Cover image of Puhekupla
News

Puhekupla

Updated 4 days ago

News
Read more

Puhekupla on Vihreän Langan podcast politiikasta.

Read more

Puhekupla on Vihreän Langan podcast politiikasta.

Cover image of Puhekupla

Puhekupla

Latest release on Oct 28, 2019

The Best Episodes Ranked Using User Listens

Updated by OwlTail 4 days ago

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Rank #1: Miten ilmastokriisin pitäisi näkyä jounalismissa?

Podcast cover
Read more
Vihreän Langan päätoimittaja Riikka Suominen ja ilmastotoimittaja Lasse Leipola keskustelivat vuosi sitten käynnistyneen #entäsilmasto-kampanjan etenemisestä ja median ilmastouutisoinnin tilasta Helsingin Kirjamessuilla 25. lokakuuta 2019.

Oct 28 2019

38mins

Play

Rank #2: Millaista on europarlamentin arki, Ville Niinistö?

Podcast cover
Read more
Puhekupla tapasi europarlamentaarikko Ville Niinistön parlamentin istuntoviikolla Strasbourgissa. Millaista on mepin valta? Miten Euroopan vihreät eroaa Suomen vihreistä? Millaisen komission Eurooppa saa? Kirittääkö jatkossa Suomi EU:ta ilmastopolitiikassa?

Oct 24 2019

21mins

Play

Rank #3: Kulutuksen ilmastovaikutukset, Timmermans ja kauramaitokohu

Podcast cover
Read more
Miksi kulutusvalintojen ilmastovaikutuksista on niin vähän tietoa? Millaisen ilmastokomissaarin EU saa Frans Timmermansista? Mistä sai alkunsa perätön väite, jonka mukaan kauramaidossa on palmuöljyä? Äänessä päätoimittajan sijainen Sammeli Heikkinen, politiikantoimittaja Jenni Leukumaavaara ja ilmastotoimittaja Lasse Leipola.

Oct 09 2019

36mins

Play

Rank #4: Urheilua ja politiikkaa

Podcast cover
Read more
Syksyn ensimmäinen lehti on saatu painoon ja sen innoittamana toimitus puhuu urheilun ja politiikan suhteesta. Äänessä päätoimittajan sijainen Sammeli Heikkinen, politiikantoimittaja Jenni Leukumaavaara ja ilmastotoimittaja Lasse Leipola.

Oct 03 2019

28mins

Play

Rank #5: Ilmastoraportti, talouskasvu, keskustatunneli ja demokratia

Podcast cover
Read more
Toimitus pui IPCC:n tuoretta meriraporttia, pohtii talouskasvua, puhuu keskustatunnelista, kasvisruuasta ja demokratiasta. Äänessä päätoimittajan sijainen Sammeli Heikkinen, politiikantoimittaja Jenni Leukumaavaara ja ilmastotoimittaja Lasse Leipola.

Sep 26 2019

40mins

Play