OwlTail

Cover image of Värvet

Värvet

Kristoffer Triumf, det vill säga jag, möter en gäst i veckan och en ganska lång intervju brukar uppstå. Håll till godo! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

#209: Fredrik Skavlan

Det svåra tvåhundranionde avsnittet med journalisten och TV-programledaren Fredrik Skavlan. Vi pratade om huruvida det som kritikerna hävdar stämmer - att Skavlan har svårt att intervjua kvinnor, om kändisskap och hur man skyddar sina barn från offentligheten, om prostatan, drömgästen, kåthet, jantelagen, havererade intervjuer, om att vara sladdis och givetvis en hel del om överklassen.Producent David Mehr Distribution: Acast Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

1hr 35mins

4 Jan 2016

Rank #1

Podcast cover

396: Jan Guillou

VEM: Jan GuillouYRKE: Författare och journalistOM: Ost, Mona Lisas acne, gråta på restaurang, avslutade vänskaper, internatincidenter, avgörande tågresor, vändpunkter, inpräglat självförtroende, GW, gammeldags research, sommaren 1913, politiken, journalistiken, skrivritualerna, när jobben försvinner, Benny Anderssons goda råd och givetvis en hel del om middagsbordets tre förbjudna samtalsämnenAVSNITT: 396SAMTALSLEDARE: Kristoffer TriumfPRODUCENT: Clara Åström O'MånssonDISTRIBUTION: AcastKONTAKT: MAIL och INSTAGRAM Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

1hr 13mins

6 Jan 2020

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

#330: Benjamin Ingrosso

Det svåra trehundratrettionde avsnittet med artisten och låtskrivaren Benjamin Ingrosso. Vi pratade om lådan med gamla mobiler, att alltid ha haft riktning, stekare, smusslande med låtskrivande, att hitta sig själv med Let’s Dance, den kämpiga skolan, att känna sig korkad, känslan av ensamhet, den antagliga ADHDn, B-planer, att kämpa för respekt, mamman som uppfostrat honom och pappan som inspirerat honom, stora drömmar, den hemliga back up-hiten, tre saker på hans bucket list och givetvis en hel del om dinosaurie- och pyramidackorden.Samtalsledare: Kristoffer Triumf.Producent: Clara Wallin.Distribution: Acast. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

1hr 16mins

6 Aug 2018

Rank #3

Podcast cover

#286: STOR

Det svåra tvåhundraåttiosjätte avsnittet med rapparen STOR. Vi pratade om att inte bry sig om att bli rik, bråken som krävdes för att skapa den nya skivan, att gå från prins i ett stort rike till kung i ett litet rike, kokain, att vara så jävla glad, en uppväxt präglad av både trygghet och utanförskap, att släppa sin första skiva på Playahead, jobbet på Angolas ambassad, det onödiga med att hata rasister, att brinna långsamt och givetvis en hel del om att det är lika svårt att beskriva kärleken till sin mamma som det är att beskriva alla moln på himlen med mikroskop.Samtalsledare: Kristoffer Triumf.Producent: Clara Wallin.Distribution: Acast. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

1hr

31 Jul 2017

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

#314: Alicia Vikander

Det svåra trehundrafjortonde avsnittet med skådespelerskan Alicia Vikander. Vi pratade om naturliga stön, den tråkigaste intervjufrågan, drömmen om att regissera, att dunderdeffa när familjen äter julmat, chocken över att klara en chin, att kräla i hotellkorridorer, att det lockar att starta resebyrå, dåliga dagar på jobbet, panikångest, att välja projekt efter människor, att sova som i en kista och givetvis en hel del om att äta sardiner hela dagarna.Samtalsledare: Kristoffer Triumf.Producent: Clara Wallin.Distribution: Acast.Foto: Micael Bindefeld. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

31mins

12 Mar 2018

Rank #5

Podcast cover

#264: Jens Lekman

Det svåra tvåhundrasextiofjärde avsnittet med artisten Jens Lekman. Vi pratade om handskrivna kuvert, nervositet, mellansnacket, att turnera för att kunna turnera, den puttrande världskarriären, dolewave, att ha svårt för album, postcards, att tvivla på sig själv, Nirvana, Hammarkullen, Rockslaget, Laleh, den otydliga dialekten, kollageteknik, att turnera med komiker, dödsrädsla, Marilyn Manson, bröllopssjungandet, att släppa en låt i veckan ett helt år och givetvis en hel del om vikten att ha spelat Ronny och Ragge-Ronny i skolan. Samtalsledare: Kristoffer Triumf.Producent: David Mehr.Distribution: Acast. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

1hr 31mins

30 Jan 2017

Rank #6

Podcast cover

RV17: Sigge Eklund

Det historiska sjuttonde avsnittet av REVÄRVET med poddaren Sigge Eklund. Vi pratade om ungdomliga tankar, ointressant extas, att kränkas av Stockholm, de dåliga filmmanusen, undervärderad framgång, flytten till New York som är ett ekonomiskt och känslomässigt risktagande, att lycka är att drömma, filmiska promenader till kopiatorn och givetvis en hel del om att det är svårt att vara avundsjuk på någon som mår dåligt.Samtalsledare: Kristoffer Triumf.Producent: Clara Wallin.Distribution: Acast. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

