OwlTail

Cover image of Store Scener

Store Scener

Store Scener, er korte introduktioner til udvalgte forestillinger på Det Kongelige Teater, præsenteret af teatrets kunstnere. Podcasten er udviklet i samarbejde med Audi Danmark.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast has few episodes.

This means there isn't enough episodes to provide the most popular episodes. Here's the rankings of the current episodes anyway, we recommend you to revisit when there's more episodes!

Podcast cover

Kong Arthur

I dette afsnit fortæller skuespiller Charlotte Fich om handlingen i Kong Arthur og udpeger den scene, som hun synes er den allerstørste scene i forestillingen. Lyt med, så du kan komme i den rette stemning på din vej til forestillingen om Kong Arthur, der opføres ved Moesgaard Museum. God fornøjelse.

15mins

16 May 2019

Rank #1

Podcast cover

Drot og Marsk

I dette afsnit fortæller Operasanger Johan Reuter om Drot og Marsk og udpeger den scene, som han synes, du skal lægge særligt mærke til, når du ser forestillingen. Lyt med, så du kan komme i den rette stemning på din vej til teatret. God fornøjelse.

13mins

20 Mar 2019

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Askepot

Sammen med Audi Danmark har vi lavet podcastserien Store Scener, hvor teatrets kunstnere giver en kort introduktion til udvalgte forestillinger. I dette afsnit fortæller Balletmester Nikolaj Hübbe om Askepot og udpeger den scene, som han synes du skal lægge særligt mærke til, når du ser forestillingen. Lyt med, så du kan komme i den rette stemning på din vej til teatret. God fornøjelse.

10mins

5 Mar 2019

Rank #3

Podcast cover

Amadeus

I dette afsnit fortæller teaterchef og instruktør Kasper Holten om Amadeus, og han udpeger den scene, som han synes, du skal lægge særligt mærke til, når du ser forestillingen. Så du kan komme i den rette stemning på din vej til teatret. God fornøjelse.

15mins

14 Jan 2019

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Flagermusen

I dette afsnit fortæller instruktør Peter Langdal om den vigtigste scene i operaen Flagermusen

15mins

7 Dec 2018

Rank #5

Podcast cover

Alice i Eventyrland

I dette afsnit fortæller balletdanser Ida Praetorius om den vigtigste scene i Alice i Eventyrland.Læs mere om Alice i Eventyrland

16mins

26 Nov 2018

Rank #6

Podcast cover

Kongens Fald

I dette afsnit fortæller skuespiller Peter Christoffersen om den vigtigste scene i forestillingen Kongens Fald.

17mins

7 Nov 2018

Rank #7

Podcast cover

Aladdin

I dette afsnit fortæller instruktør Christian Lollike om Aladdin, og han udpeger den scene, som han synes, du skal lægge særligt mærke til, når du ser forestillingen. Så du kan komme i den rette stemning på din vej til teatret. God fornøjelse.

12mins

11 Sep 2018

Rank #8