OwlTail

Cover image of 112 For Knuste Hjerter

112 For Knuste Hjerter

Maria Jencel inviterer hver uge en ny gæst i studiet, som fortæller om, da de fik deres hjerte knust, hvordan de kom videre og selvfølgelig gør deres bedste for at hjælpe alle jer derude med jeres hjertesorg. Dette er '112 for knuste hjerter' - din kærlighedsambulance.Har du input, spørgsmål eller kommentarer? Skriv til 112@24syv.dk

Popular episodes

All episodes

Podcast cover

Hadi Ka-koush

Hadi og hans kæreste var gået fra hinanden 40 gange over 10 år. Det var blevet hverdag. Men den 40’ende gang ville hun pludselig ikke tage ham tilbage, som hun plejede… Her startede en intensiv kamp for for første gang at kæmpe for at få det tilbage, han i sin galoperende hjertesorg endelig indså var sit livs store kærlighed.I dagens afsnit fortæller skuespiller, komiker og vært på Natholdet, Hadi Ka-koush, om at blive gift og ende sammen på trods af 40 break-ups i bagagen. Om hvordan det er verdens ondeste cirkel at begynde at slå op i skænderier, fordi det mister sin værdi, hjertesorgen er konstant, og du aldrig helt tror på, at du ægte har mistet din elskede. For I finder jo nok bare sammen igen. Indtil I pludselig ikke gør.Han fortæller om at kæmpe for kærligheden, genvinde tilliden, og endelig komme ud af break-up-spiralen. Og så er det faktisk allerførste gang, han nogensinde åbner op for sit privatliv.Hadi gør selvfølgelig også sit allerbedste for at hjælpe dig, der sidder med hjertesorg lige nu.

59mins

6 Dec 2022

Podcast cover

Ida Laurberg

Hun havde været kæmpe fan af ham, siden hun var 15. Og været stormende afstandsforelsket i ham lige så længe. Nu stod han her og sagde, at han ville have hende. De blev bare liiige nødt til at holde forholdet hemmeligt for resten af verden…I dagens afsnit fortæller sangerinde Ida Laurberg om følelsen af at være verdens heldigste pige, at den her superstjerne ville have hende. HENDE. Ud af alle de piger, han kunne få. Hun fortæller om at blive holdt hemmeligt. Om først senere at forstå uligheden i magtbalancen, og hvor meget aldersforskel og hierarkisk placering egentlig betyder. Hun fortæller om at skrive et helt album om hjertesorgens faser. En sang for hver fase. Om mavesmerter og søvnbesvær. Om den magnetiske kraft mod den person, der ikke vil dig. Og så fortæller hun om, hvordan hun følte sig snydt af en mand, der sagde, han var feminist, og måske - som han gav udtryk for - elskede kvinder, men måske også bare lidt for mange af dem på én gang. Ida gør selvfølgelig også sit allerbedste for at hjælpe dig, der sidder med hjertesorg lige nu.

1hr 4mins

29 Nov 2022

Similar Podcasts

Podcast cover

Ellen Hillingsø

Det helt store bryllup var planlagt. Kjolen, gæsterne, stedet, alt. Det eneste, der ikke var tænkt på - var kærligheden. De havde aldrig skændtes så meget før. Aldrig føltes så langt fra hinanden. Men nu stod de her og kiggede hinanden i øjnene og vidste begge, hvad der måtte ske… Brylluppet var aflyst.I dagens særafsnit fortæller skuespiller Ellen Hillingsø om, hvordan man bliver sammen. Hvordan parforholdet overlever pseudotvillinger både som babyer og teenagere. Om forelskelse, der går over i løbet af 22 års ægteskab, og hvordan det eneste du kan være sikker på fortsætter i relationen er forandringen. Hun fortæller om, hvorfor man skal skændes, hvorfor man skal ignorere nye spirende følelser for andre undervejs i ægteskabet, og hvorfor man skal beslutte sig for, at man har valgt hinanden og derfor ikke går nogen vegne. I hvert fald ikke længere end ud og smække med døren for at komme tilbage igen. Og så fortæller hun, hvordan du ved, om det er den rigtige, du har mødt. Om det er den person, det gør det det hele værd at holde ud, når alt er allerhårdest.Ellen gør selvfølgelig også sit allerbedste for at hjælpe dig, der sidder med hjertesorg lige nu.

