OwlTail

Cover image of Kändispodden

Kändispodden

Kändispodden är din nya bästis i kändisdjungeln. Varje vecka gästas Benjamin Andrée av Sveriges mest intressanta kändisar och fixstjärnor och bjuder på kul snack där du får reda på allt du inte visste att du ville veta. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

16. Inger Nilsson

I detta avsnitt av Kändispodden får Benjamin Andrée celebert besök av Inger Nilsson som gör podd-debut som gäst i ett sällsynt samtal om Pippi Långstrump på gott och ont. Hur blev hon Pippi med hela svenska folket? Förutom snack om det komplicerade förhållande Inger har till Pippi och kändisskapet det medfört pratas det Pippi Långstrump-porr och att Inger som 14-åring fick erbjudande om att vara med i en erotisk film, första mötet med Astrid Lindgren, fick Inger bra betalt för att spela Pippi på film och vad har Pippi kostat henne i livet och vad har Prussiluskan gemensamt med Madonna, drömmen om Shakespeare, om när Ingmar Bergman kastade ut Pippi ur filmstudion, om att gifta sig med Karlsson på Taket och Herr Nilssons kiss- och bajsattack. Om dålig självkänsla och var håller Tommy & Annika hus nu för tiden? Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Inger NilssonKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar.Kontakt: hej@kandispodden.se See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 6mins

1 Nov 2017

Rank #1

Podcast cover

49. Malin Berghagen

Malin Berghagen gästar Benjamin Andrée i detta avsnitt av Kändispodden. Endast 6 timmar gammal hamnade hon på löpsedlarna för första gången. Det blir snack om att växa upp i Sveriges kändaste familj, att behöva dela mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson med hela svenska folket, om relationen till rubriker & löpsedlar & att ta makten över sitt eget ord i sociala medier, om att bli utnyttjad för att man är känd, på vilka sätt är hon lik mamma och när är hon lik pappa Lasse Berghagen? Om att flytta tillbaka till Sverige, om drömmen att återuppta skådespeleriet, finns Gud, om livet efter döden och att aldrig veta när man möter en ängel. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Malin BerghagenKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: hej@kandispodden.se See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 12mins

25 Mar 2018

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

32. Ensam Mamma Söker

Jag har denna extraavsnitt av Kändispass med Benjamin Andrée gästas podden av Jenny Edlund & Tim Robertson som fann kärleken i "Ensam mamma söker" som gick på TV3 nu i höst. Tim stod för det första frieriet i programmets historia. I podden berättar turturduvorna om svårigheterna att hålla kärleken och förlovningen hemligt för älskling, om bröllopsplanerna och trots att de är kärar än någonsin så har det stormats i förhållandet under hösten. Paret also tells us that we become non-volunteer cohabitants, pay to find love, thoughts of how the surroundings will react to engagement, promised Jessica Andersson to sing at the wedding, leave the old life behind him and create a new together in the competition between the guys Jag Vetenskapliga programmet. And will it be a follow up on television around the wedding and possible pregnancy and childbirth? Och en hel del annan snack förstås.Trevlig lyssning!Gäst: Jenny Edlund & Tim RobertsonKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa kändisbakgrunden i din podd-app så du kommer inte missa när den släpper ut en ny del.Kontakt: hej@kandispodden.se See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 6mins

21 Dec 2017

Rank #3

Podcast cover

65. Anna Anka

Svenska Hollywoodfrun Anna Anka gästar Benjamin Andrée i Kändispodden och det blir ett samtal om att spela rollen av Anna Anka, om att för första gången dejta en svensk kille, om skilsmässan från Paul Anka och om sonen Ethan som hon inte får träffa. Ändå tackar hon ex-maken i podden för allt han gjort samtidigt som hon önskar livet ur honom. Anna Anka riktar stark kritik mon nya säsongen och ger samtidigt en känga åt seriens producent. Det blir snack om Sverigedemokraterna, att acceptera det som livet ger och så den stora kärleken. Annas sambo David dyker oväntat upp som gäst i Annas avsnitt av Kändispodden och det blir prat om det första mötet, visste han vem hon var då och vad sa Davids familj när han berättade att han dejtade Anna Anka? Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Anna AnkaKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: hej@kandispodden.se See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 2mins

