OwlTail

Cover image of På ett annat plan

På ett annat plan

På ett annat plan är en podcast om lugn och ro och prestation i världsklass - och hur dessa hänger ihop för att du ska nå din fulla potential. Mår du bra så presterar du bra. Med utgångspunkt i Kjell Enhager och Mia Öhrns erfarenheter och insikter får du nycklar som frigör dina mentala styrkor. De separata avslappningsövningarna ger dig också verktyg för att skapa rätt fokus och balans i vardag och karriär. Följ med på en resa tillsammans med oss på Lufthansa och vår nya podcast: På ett annat plan. Oavsett om du lyssnar på 10 000 meters höjd, under marken i en tunnelbanevagn eller hemma på din favoritplats så hoppas vi väcka insikter hos dig! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

Övning: Good enough

Good enough – kroppsövningen för dig som vill räcka längre. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

12mins

21 Mar 2016

Rank #1

Podcast cover

Sluta grubbla

Hur förhåller vi oss till det som är svårt att påverka? Hur hanterar vi negativa tankar som ofta återkommer? Kjell svarar på sina egna frågor och ger oss sex steg för att ta oss ur ältande och istället leva fullt ut. Dessutom bjuder avsnittet på vägledning kring hur rosa ballonger kan bli en viktig del av ditt liv. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

32mins

21 Mar 2016

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Övning: Loving kindness

Relationsstärkaren - övning i att kärleksboosta relationer i din omgivning. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

12mins

9 Jul 2016

Rank #3

Podcast cover

Övning: Inre semester

Semester i sinnet – slappna av, stilla tankarna och kom snabbt ned i varv. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

16mins

8 Jul 2016

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Övning: Tänk på annat

Tankeövningen – för dig som vill fokusera på rätt tankar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

11mins

21 Mar 2016

Rank #5

Podcast cover

Övning: Ändra perspektiv

Perspektivskiftet – avslappningsövningen som skiljer på den du är och det du gör. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

17mins

21 Mar 2016

Rank #6

Podcast cover

Jetlag

Att resa runt jorden och prestera vaket är ingen enkel kombination. Lär dig hur du bäst landar både kropp och knopp efter en lång resa. Mia berättar hur fötter uppåt väggarna hjälpt säkra bilaterala avtal och Kjell utvecklar hur rätt mat på rätt tid gjorde att han kunde prestera inför 600 chefer i Hong Kong. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

36mins

21 Mar 2016

Rank #7

Podcast cover

Semestern är ingen tävling

Semester är härligt - men även den kommer fylld med förväntningar som blir till måsten. Från både dig själv och andra. Vilka är dina favoritingredienser för en fantastisk sommar? Göra ingenting – eller flygluffa i Europa? Sola och bada – eller sitta i källaren och bygga modellplan? I det här avsnittet talar Kjell och Mia om dig och dina villkor, hur du vill fira din semester. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

38mins

8 Jul 2016

Rank #8

Podcast cover

Öva på förlåt

Hur når vi de stora framstegen om vi inte tillåts göra misstag? Hur får vi oss själva och omgivningen att bidra till en tillåtande och förlåtande kultur för att bereda väg för förändring och förnyelse? Kjell och Mia lär dig att hantera misslyckanden på bästa sätt och delar med sig av erfarenheter från möten med Sveriges största vinnarskallar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

41mins

21 Mar 2016

Rank #9

Podcast cover

Good enough

Har du energideklarerat din omgivning? Hör varför Kjell i så fall skulle vara röd energiklass och hur du själv kan få energin att räcka till både jobb och familj. I det här avsnittet går vi igenom energinivåer och begreppet good enough. Och inte minst, hur du kan använda en golfklubba för att sätta deadlines. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

24mins

21 Mar 2016

Rank #10

Podcast cover

Fokusera och zooma in

Skickliga idrottare kan gå in i sig själv, fokusera på det som är viktigt och skärma av det yttre när det gäller. I avsnittet om fokus tar Mia och Kjell avstamp i idrottens värld och den värdefulla historien om golfaren som inte såg sin fru. Hör om balanserande tekniker som tar oss från multitasking till effektivt fokus. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

24mins

21 Mar 2016

Rank #11

Podcast cover

Övning: Fokusera

Fokusövning – den mentala övningen som hjälper dig att kalla hem sinnena. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

9mins

21 Mar 2016

Rank #12

Podcast cover

Övning: Djup vila

Vilostunden – övningen för att nå djupvila på beställning. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

20mins

21 Mar 2016

Rank #13

Podcast cover

Sluta spela din roll

I det här avsnittet fördjupar Kjell de olika roller vi människor ofta går in i – och ibland till och med fastnar i och blir. För att göra det tydligt för oss delar både Mia och Kjell med sig av exempel från både arbetsliv och vardag. Och utmanar oss att se hur vi faktiskt kan skapa trygghet och struktur genom att låta vår treåring gråta. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

33mins

15 Mar 2016

Rank #14

Podcast cover

Övning: Mentalt ansvar

Mental ansvarsövning – vad är det egentligen du vill säga. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

11mins

15 Mar 2016

Rank #15