58mins

22 Nov 2022

Podcast cover

Frederik Nonnemann

“Mor, hvor vigtigt er sex egentlig i et forhold?” Frederik stod i køkkenet i sit barndomshjem. Der var så meget, der var så godt. Så hvorfor skulle det gå i stykker på grund af et mismatch i soveværelset?Hans mor blev alvorlig, kiggede ham i øjnene og svarede: “Det er - VIGTIGT”.I dagens afsnit fortæller Vild Med Dans-stjernen Frederik Nonnemann om alt det komplicerede ved sex, som kan ødelægge et forhold og samtidig føles enormt ensomt, fordi det kan være så svært at tale om. Han fortæller om at lande i et seriøst parforhold efter at være sprunget ud og om at blive kærester med en, der er ældre og mere erfaren end ham selv. Han fortæller også om det til tider farlige liv på dating-apps, og hvordan du aldrig skal lade hverken andre mennesker eller samfundet presse dig til at leve det vilde single-liv, hvis du i virkeligheden ikke har lyst. Og så hylder han lige mødrene, der står klar med råd, hver gang deres søn eller datter står midt i kærlighedens kaos.Fredrik gør selvfølgelig også sit allerbedste for at hjælpe dig, der sidder med hjertesorg lige nu.

1hr 1min

15 Nov 2022

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Maria Jencel

Det var dagen, jeg havde ventet på i et år. Jeg havde gjort mig flot, ryddet op og nu sad jeg bare og ventede. Med hjertet i halsen. Klar til at blive vundet tilbage. Denne dag var det nemlig præcist ét år siden, min ekskæreste slog op med ordene: “Hvis det er skæbnen… hvis det er meant to be… Så står jeg foran din dør om et år og banker på. Og så vil jeg kæmpe for dig for evigt”.I dagens afsnit er jeg - Maria Jencel - for første gang selv gæst i min egen podcast. Min mand og medforfatter til bogen ‘112 For Knuste Hjerter’, Pelle Peter Jencel, er gæstevært, og han skal høre om et af mine allerstørste heartbreaks, som jeg aldrig har fortalt ham om før. Vi taler om, hvordan frygten for hjertesorg kan resultere i hjertesorg. Hvordan utroskab kan føre til hævnfantasier, og hvordan hævnlysten kan kommes til livs. Hvordan både det ultra casual og ultra symbiotiske forhold kan være farligt. Hvordan Gossip Girl kan fucke ens liv op. Og hvorfor man aldrig - som i ALDRIG - må romantisere virkeligheden, når man er den, der slår op og knuser en andens hjerte.Pelle og jeg gør selvfølgelig også vores allerbedste for at hjælpe dig, der sidder med hjertesorg lige nu.

1hr 37mins

8 Nov 2022

Podcast cover

Frida Bolm

“Jeg skulle aldrig have givet ham det kys. Jeg skulle have spillet mere hard to get,” tænker Frida efter daten, hvor hun mærkede den spirende forelskelse vokse i hende. For her står hendes date - foran hende - og inviterer en anden pige ud med begrundelsen, at han vil have en, der ikke er for nem at få. I dagens afsnit fortæller Frida Bolm fra TV2 programmet Bachelor, om at være lige ved og næsten - og til sidst blive valgt fra foran hele Danmark. Om at fastholde en facade for ikke at fremstå som et offer. Ikke at fremstå som pigen, der blind og naiv troede, at hun ville få den sidste rose. Hun fortæller om alt det, der skete, når kameraerne var slukket, og følelserne for alvor ramte. Og så fortæller hun om at have hjertesorg over Tinderfyre i et år, efterfulgt af et år i cølibat for så at tage til Caribien for at finde kærligheden - men ende med at finde den i København. Men Frida er idag i tvivl, om hun er forelsket i sin nye kæreste. For det føles helt anderledes, end hun nogensinde har prøvet før. Frida gør selvfølgelig også sit allerbedste for at hjælpe dig, der sidder med hjertesorg lige nu.

