OwlTail

Cover image of Josefin och Vanja

Josefin och Vanja

Entreprenörerna Vanja Wikström och Josefin Dahlberg Girl Power-peppar sina lyssnare till att skapa sig en vardag man älskar och ger sina bästa tips på hur man når sina mål i livet! #JosefinOchVanja See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

#10 Må Bra Avsnittet

I veckans avsnitt pratar Josefin och Vanja om hur de gör för att må bra och vilka knep de har för att se världen genom sina rosa glasögon #JosefinOchVanja See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 2mins

2 Sep 2015

Rank #1

Podcast cover

170. 2019 - The Feel Good Year!

I veckans poddis pratar Josefin och Vanja om vad de kommer förändra inför 2019, som ju ska bli THE FEEL GOOD YEAR! Tjejerna avslöjar också vad deras hemliga projekt är som kommer lanseras längre fram i vår. Ett projekt som gör gott både för er och för vår planet! #JosefinOchVanja #TheFeelGoodYear See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

37mins

29 Jan 2019

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

#157 "Han var otrogen - trodde jag skulle dö!"

Vanja har fått skäll från en bloggläsare och Jossan uppdaterar på relationsfronten. Hur gör man för att gå vidare när ens partner har varit otrogen? #JosefinOchVanja See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

41mins

2 Oct 2018

Rank #3

Podcast cover

#31 "Rocka din självkänsla"

I veckans poddis pratar Josefin och Vanja om hur viktigt det är att tänka "Jag rockar" i stället för att klaga på sig själv. Om hur viktigt det är att se till att hålla sig på rätt stig och inte köra ut på motorvägen igen. Du förstår om du lyssnar! Diskutera veckans avsnitt på: www.facebook.com/josefinochvanja See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 8mins

10 Feb 2016

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

#76 "Vi är så jävla redo för 2017"

Hur blev julen egentligen? Hur firade Josefin och Vanja nyårsafton? Och varför är de så redo för ett nytt år? Det och mycket, mycket mer av årets första poddis. #JosefinochVanja See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

55mins

4 Jan 2017

Rank #5

Podcast cover

#121 "It´s a GIRL! ...och hatstorm!"

Vanja har fått reda på att hon väntar en liten brutta och berättar om glädjen över det - och kritiken över att hon gick ut med att det var just en flicka hon önskade. Det har även stormat rejält i hennes blogg och för första gången någonsin ville hon sluta med sociala medier för gott. Även Jossan delar med sig av de gånger hon känt sig utsatt för näthat. Tjejerna pratar också om vikten av att ha en partner in crime - och hjälper lyssnarna att hitta just SIN parhäst. #JosefinOchVanja See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

59mins

5 Dec 2017

Rank #6

Podcast cover

#158 "LIVSSTILSBIBELN - allt om vår nya bok!"

Ska Vanja och Niklas gifta sig? Hur går det med flytten? Och när släpps Josefin och Vanjas gemensamma bok? I veckans avsnitt berättar tjejerna allt om Livsstilsbibeln och boksläppet den 23 oktober! Förbeställ Livsstilsbibeln här: https://bit.ly/2RxySsf See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

27mins

9 Oct 2018

Rank #7

Podcast cover

#32 "Sjukstuga, mensmonster och Hillary Clinton"

Äntligen är poddisen här! Och i veckans avsnitt berättar Vanja om hennes sjukdrama hemma på Söder. Josefin talar ut som sin helvetes-PMS-kväll. Och såklart tar vi ställning i politiken. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 3mins

2 Mar 2016

Rank #8

Podcast cover

#159 "En annorlunda (och magisk) vecka"

Både Josefin och Vanja har haft en vecka utöver det vanliga och uppdaterar poddislyssnarna om vad som har hänt sedan sist. Tjejerna har hunnit med allt från bergsklättring i Alperna, till bröllop i Portugallien. #JosefinOchVanja See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

35mins

16 Oct 2018

Rank #9

Podcast cover

#168 "Ska vi sluta podda? (Och gråtfest!)"

Varför har Josefin och Vanja flyttat ifrån Drömmis? Ska tjejerna sluta podda? Och hur gör man slut med sin partner? Jossan delar dessutom med sig av sina insikter som hon fick under yogautbildningen i Indien, och så blir det gråtfest! #JosefinOchVanja See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

52mins

15 Jan 2019

Rank #10

Podcast cover

#117 "Skönhetssnack - hur sjuttsingen blir man bekväm i sitt eget skinn egentligen?"

