OwlTail

Cover image of Vi Bilägares Podcast

Vi Bilägares Podcast

I Vi Bilägares Podcast pratar vi om allt som har med livet med bil att göra. Motorminnen och goda råd blandas med de senaste nyheterna. Vi håller dig uppdaterad om bilvärlden!

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

Mazda CX-60, Volvo XC40 P6 Recharge, mopedbilar och Moskvich

Avsnitt 281: Fyndläge på kvadratmeterpris i Mazdas nya suv och nu kanske det äntligen har kommit en folklig el-Volvo. Dessutom: Biltypen som är en glasslåda på hjul och sovjetiskt bilmärke gör comeback.

1hr 1min

20 May 2022

Rank #1

Podcast cover

XPeng P5, Mercedes-Benz EQA, Renault Megane E-Tech och Volkswagen ID.3

Avsnitt 280: I veckans avsnitt får du reda på vad släcksand är, vad som borde finnas i anslutning till snabbladdare, hur bilister kan hjälpa till att bevara småkrypens mångfald och en Göteborgsresa med 4 gängliga passagerare i Dacia Sandero.

1hr 4mins

13 May 2022

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Bilprisernas utveckling och drabbning mellan Honda HR-V Volkswagen Taigo och Toyota Yaris Cross

Avsnitt 279: Vad är det som gör att bilar kostar så mycket nuförtiden? Kan det bli ett hastighetsuppror efter att Trafikverket tvingats skylta om? Är poppig crossover med coupéstuk något att satsa på? Frågor som får svar i Vi Bilägares podcast.  

50mins

6 May 2022

Rank #3

Podcast cover

Rost på Volvo och crossovern Qashqai snålare än småbilen Sandero

Avsnitt 278: Det bjuds på kexiga bakdelar, felvända takboxar och så slår vi hål på myt om elbil, förbrukning och hastighet i Vi Bilägares podcast.

1hr 4mins

29 Apr 2022

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Nissan Ariya, MG 5, långtest och skärpt malus

Avsnitt 277: Förväntningarna är höga på elkombin från MG, men kan den leva upp till dem? Och är Nissans första elsuv värd sitt pris? Dessutom berättar vi om veckans nyheter och i långteststallet har det blivit kollisioner med både bilar och huvuden.

1hr 7mins

22 Apr 2022

Rank #5

Podcast cover

Polisen om påsktrafiken, provkörning av Skoda Karoq och test av Skoda Fabia mot Renault Clio och Honda Jazz.

Avsnitt 276: ”Skärp er och ring 112 när det behövs”, säger trafikpolisen. Skoda Karoq har uppdaterats men har den blivit bättre? Skoda Fabia var i sin tidigare generation en stadig prenumerant på förstaplatsen när vi testade småbilar. Hur går det när den senaste versionen Fabia får möta de regerande småbilsmästarna Renault Clio och Honda Jazz? Flygturen i Teslas fabrik som Calle nämner kan du se här: https://www.vibilagare.se/podcast/polisen-om-pasktrafiken-provkorning-av-skoda-karoq-och-test-av-sma...

1hr 1min

15 Apr 2022

Rank #6

Podcast cover

Toyota Aygo X, Volkswagen Taigo, omkörningsförbud, startupens förbannelse och förlist fartyg

Avsnitt 275: Vi avslöjar vad X står för i Toyotas minsting och reder ut skillnaden mellan Taigo och T-Cross. Dessutom: koll på påsktrafiken, en titt på vilka bilar som försvann i djupet med Felicity Ace och borde Finland vara glada över att få bygga Sono Motors lådbil?

55mins

8 Apr 2022

Rank #7

Podcast cover

BMW iX, Skoda Enyaq Coupé och suvfajt mellan Lynk & Co 01, Hyundai Tucson och Kia Sportage

Avsnitt 274: Varför envisas biltillverkarna med obekväma sportchassin? Är gigantiska frontpartier ett tecken på designmässig frihet? Och har Hyundais utvecklingsavdelning gått överstyr med sina idéer?

1hr 10mins

1 Apr 2022

Rank #8

Podcast cover

Podcast special: Sommardäck 2022

Avsnitt 273: De rullar lättare, men ekodäcken kan kosta i säkerhet visar årets tester av sommardäck. Dessutom svarar vi på inskickade däckfrågor. Det hinns också med motorsport från LeMans, Nascar och Formel 1 samt sladdtrassel vid laddstolpen som ledde till blessyrer.  

1hr 14mins

25 Mar 2022

Rank #9

Podcast cover

Opel Astra Plug-In Hybrid, Volvo XC60 Recharge T6, Audi A6 Avant e-tron och trafiklekskola

Avsnitt 272: Fredrik ser tillbaka på utbildningen som skulle ge barn bättre trafikvett och får effekt i överflöd i Volvos laddhybrid. Klas tycker att fransk drivlina och tysk ordning är en fullträff. Och Maria får sin högsta dröm om en eldriven kombi uppfylld.

1hr 11mins

18 Mar 2022

Rank #10