OwlTail

Cover image of 25 minuter

25 minuter

Praktiska tips och funderingar om investeringar, utveckling, utbildning, karriär, att lyckas och bli lycklig. Hedgefondförvaltaren Syding och homeostaskrossaren Sunström blandar empiri och filosofi om investeringar, samhälle, teknik mm.

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

Miljardären Martin Sandquist i NY INTERVJU: Cryptoskepsis, ensamhet, momentum & trender, och 4th Turning

Hej - här kommer en NY INTERVJU med finansmiljardären Martin Sandquist. Det är tredje avsnittet från Future Skills. Vår första intervju med Martin (avsnitt #93 av "25 Minuter") blev ett av våra mest populära avsnitt. Nu är han tillbaka med en MASSA nya grejer att dela med sig av. Om du vill höra den andra halvan av intervjun med Martin Sandquist kan du söka efter Future Skills på din podcastapp eller klicka någon av dessa länkar: iTunes | Android Spola sen fram till 48:24 i avsnittet. https://futureskillspodcast.com/iTunes http://www.subscribeonandroid.com/futureskillspodcast.libsyn.com/rss

50mins

26 Mar 2018

Rank #1

Podcast cover

#131: Praktiska Knep för kassaflödesanalys

En längre genomgång av kassaflödesanalys och värderingar ges i skriven form via Finansbrevet: https://finanskursen.se/finansbrevet/ ============= ”Utan en säkerhetsmarginal vet du inte på förhand om du kommer tjäna några pengar eller inte…. För då har du bara gissat.” I förra avsnittet förklarade vi vad en kassaflödesanalys är och varför det är ett bra sätt att värdera företag och projekt.  Detta avsnitt handlar om diverse praktiska knep för att tyda företags framtida kassaflöden och se om det underhåller eller kompromissar sin vallgrav. Vi börjar vår diskussion där förra avsnittet tog slut: Med de 2 nyckeltalen som visar hur företags kassaflöden kan skilja sig mellan branscher. Dessa två nyckeltal är DPO & DSO. Sedan går vi igenom: De vanligaste bokföringstricken företag använder för att verka bättre än de är Varför förbättrat kassaflöde (mer pengar in/högre vinstmarginaler) under enskilda kvartal eller år ej behöver vara en bra sak. Tydliga tecken på när företag vill uppnå bättre resultat på kort sikt, på bekostnaden av att de försummar sin vallgrav. Hur fastighetsbolaget Hufvudstaden lyckas förstärka sin vallgrav samtidigt som de verkar sämre än de är, via medvetet låga bokförda resultat. Ett stort branschexempel på när kassaflödesanalys ej funka (läkemedelsföretag). Varför andra personers förväntingar oftast är vikigare än dina beräkningar—på kort sikt iaf. Många saknade vårt gamla lyssnarbrev. Nu har vi istället startat Finansbrevet - som du kan gå med i för att få små, korta krönikor med praktiska tips om finans, ekonomi och att tänka bättre - varje vecka. Om du gillade vårt gamla lyssnarbrev kommer du även gilla Finansbrevet.

29mins

3 Feb 2019

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

#135: En Perfekt Dag (För Sömn, Hälsa & Produktivitet)

Vi går igenom hur en ”perfekt dag” ser ut för standardpersonen, baserat på de senaste rönen om hälsa, sömn, och produktivitet baserat på energinivåer och FMRI – från Matthew Walkers bok Why We Sleep. Om du gillar detta avsnitt, rekommenderar vi även dessa  tidigare avsnitt: #46 BPT: Din bästa tid på dagen #36 Så sover du bättre #78 Tretton tips för att undvika stress #83 Intervju med Anders Hansen (Hjärnstark) Gå med i Finansbrevet Och få korta krönikor och praktiska tips om finans, ekonomi och att tänka bättre - varje vecka. Om du gillade vårt gamla lyssnarbrev kommer du även gilla Finansbrevet Future Skills Program Om du vill få en bra start på din karriär, bli en del av de högsta 5%, bygga ett nätverk, arbeta på rätt saker och allokera din tid bättre, snabba upp din inlärningskurva som investerare, och lära dig grunderna av värdeinvesterande – så kan Future Skills Program vara något för dig. Läs mer om kursen och se två av våra videor på: www.futureskillsprogram.com/info - där hittar du en översikt av allt material.

