OwlTail

Cover image of Ida-Sophia & Nicolas

Ida-Sophia & Nicolas

Det bedste fra morgenshowet med Ida-Sophia & Nicolas!

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Read more

Det bedste fra morgenshowet med Ida-Sophia & Nicolas!

Trailer: Morgen med Nicolas og INDIGO

Podcast cover
Read more
Find Nicolas' nye podcast 'Morgen med Nicolas' og Ida-Sophias nye podcast 'INDIGO' på RadioPlay eller der hvor du lytter til podcast.

Dec 09 2019

Play

En meget speciel announcement

Podcast cover
Read more
I dagens podcast kan du få lov til at høre lidt morgenjazz, et koncept som Nicolas lige prøver af. Derudover har han været til barnedåb og fået en livshistorie fra en præst. Vi har også hørt lidt fra et interview med Alec Benjamin og til sidst kan du høre en announcement i dagens podcast.

Nov 11 2019

26mins

Play

Faustix: Du har jo været i Mexico!

Podcast cover
Read more
Vi har haft skønt besøg af Faustix i studiet i dag. Han er ude med en ny single og har været et smut forbi Mexico for at optage musikvideo til denne, som udkommer snart! Han er blevet testet i sin mexicanske musikviden, han har hørt musik igennem Nicolas mund og han har fortalt om sin nye single. Derudover har vores praktikant Nicoline interviewet Charli XCX, som også kan høres i denne podcast!

Nov 08 2019

38mins

Play

NODE: Vi er konfetti i os selv!

Podcast cover
Read more
Node er ude med et nyt album kl. 00:00 i nat, og derfor holder vi snig-releaseparty i studiet. Vi har fået den kæmpe ære, at få lov at spille nogle små snippets fra albummet som de første og de eneste. Vi hører om tankerne bag albummet og processerne bag. Derudover hører vi også en alternativ version af hans single 'Supermario'. Og hvis du overvejer hvad du kunne tænke dig, i stedet for dine hænder, så kan du få lidt inspiration her.

Nov 07 2019

36mins

Play

Halsey Special

Podcast cover
Read more
Ida-Sophia har været en tur i Stockholm og tale med sangerinden Halsey. Hvad vil det sige at være bipolar, hvordan ved man at man er i et giftigt forhold og hvad betyder det når hun synger hun ville ønske, hun vidste hvordan indersiden af hendes fingre ser ud? Få svaret i denne halsey special

Nov 06 2019

20mins

Play

Er det finsk eller simsk?

Podcast cover
Read more
Hvis du enten har spillet rigtig med Sims eller kan snakke finsk, så vil du sikkert være ekspert i dagens quiz. Nicolas har nemlig lavet en quiz, hvor man skal høre forskel på de to og det minder overraskende meget om hinanden. Derudover har vi snakket om Mormor Inge, Britta Nielsen og lyde der kan laves med dit ansigt. Sidst men ikke mindst, skal der lyde et stort, fedt UNDSKYLD, og du kan høre i podcasten hvorfor.

Nov 06 2019

21mins

Play

Frygt ej! Verden går ikke under.

Podcast cover
Read more
I dagens podcast har vi snakket en masse om verdens undergang og om, at man ikke må lyve. Derfor har Nicolas lave 'Lyv med Pernille Vermund' om til 'Sig sandheden med Karl Iver'. Derudover har vi snakket om, hvordan det gik med gårsdagens koncert med Clara. Og til sidst, så kan man jo overveje, om man kan høre på en radioudsendelse, hvor den bliver sendt fra. Vi finder måske svaret i dagens podcast.

Nov 05 2019

34mins

Play

Føler du dig presset over studiet? HUSK at snak med dine venner!

Podcast cover
Read more
Der er blevet lavet en stor undersøgelse, som viser, at unge føler sig pressede på studiet og dette pres har vi snakket en del om i dagens podcast, for det er vigtigt, at man ikke føler sig alene i sådan en situation. Derudover har Nicolas lave True Lime, så hvis du vil blive klogere på limes, så lyt med!

Nov 04 2019

25mins

Play

Drikker du badevandet?

Podcast cover
Read more
I dagens podcast har vi fået snakket med vores nye ven Thomas. Han har hjulpet os med nogle anmeldelser og gengivelser af de nye numre der er kommet ud denne fredag. Derudover er der blevet uddelt nogle chok inde i studiet, eller i hvertfald prøvet på det.
Slutteligt - Nicolas har fundet ud af, at han måske er den eneste der drikker badevandet, imens han er i bad.

Nov 01 2019

33mins

Play

Lil Clara - kan det rappes?

Podcast cover
Read more
I dag har vi haft den kæmpe fornøjelse at have Clara på besøg i studiet og det er ikke gået stille for sig. Hvis du for eksempel undrer dig over, om man kan rappe om p-tærter, så kan du få et levende bevis i dagens podcast. Derudover bliver det quizzet i Clars Danmarks Tourné og skåret græskar. Der er ikke meget, der ikke er sket i dag - du kommer i hvert fald ikke til at kede dig, hvis du lytter med!