1hr 9mins

2 Jul 2018

Rank #7

Podcast cover

#326: Jimmie Åkesson

Det svåra trehundratjugosjätte avsnittet med Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson. Vi pratade om att fylla år på Norges nationaldag, mattläggardrömmen, svenskhet, Björklunds smärtsamma kritik, mumbojumbo-terapi, för lite tid med sonen, Sverigedemokraternas skämmighetsfaktor, åsikter som var normala i Sölvesborg men som inte funkade i Lund, de tuffa tvillingkusinerna, namnet Jimmie, ett familjetrauma, plågsamma djurförsök och givetvis en hel del om att han inte laminerar så många medlemskort längre.Samtalsledare: Kristoffer Triumf.Producent: Clara Wallin.Distribution: Acast. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

56mins

28 May 2018

Rank #8

Podcast cover

#137: Ruben Östlund

Det svåra hundratrettiosjunde avsnittet med regissören Ruben Östlund. Vi pratade om de ekonomiska sidorna kring castingen till ”Turist”, Leonardo DiCaprio, åldersångest, det stora ap-projektet, Schillerska gymnasiet, skidor, den starkaste filmupplevelsen, det viktiga med filmhögskolan, att vara Roy med Roy Andersson, att bli sågad, bebisars skådespeleritalang, fejkgråten och givetvis en hel del om att vara eller att icke vara en Broder Daniel-kille.Avsnittet presenteras av Readly.Redaktör och redigering: Lovisa Ohlson. Distribution: Acast. (För Android här! Och i App store här!) Musik: Broder Daniel - Shoreline, The Vivaldi Philharmonic Orchestra – Summer (Concerto # 2 In G Minor).PS. Senast den 20 augusti kommer första avsnittet av VARVET INTL. Häng på Facebooksidan redan nu! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

1hr 35mins

17 Aug 2014

Rank #9

Podcast cover

#383: Margaux Dietz

Influencern Margaux Dietz gästade det trehundraåttiotredje avsnittet av Värvet. I ett samtal om vad det innebär att jobba som influencer, Holland, släktträdet, att föda barn på Youtube, villorna i Saltsjöbaden, Teliabutikerna, entreprenörblod, att älska krogen, egna talkshowformat, reklamsamarbeten, Arnold och givetvis en hel del om att alltid vara glad. Samtalsledare: Kristoffer TriumfProducent: Clara Åström O’MånssonDistribution: AcastKontakt: varvet@triumf.seDu hittar oss på Instagram HÄRVill du kika på Margauxs Youtubekanal kan du klicka HÄR Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

1hr 16mins

23 Sep 2019

Rank #10

Podcast cover

#381: Bill Skarsgård

Skådespelaren Bill Skarsgård gästade det trehundraåttioförsta avsnittet av Värvet. I ett samtal om Det kapitel 2, mogna relationer, vändpunkter, passiviteten i yrket, att vara klassens slacker, svagheter, tur, skulder, kampen mellan självförakt och hybris och givetvis en hel del om barnidolen James Bond. Samtalsledare: Kristoffer TriumfProducent: Clara Åström O’MånssonDistribution: AcastKontakt: varvet@triumf.seDu hittar oss på Instagram HÄR Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

46mins

9 Sep 2019

Rank #11

Podcast cover

#389: Alexandra Rapaport

Skådespelaren Alexandra Rapaport i Värvet 389: Producentrollen, Gåsmamman, Heder, hundår, att maniskt hålla sig kvar, Dramaten, sorg, dans, jämställdhetskamp, föräldrarna, Bromma, produktionsbolaget Bigster, Meryl Streep och givetvis en hel del om svarta hål som försvinner.Samtalsledare: Kristoffer TriumfProducent: Clara Åström O’MånssonDistribution: AcastKontakt: varvet@triumf.seDu hittar oss på Instagram HÄR! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

1hr 3mins

4 Nov 2019

Rank #12

Podcast cover

#393: Johanna Nordström

Komikern Johanna Nordström i Värvet 393. I ett samtal om att ha världens roligaste pappa, polisdrömmarna, Västerås, kriser, svensk humor, tveksamma samarbeten, Johanna Nordström-effekten, artistambitioner, abstrakt sorg, Instagram, koncentrationsförmågan, att komma långt på kort tid, publiken, handbollsåren, pissdåliga betyg och givetvis en hel del om att älska Mikael Persbrandt i dessa tider.Samtalsledare: Kristoffer TriumfProducent: Clara Åström O’MånssonDistribution: AcastKontakt: varvet@triumf.seDu hittar oss på Instagram HÄR Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