27mins

19 May 2019

Rank #3

Podcast cover

#108 Varumärkesproffset Robin Askelöf - om succétillväxt och framgångsrik kommunikation

Idag pratar vi med Robin Askelöf. Han har suttit i ledningen för en av nordens största kommunikationsbyråer och varit kommunikationschef på börsbolag. Han har arbetat med PR på samma byrå som Göran Persson och mejslat fram varumärkesstrategier för ett antal kända varumärken. Han har mycket att säga om framgångsrik kommunikation.  Däremot har den traditionella karriären aldrig varit något för honom. Istället dras han till sammanhang där han får bygga, förbättra och utveckla. Idag är han marknadschef på Hypergene: ett techbolag som lyckats med något som ytterst få andra har gjort - att bli gasellföretag åtta gånger på bara tio år. Det innebär att bolagets omsättning dubblas var tredje år, och dessutom under lönsamhet. Men vi börjar med kampsport och hur vägen tillbaka från skador kan ge lärdomar som tas med i livet och karriären. Under avsnittet hinner vi prata om hur man bygger varumärken och vad som kännetecknar bra kommunikation. Men också hur man får ett företag som Hypergene att fortsätta växa och utvecklas som man vill, betydelsen av att lära av misstag och värdet av ägare med rätt kompetens. Sammanfattning & extramaterial skickas via lyssnarbrevet (gå med på http://www.25minuter.se). Det går på några sekunder och kostar inget. Tusentals får det varje tisdag kl 11. Alla böcker vi nämnt finns här: http://www.25minuter.se/veckansbok/ Prylar vi gillar finns här: http://www.25minuter.se/resurser/ Kontakta oss på: 25minuter@gmail.com | eller Twitter:@25minuter.

49mins

20 Nov 2017

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

#133: Historiska Motpoler

Inget är nytt under solen. Vi pratar om historiska mönster som upprepat sig sedan urminnes tider. Vi går igenom 8st: (1) Konflikten mellan rika och fattiga, (2) Konflikten mellan vänster och höger, (3) Konflikten mellan unga och äldre, (4) Konflikten mellan könen, (5) Konflikten mellan raser, (6) Konflikten mellan frihet och hot, (7) Varför krig uppkommer, (8) Konflikten mellan styrelseskick. Alla dessa historiska mönster kan ses som en dualistisk konflikt mellan två olika krafter; som ständigt söker att balanseras med varandra, i ett komplext system. Och detta komplexa system är det mänskliga samhället. Genom att förstå dessa historiska mönster kan du bättre förutspå framtiden; eller åtminstone förstå sociala och kulturella förändringar. Vi har nu skapat Future Skills Program. Om du vill få en bra start på din karriär, bli en del av de högsta 5%, bygga ett nätverk, arbeta på rätt saker och allokera din tid bättre, snabba upp din inlärningskurva som investerare, och lära dig grunderna av värdeinvesterande – så kan Future Skills Program vara något för dig. Läs mer och se två av våra videor på: www.futureskillsprogram.com/info - där hittar du en översikt av allt kursmaterial. **Sist men inte minst vill vi tacka alla som gått med i Future Skills Program. När vi svarade alla 300 personer som ansökt, vilket tog oss nästan en hel vecka, så märkte vi att många av mailen vi skickade inte kom fram till personen ifråga – på grund av något tekniskt fel med vår emailklient.  Så: Om du ansökte i förväg till Future Skills Program, innan vi lanserade förra veckan, eller kanske så långt bak i tiden som ett år sedan,  och du inte fick ett mail av oss innan vi började– kolla din spam folder på email. Och om inget finns där, kontakta  isåfall oss innan 1a Maj, för att komma med i Future Skills Program.

27mins

22 Apr 2019

Rank #5

Podcast cover

#115 Därför behöver du en mentor eller adept för att maximera dina resultat

Skaffa en mentor som kan hjälpa dig att styra din energi åt rätt håll med sin erfarenhet eller en adept som får dig att ta i ordentligt med dina goda erfarenhetsbaserade idéer. Sammanfattning & extramaterial skickas via lyssnarbrevet (gå med på www.25minuter.se). Det går på några sekunder och kostar inget. Tusentals får det varje tisdag kl 11. Alla böcker vi nämnt finns här: www.25minuter.se/veckansbok/ Prylar vi gillar finns här: www.25minuter.se/resurser/ Kontakta oss på: 25minuter@gmail.com | eller Twitter:@25minuter.

