OwlTail

Cover image of Vendéglő a Világ Végén

Vendéglő a Világ Végén

Mindenki Boldog.

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

11. szülinapi adás

11 éves a rádió. Szabadtéri adás vendégekkel a szokott helyen. Kicsit fújt a szél, voltak szélcsengők is, meg különös emberek. Egy kis erőforrásválság, egy kis közösségfejlesztés. Szerénykedés a sütivel.

1hr 35mins

22 Jun 2022

Rank #1

Podcast cover

Lesz rádió szülinap!

Rövid bejelentőadás és egy kis kapcsolódó: lesz rádió szülinap a szokott helyen jövő héten. Gábor hamis római szobrot venne, ha valakinek van eladó, írjon.

45mins

14 Jun 2022

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Interjú: Máté a régész

Mi volt a legboldogabb kor? Mitől marad fenn egy kultúra/város aztán miért tűnik el? Mi a régészet haszna? Hogyan csinálhatjuk ásás nélkül? Mit tudunk megtanulni ilyen kevés leletből? És még sok más érdekes, belsős infó a régészetről egy régésztől: Mátétól.

1hr 43mins

13 Jun 2022

Rank #3

Podcast cover

A legboldogabb kor a neolitikum?

A neolitikus emberek jókat ettek, volt helyük, néha sokáig éltek és nem volt egy csomó problémájuk. Kicsit rámelegítünk a jövőheti régészes témára. Megbeszéljük a kenyérsütés magasabb szféráit, módjait és a majdnem egymilliós sütők titkait.

1hr 19mins

31 May 2022

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Gábor nyomorog és műtárgyakat akar vásárolni

Ellentmondásos? Annál érdekesebb. Hó végére kiürülő bankszámlák és újsütetű érdeklődés az olajfestmények iránt. Mindezek egyszerre jelennek meg Gábor komplex életében.

1hr 37mins

25 May 2022

Rank #5

Podcast cover

Közös képviselő, Méretgazdaságosság

A világ legunalmasabb startup ötlete: közös képviseletre fejleszteni egy rendes IT megoldást, amitől az megérős és gördülékeny lesz. Egyébként a közös képviselők közismerten nem csinálnak semmit. Milyen a jó kertészet, pékműhely, fenntartható bármi? Szép a kicsi? Béla talán meglepő, de kifejti hogy a méretgazdaságosság a közgazdaságtan vastörvényei közé tartozik és nincs alóla menekvés.

1hr 16mins

17 May 2022

Rank #6

Podcast cover

Meg szabad-e ölni egy viperát?

Parázs vita a fenti kérdésről, mi van ha veszélyesek az állatok az ő természetes élőhelyükön? És ha ráadásul védett is? Béla beleáll. Egyébként az egész adás az új keverő debütálása is, hiba nélkül. Hála mindenkinek aki.

1hr 46mins

10 May 2022

Rank #7

Podcast cover

Álmos adás

Utoljára a régi keverőpultról. Azt hittük majd most kampányolni kell hogy adakozzatok, erre másfél nap alatt összedobtátok. Kicsit erről van szó, kicsit mindenről, kicsit Ukrajnáról. Utoljára használjuk a Behringert, most bezzeg nem volt gond a beállítással.

1hr 34mins

3 May 2022

Rank #8

Podcast cover

Szociológia 101

Mi az a reprezentatív felmérés és mit reprezentál? Miért pont azt? Lehetne másként csinálni? Milyen közösségi médiát használnak a mai gyerekek és miért ellenzik a szüleik hogy kitöltsenek egy kérdőívet? Miért utasít el valaki egy választ? Nem tudjuk. Gábor küzd a vakondokkal továbbra is.

1hr 18mins

27 Apr 2022

Rank #9

Podcast cover

Vakond, Fegyverek, Kenyérsütés

Klasszikus kávéházi adás, elég laza tematikus fókusszal. Pihenős, kissé kiábrándult politikai elemző vonallal annak aki nem bír élni nélküle.

1hr 30mins

19 Apr 2022

Rank #10