1hr 14mins

9 Dec 2019

Rank #13

Podcast cover

#320: Malin Åkerman

Det svåra trehundratjugonde avsnittet med filmstjärnan Malin Åkerman. Vi pratade om genmodifierade grödor, den imponerande förlovningsringen, svengelska, att hon aldrig varit gladare än nu, en vanlig dag i LA, peppen inför att fylla 40, att ibland jobba för själen och ibland för pengar, hur svårt det är att vara rolig på svenska, att vara gränslöst goofy och givetvis en hel del om att en kärlekstriangel och en kärlekstrekant är två helt olika saker.Samtalsledare: Kristoffer Triumf.Producent: Clara Wallin.Distribution: Acast. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

37mins

16 Apr 2018

Rank #14

Podcast cover

#411: Anja Pärson

VEM: Anja PärsonYRKE: Föreläsare mmAVSNITT: 411OM: Att bli så himla bäst, corona, att göra lagom mycket media, Monaco, att missa ungdomssynder, skärmfria dagar, byta skidmärke, att bo i en resväska, (att tacka nej till) Mästarnas Mästare, snus samt givetvis en hel del om att filea röding.SAMTALSLEDARE: Kristoffer TriumfPRODUCENT: Mattias Nordgren (vik)DISTRUBUTION: AcastKONTAKT: MAIL och INSTAGRAM Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

1hr 18mins

13 Apr 2020

Rank #15

Podcast cover

#359: Stina Wollter

Konstnären, programledaren och sångerskan Stina Wollter gästade det svåra trehundrafemtioniondel avsnittet av Värvet. Vi pratade om att volontära som riksmamma, det egna uttrycket, cirklar, vardagslunket, retroaktivt skapa en barndom, milstolpar, bajsblöjor, knullande människor på teckningarna, barnen, döden, upplevelserum, kameleontegenskaper och givetvis en hel del om en pappa som börjat odla basilika.Samtalsledare: Kristoffer TriumfProducent: Clara Åström O’MånssonDistribution: AcastKontakt: varvet@triumf.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

1hr 17mins

25 Mar 2019

Rank #16

Podcast cover

RV24: Linnea Henriksson

REVÄRVET med artisten Linnea Henriksson innehåller: Underdogkänsla, vilka som får titta på melodifestivalen, bebisen Rune, Så mycket bättre, engagemang som röd tråd, julplattan, att hinna leva, cred, näthat, arv och miljö, antal ord i pop, behovet av att sjunga och givetvis en hel del om kärleken till husbil - äkta eller influencer-deal?Samtalsledare: Kristoffer TriumfProducent: Clara Åström O’MånssonDistribution: AcastKontakt: varvet@triumf.seDu hittar oss på Instagram HÄR Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

1hr 17mins

18 Nov 2019

Rank #17

Podcast cover

#361: Felix Sandman

Artisten och skådespelaren Felix Sandman gästade det svåra trehundrasextioförsta avsnittet av Värvet. Vi pratade Störst av allt, ADHD, missade hemmafester, vägar som förändras, Justin Timberlake, att använda sin plattform, feminism, snabbspolade tonår, häst-jobba, dansen, måla som terapi, gerillaspelningar och givetvis en hel del om vad en sång- och dansman egentligen är enligt mormor.Samtalsledare: Kristoffer TriumfProducent: Clara Åström O’MånssonDistribution: AcastKontakt: varvet@triumf.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

1hr 13mins

8 Apr 2019

Rank #18

Podcast cover

#410: Anders Hansen

VEM: Anders HansenYRKE: Läkare och författareAVSNITT: 410OM: Naturvetenskap, korpfotboll, Handels, att samla på gitarrer, sommarprat, farligt säsongsjobb i Alperna, drömmen om filmregi, schizofreni, självtvivel, frukt, att skriva ut fysisk aktivitet och givetvis en hel del om var godiset ska vara i matbutiken.SAMTALSLEDARE: Kristoffer TriumfPRODUCENT: Mattias Nordgren (vik)DISTRUBUTION: AcastKONTAKT: MAIL och INSTAGRAM Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

1hr 21mins

6 Apr 2020

Rank #19

Podcast cover

VÄRVET #178: Lars Winnerbäck/Bianca Kronlöf (treårsjubileum!)

Det inte så svåra hundrasjuttioåttonde treårsjubileum-avsnittet: Först en öppning av ljuvliga poddkollegan och VÄRVET-gästen (#149) Amanda Schulman. Sedan cirka 40 minuter med Lars Winnerbäck - om att pendla till Oslo, livet på turné, förra VÄRVET-intervjun, fotboll och bristen på back up-plan och till sist en stund med skådespelaren Bianca Kronlöf - om att sminkas på kroppen, karisma, livet efter Svenskjävel, personer som mot alla odds inte gillar henne, kändisskap, Full patte säsong 2, att slänga vågen och att hålla utbrändheten stången. Dessutom inte mindre än två låtar med Lars Winnerbäck: Vem som helst blues och Hosianna. Avsnittet presenteras av: Telenor.Redaktör och redigering: Lovisa Ohlson.Mixning och mastring: Sebastian Meyer.Tack också till: Alla på Perfect Day. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

1hr 36mins

31 May 2015

Rank #20