24mins

8 Jan 2018

Rank #6

Podcast cover

#100 Micael Dahlén – den evige gästartisten

Idag gästas vi av Micael Dahlén, som är professor på Handelshögskolan, internationell talare och har skrivet böckerna Nextopia, Kaosologi, Livet på Mars, Monster, och Creativity Unlimited. Under intervjun diskuterar vi bland annat: -Tremånadersregeln (och hur man kan optimera för lycka) -Diskussionerna med seriemördaren Charles Manson -Vad Micael investerar i -Varför Micael väljer att sova betydligt mindre än andra (ibland bara 1 timme per natt) -Vad vi kan göra för att ändra oss från konvergent till DIVERGENT tänkande -Hur Micael fick livsinsikten att han är en "gästartist"  Bli Micaels vän på Facebook och Instagram. Sammanfattning & extramaterial skickas via lyssnarbrevet (gå med på http://www.25minuter.se). Det går på några sekunder och kostar inget. Tusentals får det varje tisdag kl 11. Alla böcker vi nämnt finns här: http://www.25minuter.se/veckansbok/ Prylar vi gillar finns här: http://www.25minuter.se/resurser/ Kontakta oss på: 25minuter@gmail.com | eller Twitter:@25minuter.

1hr 3mins

24 Sep 2017

Rank #7

Podcast cover

#105 Bostadskval – därför bör du köpa bostad (eller inte)

Ska du köpa bostad? Många lyssnare har efterfrågat ett avsnitt om bostadsköp. Här kommer det.  Det är ett viktigt beslut. Lägg mer än 10 minuters slött Internetsurfande. Tänk ett steg längre än ”priserna kommer fortsätta gå upp.”  I detta avsnitt går vi igenom:  3 starka anledningar för köp   Fler än 3 skäl för att inte köpa  Kreditcykeln, förmögenhetseffekter och varför låga räntor sannolikt fortsätter  Varför KPI är ett dåligt mått, dold inflation ett faktum, och hur detta påverkar realtillgångar (som aktier och bostäder)  Varför politikerna vill att bostadspriser ska stiga   Sammanfattning & extramaterial skickas via lyssnarbrevet (gå med på http://www.25minuter.se). Det går på några sekunder och kostar inget. Tusentals får det varje tisdag kl 11.  Alla böcker vi nämnt finns här: http://www.25minuter.se/veckansbok/ Prylar vi gillar finns här: http://www.25minuter.se/resurser/ Kontakta oss på: 25minuter@gmail.com | eller Twitter:@25minuter. 

24mins

29 Oct 2017

Rank #8

Podcast cover

#126: Vanliga Varningstecken vid Investerande (Tesla case)

Med Tesla som ett extremfall går vi igenom olika vanliga varningstecken att kolla efter innan man investerar. Dessa kommer från Mickes artiklar om (1) Tesla och (2) checklista vid investeringar. Se hur många av dessa tecken du känner igen eller normalt kollar efter. Kolla även in vår engelska podcast Future Skills för fler nya avsnitt: *Prenumerera: iTunes | Android *Nyhetsbrev/Hemsida *Kommande Kurs:

27mins

9 Jul 2018

Rank #9

Podcast cover

#120 Så får du ett bra jobb (7 steg)

Tänk i förväg och fixa kontakter innan du behöver dem, bästa tiden att söka jobb är innan du behöver, fixa en ingång, vid urval & val av företag tänk 80/20-principen, differentiera dig (annan ansökningsmetod eller annorlunda CV), undvik vanliga misstag, gör ett bra första intryck, och mycket mer!  Rekommenderade avsnitt på samma tema:  Avsnitt 89: Karriärsmisstag. Avsnitt 88: Tips för bra karriär. Ludvigs 1h långa intervju med Peter Larsson från Flawd Podcast. Sammanfattning & extramaterial skickas via lyssnarbrevet (gå med på www.25minuter.se). Det går på några sekunder och kostar inget. Tusentals får det varje tisdag kl 11.    Alla böcker vi nämnt finns här: www.25minuter.se/veckansbok/  Prylar vi gillar finns här: www.25minuter.se/resurser/  Kontakta oss på: 25minuter@gmail.com | eller Twitter:@25minuter.

