OwlTail

Cover image of Levezető kör - Szujó Zoltánnal és Wéber Gáborral

Levezető kör - Szujó Zoltánnal és Wéber Gáborral

Laza beszélgetés a Forma-1-ről és egyéb autósportokról.

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

6: Nagy Futam extra

KÜLÖNKIADÁS! Ki hogyan készül az idei Nagy Futamra? Vannak-e sztárallűrjei Verstappennek? Leírja-e a kérdéseit Wéber Gábor? Stagedivingol-e a színpadról Szeleczky Ádám? Kulisszatitkok, némi személyeskedés és bántó öncélúság a Levezető kör különkiadásában!

15mins

29 Apr 2019

Rank #1

Podcast cover

3: Merre tovább, Forma-1?

Nagy nap ez a mai! Gáborral kipróbáltuk az új pultot, amivel már szuper minőségben tudjuk rögzíteni a podcastot! Telefoninterjút is csináltunk, csak annyira izgultam, hogy az elején rossz gombot nyomtam meg, így az első pár másodperc szépen le is maradt az Ariane Frankkal készült beszélgetésből... Ő képviselte a Hungaroringet a keddi, londoni megbeszélésen, amin a Liberty Media prezentálta elképzeléseit a csapatoknak és a promótereknek a 2020 utáni időszakról. Ari elmesélte, hogy milyen hangulatban zajlott a szupertitkos meeting, és azt is megtudtuk, hogy négy nyelven beszél. Aztán még turkáltunk egy kicsit a csapatok zsebében, és megfejtettük, hogy miért lesz sokkal jobb hely az F1 a kisebb istállók számára 2021-től, ha átvariálják egy kicsit a pénzelosztási rendszert. Figyelem: milliókról, sőt milliárdokról is szó esik a Levezető kör legutóbbi epizódjában!

21mins

28 Mar 2019

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

18: Újra itt van…!

Hosszú volt a szünet, de itt vagyunk! Volt bőven téma az elmúlt hetekben, készüljetek fel, ez hosszú lesz.

1hr 24mins

10 Sep 2019

Rank #3

Podcast cover

7: A Podcast történetének első F1-es pilótával készült interjúja!

Megtárgyaljuk Bakut, aztán jön a Verstappen beszélgetés. Foci, pizza, szimulátor, és Johan Cruyff bal lába. Dőljetek hátra és élvezzétek! Jó szórakozást!

29mins

2 May 2019

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

12: Kamion Speciál!

Gáborral kifaggatuk Kiss Norbit a kamionozás rejtelmeiről. Vigyázat, tömény lesz! Súlyelosztás, telemetria, Super Pole. Kiderül továbbá, hogy idén mi a hivatalos nyelv Norbi csapatának garázsában, és az is, hogy egy kétszeres Európa-bajnok miért szerez jogosítványt kamionra. Sőt, egy legendás film főcímdalát is megmutatjuk!

47mins

20 Jun 2019

Rank #5

Podcast cover

17: A Magyar Nagydíj utáni terasz különkiadás

Minden, amit a nyári szünet előtt tudnod kell a Forma-1-ről – 1-2 sör elfogyasztása mellett egy órás beszélgetés.

1hr 4mins

6 Aug 2019

Rank #6

Podcast cover

4: Feldolgozzuk a feldolgozhatatlant – A Leclerc-sztori!

Terápiás beszélgetés azok után, hogy a szívünk majd’ megszakadt Leclerc-ért. Újabb epizóddal jelentkezik a méltán népszerű Értelmetlen Statisztikák Rovata. Felhívtuk Marokkóban Michelisz Norbit, aki kendőzetlen őszinteséggel, és tőle szokatlan keménységgel kritizálta az idei BoP rendszert. És végül, de nem a legutolsó sorban Zoli nekiveselkedett a Szimulátor Challenge-nek - vajon meglesz-e a hőn áhított 107%?

34mins

4 Apr 2019

Rank #7

Podcast cover

14: Micsoda verseny!!!

Az Osztrák Nagydíj az év eddigi legjobb futama volt. Mindent elmondunk, amit arról a bizonyos előzésről tudni érdemes. Hogyan lett Kubica a nap versenyzője és mi állhat a McLaren szárnyalásának hátterében.... A Podcast egy kulcskérdéssel indul!

42mins

3 Jul 2019

Rank #8

Podcast cover

16: Őrült egy verseny volt a Német Nagydíj!

Visszapillantunk Hockenheimre, és persze a Magyar Nagydíjat is felvezetjük! Kiderül, mit szállított az M1-esen balesetező Renault kamion...

48mins

31 Jul 2019

Rank #9

Podcast cover

15: Túl a szezon eddigi legjobb versenyén

A Brit Nagydíjon minden volt, ami miatt az autóversenyzést szeretjük. Kivesézzük a Leclerc-Verstappen csatát, a Vettel-Verstappen ütközést, megbeszéljük, hogy Bottas megnyerhette volna-e a futamot, és azt is, hogy milyen irányt vehet a Forma-1 2021-től.

46mins

17 Jul 2019

Rank #10