OwlTail

Cover image of Vi Samler Danmark

Vi Samler Danmark

Podcasten VI SAMLER DANMARK udgives hver tirsdag og er for alle danske basketinteresserede som søger mere viden, motivation eller inspiration til deres træning. For at tilgodese alle, er podcasten delt op i fire sub-podcasts: Danes Abroad med fokus på updates og interviews af spiller profiler.MJ Basketball Experience med personlige erfaringer med landshold, pro og college etc. Forbundssyn som tager relevante emner op der arbejdes med i forbundet. Talentfabrikken med fokus på bogen Aldersrelateret træning i basketball med forskellige træningsteknikker, filosofier m.m.

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

Danes Abroad - Frida Formann

Velkommen til den femte episode af Danes Abroad. Mit navn er Jesper Serritzlew og jeg er jeres vært. I dag har vi besøg af en talentfuld ung spiller, som lige er blevet færdig med sin anden sæson på University of Colorado som en Buffaloe. Hun har basketballopvækst i Værløse og og har spillet der indtil hun tog afsted mod college. Hun har ligeledes været en del af ungdomslandsholdet og et enkelt landsholdsvindue med seniorlandsholdet. Det unge talent er Frida Formann!

55mins

30 Jun 2022

Rank #1

Podcast cover

Talentfabrikken - Fysisk træning

Denne episode af Talentfabrikken omhandler den fysiske træning. Anders Sommer og Jesper Hauge snakker om vigtigheden af at prioritere den fysiske træning for ungdomsspillere og giver gode tips til organiseringen. Podcasten tager udgangspunkt i ATK-materialets kapitel 2, hvorfra den grundlæggende viden og modeller gennemgås. Slutteligt gøres der op med fordomme inden for styrketræningen og det tilbagevendende punkt, hvor ”Do´s and don’ts” bliver diskuteret.

1hr 2mins

21 Jun 2022

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Danes Abroad - Liam og Noah Churchill

I fjerde afsnit af Danes Abroad snakker vært, Jesper Serritzlew med Noah og Liam Churchill om deres liv som basketballspillere i udlandet.  Noah og Liam er brødre med basketballopvækst i Hadsten Hawks. Noah spiller til dagligt i UCAM Murcia i Spanien, hvor han træner med både ACB- og EBA-truppen. Liam har spillet de seneste to sæsoner på Idaho St. University, hvor han har efter en brækket fod sidste sæson har fået mere spilletid i år.  Vi snakker om de to forskellige veje de har taget, og hvilke udfordringer de har haft samt hvor fedt det at spille basketball i udlandet.

51mins

24 May 2022

Rank #3

Podcast cover

Talentfabrikken - 1 mod 1 forsvar

I fjerde episode af talentfabrikken skal det handle om forsvar! Denne gang får Hauge og Sommer besøg af to andre eksperter. Den erfarne ungdomstræner og forsvarsspecialist Rasmus Munck deler sine kæpheste. Og Tylor Ongwae, som netop er kåret til årets forsvarsspiller (igen), fortæller om sit mindset.  Som sædvanligt angribes emnet teknisk, taktisk, fysisk og mentalt og ATK’ens anbefalinger fremhæves.

51mins

10 May 2022

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

MJ Experience - Australia edition

I denne episode optager Maria Jespersen fra Melbourne hvor hun er i gang med en sæson for holder Sunbury Jets, derfor handler denne episode omkring basketball i Australien, hvordan hun fik landet et spot på holdet og hvordan niveauet og livsstilen er derover. Der er også shout out til Gritt Ryder, Emilie Hesseldahl og Ida Tryggedsson som har meddelt at de indstiller karrieren i dameligan efter denne sæson efter nogle fantastisk flotte karriere for dem alle sammen. Maria har spillet på landsholdet med de tre siden dets genoplivning tilbage i 2018 og giver dem alle kæmpe tak og anderkendelse for deres medvirkelse i at vi i dag har et damelandshold. Episoden inkludere også en aflsutning på Maria's sæson i Leganes samt tanker om næste sæson. Hvis der er spørgsmål og kommentarer er disse altid velkomne på Marias instagram @mariasteenjespersen eller på Vi Samler Danmarks instagram @visamlerdanmark Invest in yourself, invest in your game