Oct 31 2019

36mins

Play

L.O.C.: Succes er, at vade rundt i fødselsdagssættet og spise Ben & Jerrys

Podcast cover
Read more
Vi har haft den store fornøjelse at have Liam O'Connor i studiet i dag. Han er ude med sit nye album: "Ekkokammer", og i du kan høre lidt om tankerne bag og baggrunden for nogle af sangene. Derudover har han i Halloween-tidens ånd læst gyserhistorier op og så har vi lavet en L.O.C. translate.

Oct 30 2019

39mins

Play

Kan vi slå Justin Bieber?

Podcast cover
Read more
I dagens podcast kan du mærke spændingen stige, når vi forsøger at ramme 500 likes på et billede, med inspiration fra selveste Justin Bieber. Derudover har Nicolas været et smut i NOVA-studiet og lavet løjer, og så har vi igen fået besøg af uhyggen i Billie Eilish' sange. Og hvis du tit oplever en akavet stemning, når du møder folk på gangen, så kan du et par råd eller 3 med på vejen her.

Oct 29 2019

21mins

Play

Lyv med Pernille Vermund

Podcast cover
Read more
I dag har vi snakket om vintertid og hvad man mon kan bruge den ekstra time på. Nicolas har en masse foreslag, og i den sammenhæng, finder vi også ud af, hvor hurtigt at han kan tælle til 1000.
Derudover så har vi fået en masse løgnhistorier på banen fra vores skønne lyttere, da vi følte os inspireret af Pernille Vermund.
P.s. læg mærke til den catchy jingle.

Oct 28 2019

20mins

Play

Vi spiller om en fængselsstraf eller 200.000 kroner

Podcast cover
Read more
Er du også træt af at samle op efter din hund? Det er der sikkert mange der er. I dagens podcast finder du nogle falske reklamer, som Nicolas har fået professionelle reklamespeakere til at indtale, uden at de vidste, at de var falske. Derudover er der blevet snakket om Fortnite og at det altså kan være svært med alle de interne udtryk i spillets univers. Sidst, men ikke mindst, så kan du blive klogere på at tage et lån på en musikalsk facon.

Oct 24 2019

23mins

Play

Et råd til dating

Podcast cover
Read more
Hvis du har set Landmand søger kærlighed, så har du nok også stødt på Niels, og hvis du skal på date, så kan du lige lytte til denne podcast og høre hvordan du IKKE skal gøre. Derudover kan du være med til at forestille dig hvilke sange vi kommer til at synge for vores kommende børn, og synge med på en ny udgave af Sam Smiths "How do you sleep".

Oct 23 2019

20mins

Play

Telefonfis og papkasser

Podcast cover
Read more
Har du nogensinde snydt i en eksamen? Det er vi ihvertfald flere der har, og det har vi sat fokus på i dagens podcast for at støtte nogle indiske elever der blev tvunget til at have papkasser på hovedet, for ikke at kigge ved sidemanden under en test. Derudover har vi fundet ud af, at nogen mennesker altså virkelig vil gå langt for Nicolas, selvom de ikke aner hvem han er. Sidst men ikke mindst - et bud på hvad djævlens musiksmag byder på.

Oct 22 2019

27mins

Play

Hvis robotterne overtog din radio

Podcast cover
Read more
Hvordan ville din radio lyde hvis robotterne overtog værtsrollen? Og hvad hvis de begyndte at lave covers af artisternes numre? Det har Nicolas testet i dagens podcast. Derudover kan du høre hvilken sang der har talt til ham, og hvis du har undret dig over de mange ubrugelige ting du kan købe på Wish.com, og hvordan de nogensinde skulle kunne sælges i en professionel reklame, så lyt med og hør vores bud!

Oct 21 2019

15mins

Play

Hvad har du lavet i din efterårsferie?

Podcast cover
Read more
Efterårsferien er ovre og der er sikkert mange der har lavet en masse spændende ting. Nicolas har ihvertfald hørt en masse af hans kollegaer hvad de har brugt deres tid på, og du kan måske drømme dig tilbage til feriehyggen sammen med dagens podcast. Derudover er der også blevet snakket om offentlig transportpassagerer og et lille job som Nicolas godt kunne tænke sig.

Oct 20 2019

31mins

Play

Er du ride or die?

Podcast cover
Read more
I dagens podcast har vi haft fint besøg af rapperen ICEKIID, der i dag har udgivet sin nye single "Cinderella". Vi har snakket om tankerne bag sangen og lidt om teksten, men vi har også lært ICEKIID lidt bedre at kende ved hjælp af nogle spørgsmål han selv trak tilfældigt. Derudover har vi fundet ud af, at der ligger et skjult skuespiller talent og at vi nok en dag får et par skuespiltårer fra rapperen.

Oct 10 2019

17mins

Play

Vil du spise dit kæledyr?

Podcast cover
Read more
Har du nogensinde tænkt de huller der er i plottet på Disneyfilm? Det har Nicolas og derfor er de blevet diskuteret i dag. Ida-Sophia har quizzet Nicolas i en quiz om teamgym, hvilket ledte til hvilke fritidsinteresser de har gået til i løbet af barndommen. Derudover bliver der snakket om at spise sit kæledyr, hvilket kan lyde en smule morbidt, men er det nu også det? Sidst, men ikke mindst, runder vi et kyssebillede der har fået stort opmærksomhed i medierne.

Oct 09 2019

31mins

Play