OwlTail

Cover image of Svenska Skampodden

Svenska Skampodden

TVdags-skribenterna Ida Kjellin och Anna-Karin Linder recappar, analyserar och ältar allt som händer i den norska ungdomsserien Skam.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Read more

TVdags-skribenterna Ida Kjellin och Anna-Karin Linder recappar, analyserar och ältar allt som händer i den norska ungdomsserien Skam.

#28: "Takk for alt" – Vi går igenom avsnitt 10, säsong 4, av Skam

Podcast cover
Read more
Ida Kjellin och Anna-Karin Linder ältar, analyserar och spekulerar kring allt som händer i den norska serien Skam. I det här avsnittet diskuterar vi tionde och sista avsnittet av säsong 4 – det sista avsnittet av Skam någonsin.

Jul 07 2017

1hr 33mins

Play

#27: "Angrer på at jeg avlyste" – vi går igenom avsnitt 9, säsong 4, av Skam

Podcast cover
Read more
Ida Kjellin och Anna-Karin Linder ältar, analyserar och spekulerar kring allt som händer i den norska serien Skam. I det här avsnittet diskuterar vi nionde avsnittet av säsong 4.

Jun 26 2017

1hr 1min

Play

#26: "Los Losers" – Vi går igenom avsnitt 8, säsong 4, av Skam

Podcast cover
Read more
Ida Kjellin och Anna-Karin Linder ältar, analyserar och spekulerar kring allt som händer i den norska serien Skam. I det här avsnittet diskuterar vi åttonde avsnittet av säsong 4.

Jun 15 2017

1hr 13mins

Play

#25: "Nå spiller jeg alene" – vi går igenom avsnitt 7, säsong 4, av Skam

Podcast cover
Read more
Ida Kjellin och Anna-Karin Linder ältar, analyserar och spekulerar kring allt som händer i den norska serien Skam. I det här avsnittet diskuterar vi sjunde avsnittet av säsong 4.

Jun 10 2017

1hr

Play

#24: "Black is my happy colour" – Vi går igenom avsnitt 6, säsong 4 av Skam

Podcast cover
Read more
Ida Kjellin och Anna-Karin Linder ältar, analyserar och spekulerar kring allt som händer i den norska serien Skam. I det här avsnittet diskuterar vi sjätte avsnittet av säsong 4.

May 31 2017

57mins

Play

#23: "Love will tear us apart" – Vi går igenom säsong 4, avsnitt 5 av Skam

Podcast cover
Read more
Ida Kjellin och Anna-Karin Linder ältar, analyserar och spekulerar kring allt som händer i den norska serien Skam. I det här avsnittet diskuterar vi femte avsnittet av säsong 4.

May 26 2017

58mins

Play

#22: "Fjern som venn" – Vi går igenom avsnitt 4, säsong 4, av Skam

Podcast cover
Read more
Ida Kjellin och Anna-Karin Linder ältar, analyserar och spekulerar kring allt som händer i den norska serien Skam. I det här avsnittet diskuterar vi fjärde avsnittet av säsong 4.

May 17 2017

52mins

Play

#21: "Jeg dømmer ingen" - vi går igenom avsnitt 3, säsong 4, av Skam

Podcast cover
Read more
Ida Kjellin och Anna-Karin Linder ältar, analyserar och spekulerar kring allt som händer i den norska serien Skam. I det här avsnittet diskuterar vi tredje avsnittet av säsong 4.

May 02 2017

1hr 6mins

Play

#20: "Jag fikser det!" – Vi går igenom avsnitt 2, säsong 4 av Skam

Podcast cover
Read more
Ida Kjellin och Anna-Karin Linder ältar, analyserar och spekulerar kring allt som händer i den norska serien Skam. I det här avsnittet diskuterar vi andra avsnittet av säsong 4.

Apr 25 2017

1hr

Play

#19: "Nei" – vi går igenom avsnitt 1, säsong 4, av Skam

Podcast cover
Read more
Avsnitt ett av fjärde säsongen! Ida tycker Vilde är jobbig, Anna-Karin att det är härligt! Nya killgänget – infantila eller gulliga?

