OwlTail

Cover image of PhotoshopTVnl

PhotoshopTVnl

...::PhotoshopTVnl De enigste Nederlands talige Photoshop Podcast::...PhotoshopTVnl is een educatieve podcast voor de beginner tot de professionele Adobe® Photoshop-er. Een aflevering van PhotoshopTVnl is +/-10 minuten lang en is elke week op Maandag te zien.Dus krijg het recentste insider Adobe® Photoshop® en digitaal fotografienieuws . Plus elke week een tip, tutorial en andere Photoshop truuks die u gelijk kunt toepaqssen. PhotoshopTVnl is een "communitie" waar kijkers kunnen bijdragen over de inhoud van de show. Als u met net zoveel passie Photoshop gebruikt, kijk dan in elke week naar PhotoshopTVnl.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

PhotoshopTVnl 25

Water Druppels Action. In deze tutorial leg ik uit hoe je een action maakt zodat je met een click waterdruppels kunt maken in elk project.

14mins

4 Aug 2008

Rank #1

Podcast cover

PhotoshopTVnl 24- masking tricks, scan oud laten lijken, snapshot naar glamour

PhotoshopTVnl is BACH!!!!- Gebruik de pen tool om een mask te maken, verfijn deze daarna met de smudge en blur tools. Een ingescande foto verouderen, en als laaste een snapshot veranderen in een glamour foto.

32mins

18 Jun 2008

Rank #2

Podcast cover

PhotoshopTVnl 24- repost

PhotoshopTVnl is BACH!!!!- Gebruik de pen tool om een mask te maken, verfijn deze daarna met de smudge en blur tools. Een ingescande foto verouderen, en als laaste een snapshot veranderen in een glamour foto.

32mins

18 Jun 2008

Rank #3

Podcast cover

PhotoshopTVnl 23- layerstyles, glazenbol, oud schilderij

Aflevering 23Nou daar ben ik dan eindelijk weer, terug van weg geweest. Het heeft een hele tijd geduurd , maar door persoonlijke omstandigheden heb ik geen tijd kunnen maken voor PhotoshopTVnl, mijn excuses hiervoor ik hoop dat jullie dit begrijpen.Maar het een nieuwe aflevering ligt op de plank en kan ieder moment online komen te staan, en omdat ik zolang afwezig ben geweest is het ook nog eens een speciale aflevering.In deze aflevering: -Gebrokenglas effect via Layer Styles-Maak een Realistische Glazenbol-Van foto naar oud schilderij op doekVeel plezier met deze aflevering en laat mij even wat van je horen op het forum http://forum.photoshoptvnl.nl Tot de volgende aflevering.

30mins

7 Aug 2007

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

PhotoshopTVnl 22- 3 L's Levels, Layes, Layer blending modes

3 L's Levels, Layes, Layer blending modes

9mins

14 Jun 2007

Rank #5

Podcast cover

PhotoshopTVnl 21- motion animatie in cs3

wegens vele technische storingen laat een aflevering maar toch nog snel een. Meer volgende keer.

15mins

6 Jun 2007

Rank #6

Podcast cover

PhotoshopTVnl 20- Type on a path en - creative water druppels

- Type on a path en - creative water druppels

13mins

14 May 2007

Rank #7

Podcast cover

PhotoshopTVnl 19- scherper maken via luminosity - voeg een flash toe in photoshop

In deze aflevering:- scherper maken via luminosity - voeg een flash toe in photoshop

10mins

30 Apr 2007

Rank #8

Podcast cover

PhotoshopTVnl 18- saturation 'de juiste manier' - graveren in steen

In deze aflevering:- saturation 'de juiste manier'- graveren in steen Na twee weken geen aflevering van photoshopTVnl te hebben geproduceerd, is er deze week dan weer een aflevering. Zoals ik al in eerdere afleveringen heb laten weten, wordt photoshopTVnl in mijn vrije tijd en op eigen kosten geproduceerd. En soms heb ik van beiden net effe te weinig. Als je graag iedere week een aflevering van photoshopTVnl wilt zien, dan is jouw donatie hiervoor van groot belang en wordt uiteraard zeer gewaardeerd. Ga naar www.photoshoptvnl.nl en klik in de rechterbovenhoek op de donatieknop. Je komt dan op een beveiligde site van PayPal terecht. Daar kun je een donatie naar eigen keuze achterlaten.Dat was het voor wat betreft de huishoudelijke boodschappen en dan nu de tutorials.Saturation aanpassen:In de eerste tutorial laat ik zien hoe je met een paar stappen de saturation van een foto kan verbeteren zonder dat je een gedeelte van je foto moet op offeren.Graveren in steen:In de tweede tutorial laat ik je een leuke artistieke truc zien hoe je een foto van een familielid of geliefde in steen kan graveren, zoals dat vroeger in de Mayacultuur nogal eens werd gedaan. Have fun ;-)

10mins

23 Apr 2007

Rank #9

Podcast cover

PhotoshopTVnl 17 -maak een groeps foto outline -alpha channels uitgelegd

Kijkers vragen worden behandeld, maak een groeps foto outline, alpha channels uitgelegd

2 Apr 2007

Rank #10