25mins

12 Feb 2018

Rank #10

Podcast cover

#109 De åtta mest praktiska tipsen vi tagit upp (genom serien)

I det här avsnittet sammanfattar vi de åtta mest praktiska tipsen vi tagit upp än så länge genom serien. Vi brukar normalt prata om lite olika saker—idéer, principer och filosofiska funderingar—men i detta avsnitt tar vi *endast* upp de mest *praktiska* sakerna som du kan göra. De åtta tipsen är: Skapa en commonplace  (avsnitt 31) Förbättra din sömn (avsnitt 36) Ha endast 3 skärmar på din telefon (avsnitt 39) Skapare eller förfinare (avsnitt 43) Biological prime time (avsnitt 46) Bli konsult (avsnitt 59) Tre metoder för finansiell frihet (avsnitt 60) Hitta samarbetspartners (avsnitt 76) Sammanfattning & extramaterial skickas via lyssnarbrevet (gå med på http://www.25minuter.se). Det går på några sekunder och kostar inget. Tusentals får det varje tisdag kl 11. Alla böcker vi nämnt finns här: http://www.25minuter.se/veckansbok/ Prylar vi gillar finns här: http://www.25minuter.se/resurser/ Kontakta oss på: 25minuter@gmail.com | eller Twitter:@25minuter.

25mins

27 Nov 2017

Rank #11

Podcast cover

#104 Så grundar du ett Fintechbolag (med Sigma Stocks grundare Mai Thai och Nanna Stranne)

Fintech har vuxit mycket under de sista åren och många har börjat intressera sig för området. Men vad innebär det egentligen? Och hur gör man? Vi pratar med Mai Thai och Nanna Stranne, grundare av Sigma Stocks, om deras erfarenhet av att grunda ett snabbväxande fintechbolag.    Vi går bland annat igenom dessa frågor:  Vad handlar fintech om i grunden och hur skiljer det sig från andra branscher?  Hur vet du om din affärsidé funkar? Hur testar man?  Behöver du en medgrundare?  Vad ska man tänka på vid sökande av tidig finansiering?  Hur fick de änglar (som Lena Apler) att backa dem?  Hur lång tid tog det att fixa stora samarbetspartners (som Nordnet och Nordea)?  och mycket mer!  Sammanfattning & extramaterial skickas via lyssnarbrevet (gå med på http://www.25minuter.se). Det går på några sekunder och kostar inget. Tusentals får det varje tisdag kl 11.  Alla böcker vi nämnt finns här: http://www.25minuter.se/veckansbok/ Prylar vi gillar finns här: http://www.25minuter.se/resurser/ Kontakta oss på: 25minuter@gmail.com | eller Twitter:@25minuter. 

48mins

23 Oct 2017

Rank #12

Podcast cover

#107 Träsktrollet i din hjärna - så kringgår du honom

Det är betydligt svårare att tänka än många tror. Därför bör man ha utgångspunkten att det ÄR svårt, och sedan försöka skaffa sig så många fördelar som möjligt. Först genom att ändra sin livsstil för att tänka mer, sedan nöta in mentala modeller och principer, och till sist genom påminnelsesystem. Sammanfattning & extramaterial skickas via lyssnarbrevet (gå med på http://www.25minuter.se). Det går på några sekunder och kostar inget. Tusentals får det varje tisdag kl 11. Alla böcker vi nämnt finns här: http://www.25minuter.se/veckansbok/ Prylar vi gillar finns här: http://www.25minuter.se/resurser/ Kontakta oss på: 25minuter@gmail.com | eller Twitter:@25minuter.

