Cover image of rendszeres.com
Technology

rendszeres.com

Updated 1 day ago

Technology
Read more

Rendszeresen, rendszerekről. Leánykori nevén android podcast vagy android portal podcast.

Read more

Rendszeresen, rendszerekről. Leánykori nevén android podcast vagy android portal podcast.

Cover image of rendszeres.com

rendszeres.com

Latest release on Jul 28, 2019

The Best Episodes Ranked Using User Listens

Updated by OwlTail 1 day ago

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Rank #1: [#R11] Mesterséges intelligencia az agyban

Podcast cover
Read more

A mesterséges intelligencia már a spájzban… izé az agyadban van. Illetve már akár lehetne is. Hogy ez jó? Hát erről is beszéltünk. Elon Musk egy ufó. És most épp a mesterséges intelligencia emberi agyba való integrálásán dolgozik.

Podcast infók

Jul 28 2019

1hr

Play

Rank #2: [#R10] hőség vs. rendszeres

Podcast cover
Read more

Ez az adás valószínűleg mindannyiunkban úgy marad meg, hogy hőség volt. Nem kicsit. A stúdióban nincs se légkondi, se semmi légmozgás. Így kb 46 fokban vettük fel az adást.

Sokmindenről esett szó, de a végén csak rákanyarodtunk a car sharing vs. saját autó témára. Így ezen Istvánnal egymásnak mentünk. És még mindig nem érti miről van szó.

Podcast infók

Jun 20 2019

1hr 5mins

Play

Rank #3: [#R8] a megkerült adás

Podcast cover
Read more

Hát ez nem mai termés. Nem elírás. Ez valóban a 8. adás. És az előző a 9. Mert a 9-est vettük fel ezen a héten. Ez pedig valamikor még tavasz elején készült. 

Ez a mindenki számára meglepetésadás. De örülünk, hogy Csabának jutott rá ideje hallgatható állapotba hozni. 

És ha már úgyse a podcast tartalmáról beszélünk, kitettük ide is az új logót. Mert az is lett. Meg a rendszeres.com design-ja is majd megújul István kezemunkáját dícsérendő. 

Podcast infók

Jun 11 2019

1hr 16mins

Play

Rank #4: [#R9] ön vezet?

Podcast cover
Read more

Nem most írtam az utolsó adás leírását. Így kicsit bajban is voltam a címadással, meg úgy az egésszel. De aztán lett egy ilyen kicsit béna cím.

Találkoztunk, beszéltünk, rögzítettük és most lett egy remek epizód. És lesz még.

Mit hallhattok?

  • Apple jóárasította a monitor állványát
  • Huawei és USA birokra keltek
  • Alagútban fogunk-e autózni
  • Fogunk-e autózni

Podcast infók

Jun 07 2019

56mins

Play

Rank #5: [#R7] A mesterséges intelligencia már a spájzban van

Podcast cover
Read more

Legyen Önnek is Mesterséges Intelligenciája otthon! A Google után az Nvidia is otthoni használatra szánt Mesterséges Intelligencia hardvert hozott ki. Az Apple pedig még mindig ragaszkodik a tablet dologhoz, mostanra átláthatatlan iPad termékpalettával látva el a piacot. A Google-t nem temetjük, akármilyen belső átszervezések is zajlanak náluk. És pár szóban azért elgondolkoztunk azon, mit mutat(ott) be este a Google. De így utólag megjegyezhetjük, hogy eléggé rendben van a dolog.

Podcast infók

Mar 19 2019

53mins

Play

Rank #6: [#R6] streaming média

Podcast cover
Read more

A 4. adást valahol elhagytuk. Vagy sose volt. Többek szóvá is tették, hogy hol van. Mi se tudjuk. Ezen a héten a Netflix és Apple és streaming média volt a fő vezérfonal. Hogy lett egy DVD kölcsönző a mai médiapiac egyik meghatározó alakja. Mi lesz, ha az Apple belép erre a piacra? Közben a Spotify perli az Apple-t. Izgalmas dolgok ezek.

Podcast infók

Mar 15 2019

1hr 5mins

Play

Rank #7: [#R5] A nagy visszatérés

Podcast cover
Read more

Újra podcast. Újra studióban. Egészen máshol, Kicsit máshogy, de a régi hangulatban. Samsung S10, hajtogatható kijelző, bődületes árú telefonok, voltak a téma hétfőn este.

A hangminőséggel Csaba nincs megelégedve, én bevallom alig hallok különbséget. De amit varázsolt a különböző potméterekkel, egyebekkel, az hihetetlen. Zugó neon, süvítő szél, ad-hoc működő mikrofonok ellenére is egy élvezhető adás kerekedett a dologból.

Podcast infók

Mar 06 2019

57mins

Play

Rank #8: [#R3] Q vagy nem, privacy és társai

Podcast cover
Read more

Egy hónapja vettük fel a most hallható Podcast epizódot. Mivel közben a stúdiónk megszűnt, Csaba emiatt munkahelyet váltott, mindenki elhavazva, így a karácsonyi hajrában azért sikerült eljutni idáig, hogy még idén kikerül ez az adás is. Jövőre újra összegyűlűnk, alakul a stúdióhelyzet is.

A címet már nem is tudom miért adtam. Még a felvétel után írtam meg ezt a draftot és most már nincs szívem módosítani. Szóval ez egy olyan show note, aminek semmi köze az adáshoz. Illetve a fenti képnek egy picit.

Boldog Karácsonyt!

Jövőre Veletek ugyanitt!

Podcast infók

Dec 23 2018

1hr 13mins

Play

Rank #9: [#R2] egy elfelejtett adás

Podcast cover
Read more

Van, amikor gyorsabban rögzítjük az adásokat, mint posztolni tudnánk azokat. Itt is valami ilyen történet. Az adást kb 3 hete vettük fel. Aztán Csaba hirtelen előhúzta valahonnan. Múlt héten nem jutottunk studióba, azóta meg a studiót felszámolták, így most alternatív helyszín és megoldások keresésében vagyunk.

Hallgassátok, aztán meséljetek majd róla, hogy tetszett! A fenti kép csak egy random őszi hangulatfotó. Bízunk benne, hogy visszaáll a rend és nem csak rendszerekről fogunk beszélgetni, de ráadásul rendszeres alkalmanként is tesszük majd azt.

Podcast infók

Nov 11 2018

1hr 19mins

Play

Rank #10: [#R1] rendszeres

Podcast cover
Read more

Az adás, amiben nem értjük mire kell a gamer telefon. De aztán István felvilágosít, de ő nem érti, hogy mi mit nem értünk Csabával. Aztán kipróbálom a PubG Mobile játékot. És nem lesz tőle jobb.

Próbálkoztunk azért komolyabb témákkal is. Adatok alapján biztosítás, Huawei P20 és még sokminden más. És úgy tűnik, hiába hordok magammal rengeteg Android eszközt, a podcast lassan, de biztosan nyit a többi platform felé is. És mostantól rendszeres.com saját domainen leszünk. Meg persze továbbra is az androidportálon is, de aki közvetlen a podcastra kiváncsi, annak rendszeres.com mehet a könyvjelzőbe.

Hallgassátok!

Podcast infók

Oct 18 2018

1hr 1min

Play