8 Sep 2018

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

21. Anders Adali

Före detta tungt kriminella ex-rånaren, programledaren och författaren Anders Adali gästar Kändispodden och Benjamin Andrée . Det blir mellanmål om avhuggna huvuden i en väska, vad krävs för att bli bra bra, hur många gubbar behövs och vad kostar det att göra värdetransport och vad gör man med alla miljoner? Är det svårt att beställa ett mord och hur mycket pengar får plats i en ICA-kassa? How is it to be in prison, has Anders trust the police and is he afraid of a relapse? Detta och en hel del annat. Mycket spännande.Trevlig lyssning!Gäst: Anders AdaliKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge högsta betyg och dela om du gillar.Kontakt:  hej@kandispodden.se See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 3mins

16 Nov 2017

Rank #5

Podcast cover

41. Martin Björk

Programledaren, modellen, radioprataren, DJ:n och skådisen Martin Björk gästar Benjamin Andrée i detta avsnitt av Kändispodden. Det blir snack om kollegor & konkurrenter, att inte få chansen och avsaknad av ”brun tunga”. Vad betydde det långa förhållandet med Lena Philipsson för Martins karriär och kändisskap? Och hur var det för Martins dåliga självkänsla? Blir han rik på Trivago-reklamen? Hur står det till med kärleken idag? Vill Martin ha barn? Hur ser hans perfect match ut och hur är det att ha träffat flickvännen på Tinder? Det blir också snack om nya programmet ”Are you the one?” så klart. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Martin BjörkKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: hej@kandispodden.se See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

59mins

25 Feb 2018

Rank #6

Podcast cover

63. Kristin Kaspersen

Kändispodden kickar i gång säsongen med ett härligt samtal där Kristin Kaspersen gästar Benjamin Andrée i podden. Det blir prat om mamma Barbro "Lill-Babs" Svensson och sorg, om att känna glädje mitt i sorgen, om mötet med Kristian Gidlunds syster, om att närma sig 50, om pappa Kjell Kaspersen, om relationen till löpsedlar och rubriker, om rätten till ett privatliv och står kändisskapet i vägen för kärleken? Det blir också prat om att vara redo och välkomna kärleken, om rädslan att bli bortvald och att skydda sitt hjärta. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Kristin KaspersenKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: hej@kandispodden.se See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

58mins

26 Aug 2018

Rank #7

Podcast cover

54. Lulu Carter

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

47mins

28 Apr 2018

Rank #8

Podcast cover

52. Ellinor Bjurström

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 10mins

15 Apr 2018

Rank #9

Podcast cover

28. Yvonne Ryding

I detta avsnitt av Kändispodden med Benjamin Andrée träffar vi skönhetsdrottningen och entreprenören Yvonne Ryding. Det blir snack om att behöva låna pengar för att representera Sverige i Miss Universum. Om hur det var och hur det kändes att vinna tävlingen. Vad tänker Yvonne när hon ser sig själv i spegeln? Var det Kjell Bergqvist som lockade hem henne från USA? Hur känns det att nu bli mormor? När har Yvonne använt sitt namn eller sin titel för att få fördelar? Har det varit mycket ”nyp i rumpan” och ”lilla gumman” för skönhetsdrottningen genom åren? Hur ser Donald Trumps hår ut på riktigt nära håll? Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Yvonne RydingKändispodden: Benjamin AndréeGlöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det kommer ett nytt avsnitt.Kontakt: hej@kandispodden.se See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 12mins