1hr 15mins

1 Nov 2022

Podcast cover

Barbara Moleko

Der sad en pige på skødet af Barbaras kæreste, da hun kom ind til festen. Hun betragtede dem forvirret og på afstand. Pludselig begyndte de at kysse. Det var i dét øjeblik, at det gik op for hende, at hun var blevet single.I dagens afsnit fortæller sangerinden Barbara Moleko om først forstående at sige ‘du skal jo følge dit hjerte’ til sin kæreste, når han forlader hende for en anden, til langsomt at blive en vulkan, der bobler og syder og til sidst eksploderer i et rødglødende raseri. Om at blive kaldt sindssyg, men vide, at dét hun er blevet udsat for, er endnu mere sindssygt end hendes reaktion. Om at falde i søvn til lyden af sin eks have sex med den nye kvinde. Om hvordan et forsøg på at imponere en flirt endte med at blive startskuddet på hendes karriere. Og til sidst om hvordan det føltes, da hun for nylig begejstret og med et stort smil, stødte ind i sin ekskæreste - der mødte hende med kølighed og distance. Barbara gør selvfølgelig også sit allerbedste for at hjælpe dig, der sidder med hjertesorg lige nu.

1hr 16mins

25 Oct 2022

Podcast cover

Sofie Schwartz

Sofie havde fundet en ny podcast, hun endnu ikke vidste ville komme til at ændre hendes liv. Afsnit efter afsnit lyttede hun til gæsterne, der fortalte, hvordan de var kommet videre efter hjertesorgen. Hun kunne genkende smerten, sorgen og forelskelsen. Men selvom det er 13 år siden, hendes hjerte blev knust, og hun er blevet gift og har fået to børn siden - kunne hun ikke genkende følelsen af at være kommet videre. Hun sad stadig fast i fortiden💔 Og hvad gør man så? I dagens afsnit fortæller influencer og podcastvært om følelsen af at leve på en løgn. Om at undlade at fortælle, hvordan man i virkeligheden har det til at begynde med - og 13 år, et bryllup og to børn senere, føles det bare lidt for sent at fortælle sin mand sandheden. Hun fortæller om, hvad der kan ske, når man aldrig får helet sit knuste hjerte. Når eksen bliver ved at spøge, og når forestillingen om, hvad der kunne have været til sidst er ved at æde dig op. Og så fortæller hun, hvad der sker, når du endelig tager ansvar, fortæller sandheden og kræver den closure, du aldrig fik. Sofie gør selvfølgelig også sit allerbedste for at hjælpe dig, der sidder med hjertesorg lige nu.

1hr 12mins

18 Oct 2022

Podcast cover

Lovestick aka Mark Falgren

“Jeg havde et mareridt i nat. Hvor du var mig utro. Kunne du nogensinde finde på det?”, sagde Lovestick til sin kæreste, imens han kiggede hende i øjnene. Han ville have hende til at indrømme det. Give hende en chance for at sige det selv. Men hans taske var allerede pakket og om få øjeblikke, ville han gribe den og gå ud af døren.I dagens afsnit fortæller Lukas Graham-stjernen Lovestick aka Mark Falgren om den ene gang i sit liv, hvor han mistede tilliden til mennesker. For hvis man bliver svigtet så voldsomt af den, man har størst tillid til - hvem er så til at stole på?Han fortæller om at tilgive og drømme om dét der engang var - til en grad, hvor man til sidst er den eneste i verden, der ikke kan se, at det her - det er dødsdømt. Han fortæller om at blive forblændet af en kvinde, der var hele klubbens centrum og stadig elskede at nørde galakser med ham - og så fortæller han, hvordan en helt særlig moden kvinde og et guided svampetrip endelig hjalp ham videre og lærte ham, hvad han ved om kærlighed i dag. Mark gør selvfølgelig også sit allerbedste for at hjælpe dig, der sidder med hjertesorg lige nu.

59mins

11 Oct 2022

Podcast cover

Elvira Pitzner

“Du er så hæslig, at ikke engang din egen far kunne elske dig. Det var derfor, han skred, da du var lille.” Sådan sagde Elviras kæreste til hende, når han var sur. Indtil den dag, hun pakkede sine ting og forlod ham, imens han var ude af huset. I dagens afsnit fortæller Elvira Pitzner om at leve i et giftigt forhold. Om hvordan alarmklokkerne først er små, langsomt bliver større og til sidst, når de bimler og bamler, så er man suget så dybt ind, at man næsten ikke kan finde styrken til at komme ud. Men kun næsten. Hun fortæller om jalousi og om fordele og ulemper ved at dele sine frustrationer over sit parforhold med sine venner og familie. Og så fortæller hun, hvordan hendes chihuahua kom hende til undsætningen og i sidste ende, fik hende til at gå. Elvira gør selvfølgelig også sit allerbedste for at hjælpe dig, der sidder med hjertesorg lige nu.

1hr 6mins

4 Oct 2022

Loading