28mins

3 May 2022

Rank #5

Podcast cover

Danes Abroad - Anna Seilund & Sofie Tryggedsson

I tredje afsnit af Danes Abroad snakker vært, Jesper Serritzlew med Sofie Tryggedsson og Anna Seilund om deres liv i Spanien. De spiller på samme hold, nemlig Alcobendas i den anden bedste række i Spanien, som netop har spillet første kvartfinalekamp, som endte med en sejr til Alcobendas.  Sofie og Anna har spillet professionelt basketball i flere sæsoner efter succesfulde ophold på college. Samtalen går på livet som professionel, hvilke udfordringer og ikke mindst, hvor fedt det er at være professionel basketballspiller.

49mins

20 Apr 2022

Rank #6

Podcast cover

Forbundssyn - Internationalt samarbejde

I denne episode snakker Thomas Johansen og Anton Elsker om det internationale samarbejde forbundet laver på udviklingsområdet. Vi kommer ind på vores samarbejde med det italienske Forbund, færøske Forbund, samt hvordan man kan søge Erasmus plus midler, hvis man har et projekt. Hvis I har spørgsmål så tøv ikke med at spørge Anton eller Thomas via @visamlerdanmark på instagram. 

33mins

12 Apr 2022

Rank #7

Podcast cover

Talentfabrikken - Samspil

I tredje episode af Talentfabrikken drøfter Hauge og Sommer hvordan et flydende angrebsspil udvikles. Uden systemer, men med principper der giver struktur. Spilforståelse, spacing og bevægelse med og uden bold er i fokus.  Konceptet for ‘03 U16H-landsholdets “frie angreb” præsenteres og øvelser anbefales.

44mins

5 Apr 2022

Rank #8

Podcast cover

MJ Experience - Udfordringer ved skadesforløb

I dette afsnit af MJ Experience fortæller Maria omkring udfordringer ved skadesforløb, og tager udgangspunkt i teorier hun har lært fra hendes mental træner fra Mind Your Talent. Denne episode er relevant for både spillere, trænere og forældre da skader er en af de hårdeste ting ved at spille basket og påvirker den ambitiøse basketspiller meget - både socialt, mentalt og fysisk.  Maria har selv lige undergået et længere skadesforløb som har været både frustrerende og lærerigt for hende. Hun lægger stort fokus på dialog og passe på dig selv som atlet, da kroppen er dit vigtigste værktøj!  Hvis der er nogle spørgsmål eller kommentarer så kan I stille dem enten til Maria direkte på instagram eller Facebook under navnet Maria Steen Jespersen eller via podcastens instagram @visamlerdanmark  Invest in your self, invest in your game

24mins

29 Mar 2022

Rank #9

Podcast cover

Danes Abroad - Sarah og Daniel Mortensen

I andet afsnit af Danes Abroad snakker vært, Jesper Serritzlew, med Sarah og Daniel Mortensen om deres liv som professionelle og hvordan de nåede dertil, hvor de er i dag.  Sarah spiller i den bedste tyske række og er i sit første år som professionel.  Daniel spiller i den bedste islandske række og spiller i sin 3. sæson som professionel.   Vi snakker om de fede ting der er ved at gå på college og ved at være professionel og samtidig snakker vi om de udfordringer både college og det professionelle liv som basketballspiller byder på. Hør med og husk at i kan stille spørgsmål til podcasten på @visamlerdanmark om alt mellem himmel og jord - men helt om basket :-) 

34mins

22 Mar 2022

Rank #10