OwlTail

Cover image of Tempen

Tempen

Feber äter lunch som alla andra och vi pratar teknik som alla andra. Tempen är den inspelade versionen av våra lunchdiskussioner om allt i teknikvärlden.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast has few episodes.

This means there isn't enough episodes to provide the most popular episodes. Here's the rankings of the current episodes anyway, we recommend you to revisit when there's more episodes!

Podcast cover

Feber #7 - Med Frode

I dag är Frode med och vi pratar om CES igen, genier som outsourcar sitt eget jobb, Facebook Graph och Febar.

29mins

16 Jan 2013

Rank #1

Podcast cover

Tempen #6 - Vi är inte på CES

Vi är inte på plats på CES i Las Vegas och är väl faktiskt rätt nöjda med det. Så mycket nytt har trots allt inte presenterats men vi har hittat några saker att skriva om ändå. Gigantiska telefoner, gigantiska tablets/datorer, billiga tablets, kameror av olika snitt och annat gott. Enjoy!

41mins

8 Jan 2013

Rank #2

Podcast cover

Tempen #5 - God Jul!

Sista Tempen innan jul handlar om Windows vs Google, Instagram-uppror och streamingtjänster som HBO.

34mins

18 Dec 2012

Rank #3

Podcast cover

Tempen #4 - Spotify-special!

I dag är det torsdag och dags för Spotify att presentera nytt. Den här gången provar vi än en gång ett nytt format där vi först sitter och snackar i fem minuter om vad vi tror kommer att komma och sedan nästan 20 minuter eftersnack när vi väl vet vad som presenterades. Äkta transparens!

30mins

6 Dec 2012

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Tempen #3 - Piratpapegojan

I dag blev det ingen inspelning på lunchen eftersom vi var och kollade på lite saker från Parrot på just lunchen. Om dessa snackar vi lite, dels om lurarna Zik och dels om Zimku Solo.  http://www.parrot.com/zik/usa/ http://www.parrot.com/zikmu-solo/usa Vi pratar även om Fujifilms XF1, BeoPlay A9 och  http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/x/fujifilm_xf1/ http://www.beoplay.com/Products/BeoplayA9

32mins

4 Dec 2012

Rank #5

Podcast cover

Tempen #2 - No compromises!

I dag är Wille på vift så jag (Roger) och Gordon Andersson pratar Microsoft för fulla muggar.  Vi börjar prata Windows Surface och detaljerna runt Surface Pro. http://feber.se/pc/art/258131/microsoft_detaljerar_surface_m/ http://feber.se/pc/art/258157/microsoft_surface_pro_fr_endas/ Vi pratar även om varför vi inte har fått upp recensioner om varken Lumia 920 eller 8X.

37mins

30 Nov 2012

Rank #6

Podcast cover

Beta-avsnittet

Vi gick ner och satte oss på lunch-haket närmast kontoret - och det gick ju faktiskt rätt ok! Som alltid vill vi höra vad ni tycker. Med i det här avsnittet är Roger Åberg, Wille Wilhelmsson och Gordon Andersson.

31mins

28 Nov 2012

Rank #7