Josefin och Vanja pratar skönhet, och funderar kring hur pass bekväma de själva är i sina egna kroppar. Vad ÄR skönhet för dem, när känner de sig som vackrast och hur blir man bekväm med sitt eget utseende? #JosefinOchVanja See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 3mins

7 Nov 2017

Rank #11

Podcast cover

#150 "Peppiga influencers - älska eller hata?"

Mycket kan hända i Josefin och Vanjas liv på bara en vecka! Vanja har gjort en chockerande spaning, och Jossan uppdaterar om hur det står till på relationsfronten (vad hände egentligen med Den Mystiska Sambon?!). Tjejerna tycker dessutom till om Cissi Wallins arga Instagraminlägg om självhjälpsböcker och delar sin syn på ämnet. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

44mins

3 Jul 2018

Rank #12

Podcast cover

#143 "Det stora DRÖM-avsnittet!"

Hur gör man för att förverkliga sina drömmar? Vad har Josefin och Vanja för framtidsdrömmar? Och vad gör man om en dröm inte går i uppfyllelse? Detta och mycket mer svarar tjejerna på i veckans avsnitt! #JosefinOchVanja See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

52mins

15 May 2018

Rank #13

Podcast cover

#17 Frågepoddis

I veckans avsnitt svarar Josefin Och Vanja på era frågor. De hinner också med ett skrattanfall och komma i spökstämning. Allt det och ännu mer i veckans #JosefinOchVanja See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 11mins

21 Oct 2015

Rank #14

Podcast cover

#118 "Vanja är med barn!"

ÄNTLIGEN kan tjejerna berätta att Vanja är gravid med Iggys syskon! Jossan fick reda på graviditeten samma dag som Vanja tog testet, och i podden pratar de om alltifrån hur snabbt/långsamt det gick för Vanja och Niklas att bli med barn för andra gången, om de tror det är en tjej eller kille - och såklart om hur allt känns! Är de rädda att det ska bli lika kämpigt den här gången? Dessutom har tjejerna träffat ett medium! #JosefinOchVanja See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

59mins

14 Nov 2017

Rank #15

Podcast cover

#3 Karriäravsnittet

Josefin Dahlberg och Vanja Wikström delar med sig av sin syn på karriär. Vad är det? Måste man göra karriär? Och vad händer när man jobbar lite för mycket? Det och mycket mer i veckans avsnitt av #JosefinOchVanja See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

57mins

15 Jul 2015

Rank #16

Podcast cover

#22 Vänskapsavsnittet

Den här veckan pratar Josefin och Vanja om sina vänner. Vilka olika typer av vänskaper finns, hur gör man med vänner man inte riktigt kommer överens med och måste man ha många vänner? Och det dyker även upp en hemlig gäst i slutet av podden... #JosefinOchVanja See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 17mins

2 Dec 2015

Rank #17

Podcast cover

#6 Fråga/Svar avsnittet

Den här veckan svarar vi på era frågor. Vi berättar om våra bästa och sämsta egenskaper, våra stilikoner, om hur Niklas friade till Vanja och hur Josefin hanterade hennes pappas bortgång. Allt det och mycket mer i veckans avsnitt av #JosefinOchVanja See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 25mins

5 Aug 2015

Rank #18

Podcast cover

175. Vi svarar på era sex- och relationsfrågor!

Hur gör man om man är kär i någon som har ett förhållande? Hur går man vidare efter ett breakup? Hur undviker man mansbebisar? Och hur gör man för att få ett bättre sexliv? Detta och mycket mer svarar vi på i veckans avsnitt av #JosefinOchVanja! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 1min

5 Mar 2019

Rank #19

Podcast cover

172. Världens sämsta Alla Hjärtans Dag present!

Jossan är hemma från Sri Lanka och har hittat en ny favorithobby. Vanja har fått nya besked om lägenhetsbytet - kommer det att bli av eller inte? Tjejerna pratar också om hur de ska fira Alla Hjärtans Dag, och bjussar på en historia om kanske världens sämsta Alla Hjärtans Dag present! #JosefinOchVanja See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

39mins

14 Feb 2019

Rank #20