OwlTail

Cover image of Sport TV podcast

Sport TV podcast

Podcastek kézilabda, labdarúgás, NFL, UFC és sokminden más témában. Mindenről, ami a Sport TV-n előfordul!

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

Költözünk -- FONTOS!

Sok-sok év után úgy döntöttünk, hogy elhagyjuk a Soundcloudot és új helyet keresünk a Sport TV podcastjeinek. A döntés hátteréről hallhattok ebben a rövid bejelentkezésben, ugyanitt azt is elmondjuk mi a teendő, hogy továbbra is hozzáférjetek adásainkhoz.Linkek, ahol követhettek minket:Simplecast: https://sport-tv-podcast.simplecast.comiTunes: https://podcasts.apple.com/hu/podcast/sport-tv-podcast/id1194436911Spotify: https://open.spotify.com/show/1s48O9PLYaIa2Lx5uFomyeGoogle Podcast: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkcy5zb3VuZGNsb3VkLmNvbS91c2Vycy9zb3VuZGNsb3VkOnVzZXJzOjI4MDE4MjYzNy9zb3VuZHMucnNzAmazon Music: https://music.amazon.co.uk/podcasts/d16cbdea-77f5-4f45-88cd-d6116f28235d/sport-tv-podcastDeezer: https://deezer.com/show/3021312

4mins

30 Sep 2021

Rank #1

Podcast cover

Extra Inning #26: Kik viszik a wild card helyeket?

Elindult az utolsó hét az alapszakaszban és egyre kevesebb kérdés maradt megválaszolatlanul, azokra viszont megpróbáltuk mi megtalálni a válaszokat, így a wild card és a Cardinals szárnyalása volt a fő téma.

40mins

27 Sep 2021

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Karanténcast #90: Barcelona, kézi BL, MLB, Wiggins

Meddig tarthat a Barcelona lejtmenete, mi lehet a kivezető út? A Veszprémen kívül minden magyar BL csapat győzelmet aratott, a Ferencváros egészen parádésat. Lassan véget ér az MLB alapszakasza, a Golden State játékosa, Andrew Wiggins pedig oltás híján bukhatja a szezont, de legalábbis a hazai meccseket.

1hr 6mins

27 Sep 2021

Rank #3

Podcast cover

Lesen vagyunk#151 : Építési terület

A Juventus, a Leipzig és tulajdonképpen a Paris Saint-Germain háza táján is jelentős átalakulás zajlik. Néhol edzőváltás, máshol alapemberek távozása miatt. A lipcseiek és a torinóiak különösen szenvednek ebben az idényben, míg a párizsiak múlt héten a Bruges ellen botlottak a BL-ben. Közben a magyar válogatott is valamelyest kényszerpályán mozog, hiszen sérülés miatt egy ideig nem számolhat Szalai Ádám játékával.

53mins

22 Sep 2021

Rank #4

Most Popular Podcasts