnit ser vi nærmere på Amy Winehouse, som blev fundet død i sit hjem i London. I studiet har Jens besøg af Sandie Westh og Fallulah.

44mins

8 Oct 2017

Rank #6

Podcast cover

‘Klub 27': Jim Morrison

I dette afsnit ser vi nærmere på Jim Morrison, som blev fundet død i et badekar i hans lejlighed i Paris. I studiet har Jens besøg af forsangeren fra Go Go Berlin Christian Vium og Steffen Westmark fra The Blue Van.

1hr 10mins

24 Sep 2017

Rank #7