OwlTail

Cover image of Puhekupla

Puhekupla

Puhekupla on Vihreän Langan podcast politiikasta.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

Miten ilmastokriisin pitäisi näkyä jounalismissa?

Vihreän Langan päätoimittaja Riikka Suominen ja ilmastotoimittaja Lasse Leipola keskustelivat vuosi sitten käynnistyneen #entäsilmasto-kampanjan etenemisestä ja median ilmastouutisoinnin tilasta Helsingin Kirjamessuilla 25. lokakuuta 2019.

38mins

28 Oct 2019

Rank #1

Podcast cover

Millaista on europarlamentin arki, Ville Niinistö?

Puhekupla tapasi europarlamentaarikko Ville Niinistön parlamentin istuntoviikolla Strasbourgissa. Millaista on mepin valta? Miten Euroopan vihreät eroaa Suomen vihreistä? Millaisen komission Eurooppa saa? Kirittääkö jatkossa Suomi EU:ta ilmastopolitiikassa?

21mins

24 Oct 2019

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Kulutuksen ilmastovaikutukset, Timmermans ja kauramaitokohu

Miksi kulutusvalintojen ilmastovaikutuksista on niin vähän tietoa? Millaisen ilmastokomissaarin EU saa Frans Timmermansista? Mistä sai alkunsa perätön väite, jonka mukaan kauramaidossa on palmuöljyä? Äänessä päätoimittajan sijainen Sammeli Heikkinen, politiikantoimittaja Jenni Leukumaavaara ja ilmastotoimittaja Lasse Leipola.

36mins

9 Oct 2019

Rank #3

Podcast cover

Urheilua ja politiikkaa

Syksyn ensimmäinen lehti on saatu painoon ja sen innoittamana toimitus puhuu urheilun ja politiikan suhteesta. Äänessä päätoimittajan sijainen Sammeli Heikkinen, politiikantoimittaja Jenni Leukumaavaara ja ilmastotoimittaja Lasse Leipola.

28mins

3 Oct 2019

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Ilmastoraportti, talouskasvu, keskustatunneli ja demokratia

Toimitus pui IPCC:n tuoretta meriraporttia, pohtii talouskasvua, puhuu keskustatunnelista, kasvisruuasta ja demokratiasta. Äänessä päätoimittajan sijainen Sammeli Heikkinen, politiikantoimittaja Jenni Leukumaavaara ja ilmastotoimittaja Lasse Leipola.

40mins

26 Sep 2019

Rank #5