OwlTail

Cover image of Wahlgren & Wistam

Wahlgren & Wistam

En sångerska och en tv-personlighet slår sig ihop för att varje vecka fundera över små och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-män, barnuppfostran, kärlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlåten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glädje sig an lyssnarnas historier och kontrar även med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha får vi lära oss något nytt och i momentet Telefonboken går ingen säker. Det blir självklart även tips på enkla goda maträtter från Pernilla. Tveka inte att vara med och påverka vår podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

234. Fröken Sug

Mamma Mia vilket podavsnitt! Pernilla scrollar kontaktannonser. En mås stjäl knark och vi ringer Bianca. Kan ett glas rödtjut ersätta träningen? Borde Wahlgrens Värld släppas som Lego? Varför kan vi tacka Pernilla för Roxette? Och så lite semesternostalgi, Titanic-drömmar och kungligt snusk.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 4mins

25 Aug 2019

Rank #1

Podcast cover

246. Bodyguard

Pernilla har skaffat nästrimmer och tagit på sig solglasögon för att bli divig. Ska jultomten döpas om till Julpersonen? Och bör det heta pepparkakspersonen? Man kan äta mat på väldigt udda ställen. Vi pratar Viktväktarna och vår kommande hälsoresa. Och behövs det en låt om Tolvfingertarmen? Och vad du än gör. Googla inte dina symtom… See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

57mins

18 Nov 2019

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

212. Mamma är lik sin mamma

Pernillas badar i ballonger någonstans i Sverige och Sofia sörjer Josefin Nilsson. Ett födelsedagskalas med extra allt, och lyckliga finnar. Vi pratar bebisspråk och konstaterar att vissa kroppsdelar kan vi kan klara oss utan. Lögner på Tinder, och insikten att du vid 33 år börjar bli som din mamma. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

54mins

24 Mar 2019

Rank #3

Podcast cover

226. En ful hund

Sommarplågor som får en att skaka rumpa, och ångesten av att se andras härliga semestrar på sociala medier. Sofia hänger med Pernilla och Kid på turné. Västervik levererar. Varför dissar artisten Petter Pernilla? Hur hälsar man coolt? Och hur får man bebisar att sluta gråta? Sofia behöver semester. Och hade man haft någon chans i racing med kontorsstolar? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

58mins

30 Jun 2019

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

78. Märkt för livet

Två fester och en tatuering. En hälsning från Arvingarna och Lill-babs instagram succé. Att ligga som kaniner och hur det känns att få en manlig strippa i knät.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 7mins

28 Aug 2016

Rank #5

Podcast cover

198. Google It

Vi landar i ett hotellrum i Halmstad efter en sagolik Podshow. Pernilla har lärt sig googla och bikten luktar falskt. Vi chockas över ett hotell/prank och längtar till solen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

49mins

15 Dec 2018

Rank #6

Podcast cover

218. Nakenchock

Sofia bränner maten. Christina visar ”för mycket” på Instastory. Livsfarliga igelkottar och irritationer i relationer. En val som spionerar och räkor som knarkar.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 1min

5 May 2019

Rank #7

Podcast cover

225. Konsten att chilla

Pernillas hår och menstrauma med extra allt! Hur låter en Blinkjärka? Vi erkänner våra bottennapp. Sofia tar av sig de rosa kläderna. Är Niclas Wahlgren välutrustad? Pernillas kallas Kåtgollum. Frågor på det? Är Samir i klimakteriet? Och Pakistans regering har kaninöron.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 17mins

22 Jun 2019

Rank #8

Podcast cover

224. Action i sovrummet

En förhud försvinner. Emilio och Carl-Gustav levererar. Organiserat kaos i våra liv. Har tant-dukar fått en revival? Clabbe rappar och Pernilla funderar på att bli en mango-person. Ska Kid vara med i Lets Dance? Vi äter kontokort och insekter. Och varför har Bianca en studentmössa? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 1min