25mins

13 Nov 2017

Rank #13

Podcast cover

#101 Lyssnarfrågor omgång 4

Vi besvarar dessa frågor vi fått över Twitter: 1: Har någon av er funderat på att bli vegan? 2: Hur kan man som introvert navigera inom karriären och dejtinglivet? 3: Hur tvingar man sig att läsa mer? 4: Vad är bäst: ert 7-stegade ramverk eller Mattias Ribbings metod att tänka i bilder? 5: Har någon av er erfarenhet av utbrändhet? 6: Vad tycker ni om valutahandel? 7: Vad inom programmering ska man utveckla sig inom? 8: Favoritstad i världen? 9: Personlig utveckling och ”lifestyle-design” för en småbarnsföräldrer? 10: Vad äter ni till frukost? 11: Vad tror ni gör att vissa människor når mer framgång än andra? Sammanfattning & extramaterial skickas via lyssnarbrevet (gå med på http://www.25minuter.se). Det går på några sekunder och kostar inget. Tusentals får det varje tisdag kl 11. Alla böcker vi nämnt finns här: http://www.25minuter.se/veckansbok/ Prylar vi gillar finns här: http://www.25minuter.se/resurser/ Kontakta oss på: 25minuter@gmail.com | eller Twitter:@25minuter.

25mins

1 Oct 2017

Rank #14

Podcast cover

#116 Därför är processer en överlägsen metod att nå stora mål

Om du vill nå riktigt långt ska du sätta ett stort, eventuellt vagt, mål, men framför allt konstruera en daglig process, en konkret aktivitet du gör en viss mängd av varje dag. Det blir en slags gamification och kan även skapa en winner effect som sprider sig till andra områden. Varje dag stärks du av vetskapen att du följer processen; då ger du aldrig upp och du kommer nå så långt det bara är möjligt. Sammanfattning & extramaterial skickas via lyssnarbrevet (gå med på http://www.25minuter.se). Det går på några sekunder och kostar inget. Tusentals får det varje tisdag kl 11. Alla böcker vi nämnt finns här: http://www.25minuter.se/veckansbok/ Prylar vi gillar finns här: http://www.25minuter.se/resurser/ Kontakta oss på: 25minuter@gmail.com | eller Twitter:@25minuter.

26mins

15 Jan 2018

Rank #15

Podcast cover

#119 Slutet för mänskligheten Wax on Wax off Best of Ola Ahlvarsson

Kopiera dig till framgång. Så blir du en superentrepenör. Så mycket kommer världen förändras. Så försvinner mänskligheten. Så blir du lycklig genom rätt dialog med dig själv. Livets fyra pelare. Rapid prototyping. Hyperkurvan. Vaga mål. Intervjun med Ola Ahlvarsson i avsnitt 96 är en av våra populäraste någonsin trots sina 71 minuter. Nu presenterar vi Olas absolut bästa insikter och tips på mindre än halva tiden. Sammanfattning & extramaterial skickas via lyssnarbrevet (gå med på http://www.25minuter.se). Det går på några sekunder och kostar inget. Tusentals får det varje tisdag kl 11. Alla böcker vi nämnt finns här: http://www.25minuter.se/veckansbok/ Prylar vi gillar finns här: http://www.25minuter.se/resurser/ Kontakta oss på: 25minuter@gmail.com | eller Twitter:@25minuter.

34mins

5 Feb 2018

Rank #16

Podcast cover

#117 Lejon, uggla eller buffel? Så ska Borgs vinna valet 2018 åt Moderaterna

Pengarna i sjön: Martin Borgs vet hur man slösar med skattepengar, formeln för en maximalt spridd artikel och vad Löfven gjorde fel i käbblet med Annie Lööf samt varför Ordförande Persson släppte dokumentären med sig själv som upphöjd megabuffel.  Om du gillade detta avsnitt, lyssna även på våra intervjuer med Robin Askelöf (kommunikationsexpert) och Johanna Jönsson (politiker).  Sammanfattning & extramaterial skickas via lyssnarbrevet (gå med på http://www.25minuter.se). Det går på några sekunder och kostar inget. Tusentals får det varje tisdag kl 11.  Alla böcker vi nämnt finns här: http://www.25minuter.se/veckansbok/ Prylar vi gillar finns här: http://www.25minuter.se/resurser/ Kontakta oss på: 25minuter@gmail.com | eller Twitter:@25minuter. 

51mins

22 Jan 2018

Rank #17

Podcast cover

#118 Våga följa trenden?