10 Dec 2017

Rank #10

Podcast cover

29. Tobias Karlsson

Dansaren, koreografen och tv-profilen Tobias Karlsson gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Det blir snack om de tuffa uppväxtåren och om mobbning. Om drömmarna som infriades. Om vad taktkänsla är och varför svenska killar har så svårt att dansa. Är alla manliga dansare bögar? Om längtan efter kärleken & barn. Varför slutade Tobias, låt oss dansa och är han önskad att återvända till programmet? Vilka kändisar vill han då dansa med? Det blir också snack om drömmen att få sitta i Let's Dance-juryn tillsammans med Tony Irving och bli den första manliga dansaren i programmets historia för att få en killkändis som partner. Helst Peter Jöback eller Mikael Persbrandt . Och en hel del annat förstås.Trevlig lyssning! Gäst: Tobias KarlssonKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa kändisbakgrunden i din podd-app så du kommer inte missa när den släpper ut en ny del.Kontakt: hej@kandispodden.se See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 9mins

13 Dec 2017

Rank #11

Podcast cover

33. Tunnelbanan Jeanette

En riktig vardagshjälte gästar Kändispodden när Benjamin Andrée träffar Jeanette Höglund, känd från Kanal 5’s succéserie ”Tunnelbanan”. Det blir snack om våldtäktsförsöket som förändrade livet för den då 16 åriga Jeanette, om att jobba som livvakt i USA och som dörrvakt på inneställen som Spy Bar & Café Opera. Att ständigt leva under hot och om att ta med ”jobbet” och tuffa livsöden hem. Om livet i Stockholms tunnelbana som är en av Europas farligaste arbetsplatser. Att ha läppglanset och sin charm som starkaste vapen vid bråk & att behålla lugnet när det smäller som värst. Vilken dag är stökigast och bråkigast i tunnelbanan? Hur fick Jeanette idén att starta ”Vid din sida” som hjälper äldre hemlösa och vad hände när hon blev blåst av självaste finansminister Magdalena Andersson? Och den viktigaste frågan av alla – HUR kan Du hjälpa Jeanette och ”Vid din sida” i deras viktiga arbete? Och en hel del annat förstås…Trevlig lyssning!Gäst: Jeanette Höglund / Tunnelbanan-JeanetteKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: hej@kandispodden.se See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

50mins

25 Dec 2017

Rank #12

Podcast cover

45. Laila Bagge

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

54mins

11 Mar 2018

Rank #13

Podcast cover

47. Amelia Adamo

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

47mins

18 Mar 2018

Rank #14

Podcast cover

62. Berghagen och Tess

Specialavsnitt där Kändispodden blir "kidnappat" av tidigare gästerna Malin Berghagen och Tess Merkel Solomons som har något viktigt att avslöja och berätta. Dessutom blir det lite snack om kärlek och vänskap. Bland annat.Här är länk till deras överraskning:  https://soundcloud.com/user-241998279/1-berghagen-och-tessGäster: Malin Berghagen och Tess Merkel SolomonsKändispodden: Benjamin AndréeKontakt: hej@kandispodden.se See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

15mins

24 Jun 2018

Rank #15

Podcast cover

44. Jonas Hallberg

Ett av förra årets mest lyssnade avsnitt av Kändispodden var det då stylisten och programledaren Jonas Hallberg gästade. Nu är Hallberg tillbaka hos Benjamin Andrée i Kändispodden. Det blir förstås snack om Carola, Pernilla Wahlgren & Charlotte Perrelli. Och bästisen Lars Wallin. Gillade Prins Henrik killar & var Jesus gay? Varför vill Jonas strypa Fab Freddie & vad sysslar han med på Ålands hav? Det blir också snack om Filip & Fredriks Tårtgeneralen med Hasse P & sorgens dag då IKEA flyttade från Köping. Jonas vill ta ett snack med Mikael Persbrandt & det love bombas på Victoria Silvstedt. Om nära döden upplevelser & jordbävningen hemma i Mexico City. Dessutom så avslöjar Jonas sitt nästa tv-projekt. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Jonas HallbergKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: hej@kandispodden.se See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 4mins