16 Jun 2019

Rank #9

Podcast cover

73. Tjuvar

Vi pratar om stölder av tal, låtar och idéer. Det blir även ubåtar och hemgjord Limonecello. Dessutom bikt om snuskgubbar på nätet och spartipset att alltid shoppa kissnödig. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 1min

23 Jul 2016

Rank #10

Podcast cover

82. Sliding Doors

Analblekning och roliga tanter. Änglakorten skvallrar om framtiden. Vi lovebombar varandra och avhandlar utrotningshotade saker och vardagshjältar. Ett underbart poddavsnitt helt enkelt.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 5mins

25 Sep 2016

Rank #11

Podcast cover

247. Under vår korkek

Pernilla snarkar och Sofia fastnar på Ikeas toalett. Benjamin och Pernilla gråter i kapp. Har julpynt en helande effekt? ”Så mycket Bättre” är så mycket bättre och ”Wahlgrens Värld” har inspirerat till en långfilm. En kvinna onanerar i bastun. Och vi funderar på om vi hellre hånglar med en hund än en man? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

52mins

24 Nov 2019

Rank #12

Podcast cover

9. Drömmen om Alban

Vår, Valborg, alkohol och tonåringar som testar gränser. Hur ska man agera som förälder? Kolla gärna in Systembolagets antilangningskampanj! Viktigt att ha koll och inte vara naiv.Är det ok att kissa i duschen? Vad kostar det egentligen att ta ett bad? Och vad är det för intima drömmar Pernilla haft om Dr. Alban? Självklart blir det också syndernas förlåtelse i Bikten. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

48mins

2 May 2015

Rank #13

Podcast cover

71. 1, 2, 3 Fanta och Rosé

Kan alger pigga upp första daten? Vad har Kid och Pernilla för youtube synder? Det blir även fejk-madonnor och en falsk busringning. Dessutom ringer vi en “Kompis från förr”. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

59mins

9 Jul 2016

Rank #14

Podcast cover

70. Knark i bakluckan?

Galna svenskor och hemgjord glass. Blodsugande mördare och förklaringen till Islands succé i EM. Och smet Sofia verkligen från trafikolyckan? Och så en kompis från förr See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

58mins

3 Jul 2016

Rank #15

Podcast cover

83. Apple pen

En äppel-penna som blir en viral hit. Långhåriga bloggerskor och knasiga lagar. Hur mår egentligen Justin Bieber? Och vad har VI för dåliga vanor? Dessutom Kjelle Bergkvists tavelresa. En porträtt-battle mellan Sofia och Pernilla finns på Fb. Buda och gör skillnad. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 6mins

2 Oct 2016

Rank #16

Podcast cover

214. Droger och rödvin

Vi planerar vår revenge dress i tomteverkstaden och undrar vad Gullsnoppen är? Kommer Pernilla hålla sig nykter denna podd? Aprilskämt och kärlekbombning på nätet. Christina Scollin tittar på PH och en liten rapport från Lets Dance. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

56mins

7 Apr 2019

Rank #17

Podcast cover

12. Dotterlycka

I detta avsnitt tar vi upp den förbjudna längtan efter en dotter, galna fotbollsföräldrar och förbud mot höga klackar.Vi fiskar hemligheter av Pernillas bror Nicklas och ger syndernas förlåtelse i Bikten. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

44mins

24 May 2015

Rank #18

Podcast cover

11. Ingen vanlig dag!

I detta avsnitt serveras det tårta och öppnas presenter. För det är ingen vanlig det, för det är Sofias födelsedag! Det pratas vita lögner i Bikten. Är det ok att skarva sanningen ibland? Sofia avslöjar hur man ljuger till sig ett jobb. Och i telefonboken berättar Bert sina sexiga hemligheter om Sofia. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

44mins

17 May 2015

Rank #19

Podcast cover

15. Den stora rumpans era

Självförtroende och fåfänga. Sofias vietnamesiska vårrullar och Bingos lilla pip. Bikter och obekväma sanningar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

44mins

14 Jun 2015

Rank #20