Trendvändningar kan skapa eller förstöra karriärer, men det mest pålitliga värdeskapandet sker genom att identifiera vad den befintliga trenden redan faktiskt är och följa den till sin logiska slutsats. Syding och Sunström djupdyker i ämnet trender inom börs, mode, kultur och teknik. Lendify sponsrar veckans diskussioner om trender, och Lendify självt exemplifierar trenden med peer to peer lending, där de utmanar bankerna genom att ge bättre avkastning till spararna och lägre ränta till låntagarna. Förra tisdagen stängde Lendify en obligationsemission på 400 MSEK med bara 4,5% kupong, vilket visar på marknadens ökande förtroende för Lendifys teknik och kreditmodell. Om du investerar minst 10 000kr i lån på plattformen får du 500kr i välkomstbonus via den här länken. Sammanfattning & extramaterial skickas via lyssnarbrevet (gå med på http://www.25minuter.se). Det går på några sekunder och kostar inget. Tusentals får det varje tisdag kl 11. Alla böcker vi nämnt finns här: http://www.25minuter.se/veckansbok/ Prylar vi gillar finns här: http://www.25minuter.se/resurser/ Kontakta oss på: 25minuter@gmail.com | eller Twitter:@25minuter.

22mins

29 Jan 2018

Rank #18

Podcast cover

#124: Överstelöjtnant Gunnar Magnusson om: Cyberkrigsföring, Värnplikt, EU-Politik och Samhälle

Första avsnittet 25 Minuter på ett tag!  ;-) I det här avsnittet pratar vi med Gunnar Magnusson, en man med bred livserfarenhet. Gunnar är överstelöjtnant med tidigare militära befattningar som: Chef för Taktik- och Underättelsetjänsten, Chef för svenska FN-Battaljonen i Libanon, och Chef för Högkvarterets Ekonomistab. Nu är han officiellt pensionerad, men jobbar ändå en hel del som andresekreterare i Kungliga Krigsvetenskapsakademin och sitter som nämndeman i Stockholms tingsrätt. Vi pratar bl.a om: Gunnars bakgrund och diverse militära erfarenheter  Kungliga Krigsvetenskapsakademins 3-åriga arbete om Cyberkrig Gunnars syn på den svenska värnplikten -- både från militärt perspektiv och hur det påverkar kulturen. Han berättar om hur det varit att genomleva den teknologiska utvecklingen  Vad han tror om den nuvarande politiska situationen i EU ============== Som tidigare nämnt har vi sporadiska sändningstider för 25 Minuter.  Kolla in vår engelska podcast Future Skills på: iTunes | Android. Där kan du höra våra nya korta, praktiska avsnitt  och senaste lärdomar; alternativt längre diskussioner med nya gäster,  som IT-entreprenören Casey Gauss eller pokerproffset Annie Duke. Eller våra nya engelska intervjuer med finansmiljardären Martin Sandquist, Serieentreprenören Ola Ahlvarsson, eller filosofen Alexander Bard. Hemsida: www.FutureSkillsPodcast.com Vår kommande kurs: Future Skills Programme

1hr 27mins

4 Jun 2018

Rank #19

Podcast cover

#110 Att skapa ett nytt segment inom svensk finans (med Nicholas Sundén-Cullberg, grundare Lendify)

"Jag såg framför mig att det skulle vara en teknikperson som redan hade en idé på pappret och som kanske redan hade dragit igång och hållit på ett tag, men som behövde en person som kunde komma in och professionalisera och strukturera upp, och sen kommunicera idén till omvärlden..."    Idag pratar vi med Nicholas Sundén-Cullberg från Lendify. Du får veta hur företaget är byggt, hur det fungerar (vilka avdelningar de behövt bygga ihop och vilken kompetens som krävts), hur trenden bland ny-exade från Handelshögskolan har ändrats, vilka företag Lendify samarbetar med, hur de tjänar pengar (och hur du kan använda deras tjänst för att tjäna pengar), varför man inte bör jämföra dem med aktier, och mycket mer.. Ett avsnitt värt att lyssna extra noga på som ekonomistudent eller finansnörd. Sammanfattning & extramaterial skickas via lyssnarbrevet (gå med på http://www.25minuter.se). Det går på några sekunder och kostar inget. Tusentals får det varje tisdag kl 11. Alla böcker vi nämnt finns här: http://www.25minuter.se/veckansbok/ Prylar vi gillar finns här: http://www.25minuter.se/resurser/ Kontakta oss på: 25minuter@gmail.com | eller Twitter:@25minuter.

25mins

4 Dec 2017

Rank #20