6 Mar 2018

Rank #16

Podcast cover

51. Janne Schaffer

”Kolla, det är ju fucking Janne Schaffer” som gästar Benjamin Andrée i detta avsnitt av Kändispodden. Han har spelat på 50 av ABBAs 98 låtar och på 69 av Ted Gärdestads 91 låtar. Det blir snack om stjärnstatus, att gratta Agnetha Fältskog på födelsedagen, om första mötet med Ted Gärdestad, om skammen och svårigheterna att prata om psykisk ohälsa, hur mycket har ABBA betytt för Janne och vad är storheten med bröderna Gärdestads musik? Om Bob Marley som bodde på en madrass i ett pannrum i Bromma på 70-talet, bästa vännen Björn J:son Lindh, släktskapet med Anckarström som dödade Gustav III, Stikkan Andersson & Electric Banana Band och vad tycker egentligen Janne om biofilmen ”Ted – för kärlekens skull”. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Janne SchafferKändispodden: Benjamin AndréeMer info om Janne Schaffers turné: www.janneschaffer.seKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: hej@kandispodden.se See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 2mins

8 Apr 2018

Rank #17

Podcast cover

67. Christina Schollin

Kändisklanen Wahlgrens urmoder, skådespelerskan, entreprenören och influencern Christina Schollin gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. Det blir snack om de berömda generna och vilket av hennes barn som är mest talangfull, att välja barnen framför Hollywood och nobba Elvis Presley och Ingmar Bergman. Är det jobbigt att åldras? Hur mycket gav hon för paradiset i skärgården som är hennes pensionsförsäkring och livets bästa affär. Om kärleken till maken Hans Wahlgren och uppgångar och nedgångar i ett 61 år långt förhållande. Visar "Wahlgrens värld" en rättvis bild av familjen? Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Christina SchollinKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: hej@kandispodden.se See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

53mins

22 Sep 2018

Rank #18

Podcast cover

31. Bachelor-Niclas

Niclas Lij besöker Benjamin Andrée i Kändispodden och pratar om hur det gick till när han blev årets Bachelor och hur det gick med kärleken. Hur var det att bli kärleksmanipulerad i tv? Han avslöjar vem som lade fram hans kalsonger varje morgon under inspelningen, hur han tjänade sin första miljon och om han fått en annan syn på kärlek efter programmet. Hur ser Niclas drömtjej ut, vad letar han efter och vilka egenskaper ska hon ha? Är Niclas 100% straight och har han någon gång funderat kring sin sexualitet? Vad måste nästa Bachelor vara förberedd på och vad hade varit bra att veta innan inspelningen? Niclas får också frågan om det inte är något på gång mellan honom och Ellen Bergström!? Och en hel del annat förstås.Trevlig lyssning!Gäst: Niclas Lij / Bachelor-NiclasKändispodden: Benjamin AndréeKommentera gärna avsnittet, ge det högsta betyg och dela om du gillar. Och glöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så missar du inte när det släpps ett nytt avsnitt.Kontakt: hej@kandispodden.se See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

54mins

20 Dec 2017

Rank #19

Podcast cover

25. Robin Bengtsson

Schlagerhunken & Melodifestivalvinnaren Robin Bengtsson gästar Benjamin Andrée i Kändispodden. It will be a matter of who he wants to win and who he believes will win the Melodifestivalen 2018. Is Robin a sword or a dream woman? Det kommer också att finnas ett mellanmål på den nya karriären som frisör tillsammans med sin vän Kenny Solomons , för genombrott i Idol, att bli bortglömd och att komma tillbaka, börja tjäna pengar på musik, svartsjuka och kändis, om du går utomlands, om framtiden & om drömmen att bli skådespelare. Och en hel del annat.Trevlig lyssning!Gäst: Robin BengtssonKändispodden: Benjamin AndréeGlöm inte att följa Kändispodden i din podd-app så att du inte missar när det kommer en ny del.Kontakt: hej@kandispodden.se See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

39mins

30 Nov 2017

Rank #20