Apr 17 2017

57mins

Play

#18: Skam är tillbaka -- och vi med! Nu kör vi säsong 4 direkt

Podcast cover
Read more
Hur snabbt kan man få ihop en säsong av Skam egentligen? Hur mycket kan man lägga locket på att den är på gång?! Swooosh, sa det bara och plötsligt fanns en trailer och en ny header på NRK:s Skam-sida, och där satt vi på Svenska Skampodden …

Apr 14 2017

29mins

Play

#17: "I wanna fuck you" -- vi går igenom avsnitt 12, säsong 2, av Skam

Podcast cover
Read more
Ida Kjellin och Anna-Karin Linder ältar, analyserar och spekulerar kring allt som händer i den norska serien Skam. I det här avsnittet diskuterar vi tolfte och sista avsnittet av säsong 2: Vill du flytte sammen med mig?

Mar 23 2017

1hr 27mins

Play

#16: "William må svare" -- vi går igenom avsnitt 11, säsong 2, av Skam

Podcast cover
Read more
Ida Kjellin och Anna-Karin Linder ältar, analyserar och spekulerar kring allt som händer i den norska serien Skam. I det här avsnittet diskuterar vi elfte avsnittet av säsong 2: Husker du seriøst ingenting?

Mar 10 2017

1hr

Play

#15: "Mennesker trenger mennesker" – Vi går igenom avsnitt 10, säsong 2, av Skam

Podcast cover
Read more
Ida Kjellin och Anna-Karin Linder ältar, analyserar och spekulerar kring allt som händer i den norska serien Skam. I det här avsnittet diskuterar vi tionde avsnittet i säsong 2: “Jeg skal forklare alt”.

Mar 05 2017

1hr 4mins

Play

#14: "Jeg elsker deg" – Vi går igenom avsnitt 9, säsong 2, av Skam

Podcast cover
Read more
Ida Kjellin och Anna-Karin Linder fortsätter att älta, analysera och spekulera kring allt som händer i den norska serien Skam. I det här avsnittet diskuterar vi nionde avsnittet i säsong 2: »Jeg savner deg så jævlig«.

Feb 19 2017

46mins

Play

#13: "Skikkelig forelsket" – Vi går igenom avsnitt 8, säsong 2, av Skam

Podcast cover
Read more
Ida Kjellin och Anna-Karin Linder fortsätter att älta, analysera och spekulera kring allt som händer i den norska serien Skam. I det här avsnittet diskuterar vi sjunde avsnittet i säsong 2: »Du tenker bare på William«.

Feb 09 2017

1hr 16mins

Play

#12: "Ikke vær deilig" – vi går igenom avsnitt 7, säsong 2, av Skam

Podcast cover
Read more
Ida Kjellin och Anna-Karin Linder fortsätter att älta, analysera och spekulera kring allt som händer i den norska serien Skam. I det här avsnittet diskuterar vi sjunde avsnittet i säsong 2: "Noora, du trenger pikk".

Feb 03 2017

1hr 2mins

Play

#11: "Vi er sammen nå." – Vi går igenom avsnitt 6, säsong 2, av Skam

Podcast cover
Read more
Ida Kjellin och Anna-Karin Linder fortsätter att älta, analysera och spekulera kring allt som händer i den norska serien Skam. I det här avsnittet diskuterar vi sjätte avsnittet i säsong 2: Jeg vil ikke bli beskytta.

Jan 30 2017

1hr 8mins

Play

#10: "Sjalu?" – Vi går igenom avsnitt 5, säsong 2, av Skam

Podcast cover
Read more
Ida Kjellin och Anna-Karin Linder fortsätter att älta, analysera och spekulera kring allt som händer i den norska serien Skam. I det här avsnittet diskuterar vi femte avsnittet i säsong 2: "Jeg er i hvert fall ikke sjalu".

Jan 26 2017

57mins

Play

#09: Skampodden får Norgebesök – vi pratar russekort, självbild & oralsex

Podcast cover
Read more
Svenska Skampoddens Anna-Karin Linder pratar Skam, norsk russe-kultur, Skam-turism, seriens avtryck i norsk nationell självbild och om det är sant att norska män inte går ned på kvinnor. Allt detta och mer i vårt första specialavsnitt! Framför allt …

Jan 24 2017

37mins

Play