OwlTail

Cover image of Måndagspepp med Hanna och Ellinor

Måndagspepp med Hanna och Ellinor

Hanna och Ellinor är två spontana och framgångsrika bloggtjejer som blev bästa vänner över en natt. I podden vill de peppa unga tjejer att våga tro på sig själva, följa sina drömmar och bli inspirerade och lära sig av deras historier och erfarenheter.

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

25. Allt har ett slut

I det här avsnittet får du veta ALLT om Hanna och Ellinors resa till Åre, och så avslöjas en rätt tråkig nyhet...

41mins

18 Apr 2016

Rank #1

Podcast cover

24. Ellinors tuffa beslut

Ellinor berättar att hon står inför sitt livs tuffaste beslut, tjejerna avslöjar sina planer inför sommaren och pratar även en del om att lita på sin magkänsla.

31mins

10 Apr 2016

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

23. Så får du folk att tycka om dig

Hur skaffar man egentligen nya vänner? Och vilka egenskaper är bäst respektive sämst om man vill utöka sina vänskapskrets?

40mins

4 Apr 2016

Rank #3

Podcast cover

22. Ett ovanligt Måndagspepp

Den här veckan är Måndagspepp inte riktigt som det brukar, men du får ändå lära känna en hemlig gäst och får en detaljerad rapport från Miami... Glöm inte att rösta på Måndagspepp som årets podd i Finest Awards!

36mins

27 Mar 2016

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

21. Den ultimata singelguiden

Varför går folk runt och tycker synd om singlar? Att vara singel kan ju faktiskt vara det bästa som finns! I det här avsnittet lär Hanna och Ellinor dig att njuta av och uppskatta singellivet till max.

38mins

21 Mar 2016

Rank #5

Podcast cover

20. All ångest är inte dålig!

"Jag och ångesten är som två polare" - Den här veckan pratar vi om ångest i alla dess former med vår gäst Emma.

38mins

14 Mar 2016

Rank #6

Podcast cover

19. Tjäna pengar på din blogg

"Vad jobbar ni egentligen med? Hur tjänar ni pengar?" Frågorna är fortfarande bland de vanligaste som Hanna och Ellinor får och det är dags att reda ut det hela en gång för alla. SÅ tjänar du pengar på din blogg och SÅ undviker du de vanligaste fallgroparna. Enjoy!

34mins

6 Mar 2016

Rank #7

Podcast cover

18. 9 tjejkompisar vi hatar

Veckans avsnitt handlar om vänner och vänskapsrelationer. Finns det personer i din närhet som du egentligen borde ta avstånd ifrån?

44mins

29 Feb 2016

Rank #8

Podcast cover

17. Att starta eget företag

Att driva eget företag är den stora drömmen för många, men alla vågar inte ta steget. Varför ska man vara egenföretagare? Hur kommer man igång? Ska man starta företag med en kompis? Vilka affärsidéer blir man rik på? Och varför lyckas vissa stort medan vissa inte alls klarar livet som entreprenör?

43mins

22 Feb 2016

Rank #9

Podcast cover

16. Historiens första Måndagspepp LIVE!

För första gången nånsin körde Måndagspepp live! Alla telefonlinjer var fulla i en hel timme och tjejerna tävlade ut biljetter till Summerburst i Stockholm.

1hr 1min

15 Feb 2016

Rank #10