OwlTail

Cover image of Online markedsføring på Internettet

Online markedsføring på Internettet

Få de bedste online marketing tips fra de skarpeste hoveder i Danmark.

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

E-mail marketing 2022

Vil du køre i 1. gear på motorvejen i en dyr Porsche? Nej, vel? På samme måde bør du heller ikke anskaffe et dyrt e-mailmarketing-system, hvis du ikke anvender og udnytter de muligheder, du betaler for. Men hvilket e-mailmarketing-system skal du så vælge? Hvilken platform er bedst til nybegynderen, og hvad bør du vælge som erfaren e-commerce virksomhed?Dette - og meget mere - får du svaret på i denne episode af PotterCut, som handler om e-mail marketing. E-mail marketing er langt fra et færdigt kapitel, og det er (om muligt) mere relevant nu end nogensinde før. Episodens ekspert er Peter Kragh Lauritsen, som sidder som Chief Product Officer og Partner hos Texta, et bureau med fokus på netop e-mailmarketing. Med sig under armen har han tips til både dig, der er helt ny til det der med e-mails, men også gode råd til dig, der allerede er godt i gang med e-mail marketing og ønsker at tage det til det næste niveau. Episoden henvender sig mest til dig, som arbejder med e-commerce, men der gemmer sig også et nyttigt tip eller to til dig, der arbejder med B2B.

47mins

11 Sep 2022

Rank #1

Podcast cover

Gamification er meget mere end et lykkehjul med rabat.

Gamification har været et buzzword længe. Men hvad er det lige det kan? Det ved Andreas en hel del om. Andreas er hosd Leadfamly, en dansk virksomhed der har lavet et system, hvor kunderne selv kan lave små “spil”. Pointen er, at ved at “hacke” hjernen kan spilmekanikker i din marketing hjælpe med at indsamle værdifuld og utilgængelig data, højere konverteringsrater til lead-indsamling, skabe ægte og øget åbningsrater, længerevarende loyalitet og genaktivere tidligere kunder. Alle mulige forskellige virksomheder anvender gamification, såsom Coop, Sydbank, Albatros Travel, Danish Crown, Bone’s restauranter, Grundfos, Sinful, McDonalds, Zizzi, Amnesty International, Røde Kors og flere end 400 andre virksomheder. Store som små.Ja, det bliver lidt en svada af fine ord, men Andreas får det forklaret rigtigt godt i denne episode af PotterCut.

53mins

3 Sep 2022

Rank #2

Podcast cover

Online kurser med Trine Ravnkilde

Vil du tjene penge på det du er bedst til? Sælge din viden online? Så er denne episode af PotterCut noget for dig. Du får 3 (nogenlunde simple) spørgsmål du skal kunne svare på… og har du idéen til dit første online kursus.Måske er episoden specielt til dig, der lever af at sælge timer. Der er bare grænser for hvor mange du kan nå ud til – og hvor meget, du kan tjene – når du sælger dine timer i løst salg.Her er 50+ minutter fyldt med guldkorn fra Trine Ravnkilde. Trine lever af at lave online kurser for dem der gerne vil tjene penge ved at lave … hold nu fast … online kurser.For…. hvad skal der til? Hvad tager det af tid, hvad vil det koste dig, hvilke formater skal du gå med, hvad skal det indeholde … og hvad med systemer? Først og fremmest kender jeg Trine som en “Community Strategist”... som nok så fint hedder. Trine er hammer god til at bruge Facebookgrupper - og tjene penge på dem… Og det har hun undervist i - med online kurser…. Der er meget at hente i denne episode af PotterCut. Måske Rådet fra Tine om, at du maks skal bruge 4 timer på dit første online kursus, er den fedeste Take Away.For - så er det snuden i sporet og 100% fokus på det vigtigste, nemlig, hvad dine “elever” skal have med sig fra dit online forløb.Det lyder overkommeligt, ikke? Men måske er det at lave kurset slet ikke det sværeste (hint, hint)Emnet er Online Kurser og episodens ekspert er Trine Ravnkilde.

55mins

23 Aug 2022

Rank #3

Podcast cover

Det får du ud af at arbejde med kunderejser

Kunderejsen eksisterer. Uanset om du arbejder med den eller ej. Og så giver det sig selv: du er nød til at arbejde med den. I denne episode af PotterCut får du konkrete bud på, hvordan du kommer i gang med at arbejde med din virksomheds kunderejse. Rådene kommer fra denne episodes ekspert - Søren Bechmann.Søren Bechmann har arbejdet med kunderejser i en million milliard år (sådan cirka). Han skriver bøger, holder oplæg og hjælper virksomheder i arbejdet med kunderejser…For alle virksomheder har en kunderejse. Der er et startpunkt a der ender i b. Det kan være en lang eller kort rejse, med få eller mange touchpoints. Nogle af punkterne har du måske styr på, andre har du ikke har styr på. Der er punkter du kan kontrollere og punkter du slet ikke kan kontrollere. Der kan være få punkter og der kan være mange … små, store, vigtige, småvigtige over i knap så vigtige brugerrejser.Få en god indføring i hvad kunderejser er, hvordan du kortlægger dem og hvordan du arbejder med dem. Og hvis du vil læse mere, finde Sørens bøger, kurser, oplæg med mere, så tjek hans website Service Design Institute.

53mins

5 Aug 2022

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Content marketing med Patrick Rasmussen fra Dinero

Få et unikt indblik i, hvordan Dinero med Patrick Rasmussen ved roret, har skabet en content marketing strategi, der giver 75.000 besøg ... hver måned.

40mins

24 Apr 2020

Rank #5

Podcast cover

Sådan får du dine produkter på Amazon

Overvejer du at sælge dine produkter via Amazon, så lyt med her. Det er nemlig langt fra alle virksomheder for hvem Amazon er en sand gave. Emnet for denne episode af PotterCut er Amazon og eksperten er, Jonas Lyngborg Kapper. Jonas har analyseret og hjulpet mange danske Amazon-hungrende virksomheder. Virksomheder der alle har haft et ønske, en drøm og en ambition om at komme på Amazon. Men de fleste har fået sin drøm knust af realitetens hårde hammer. Hans eget Amazon-eventyr startede i familievirksomheden Billigkoste. Og nu lever han så af at hjælpe andre virksomheder med – først og fremmest finde ud af, om det er en god forretning af være på Amazon. Og hvis det er – hvordan den enkelte virksomhed så skal gribe det an. Jonas gennemgår Amazons prismodel og de forskellige muligheder for at komme i gang med at sælge. Der er meget at få styr på. Og derfor anbefaler Jonas at du starter ud med et regneark – fordi det er noget af et regnestykke du skal igennem, for at finde ud af om det kan svare sig for dig at være på platformen. For det er ikke alle for hvem Amazon vil være en god forretning. Selv kommer Jonas på et bud på produkter for hvem Amazon er en gave … og produkter der ikke kan svare sig at gå med. Men du kan også bruge platformen til din egen forretningsudvikling … men alt det kommer Jonas ind på i løbet af den næste halve time. Jonas har skrevet en bog om Amazon. Den finder du her.

26mins

19 Apr 2020

Rank #6

Podcast cover

Den digitale købsrejse

Hvornår har du sidst leget kunde i egen butik? Det skulle du gøre … det giver en kanon indsigt og kan meget nemt resultere i et helt andet website, end det du sidder med i dag. Emnet er den digitale købsrejse og episodens ekspert er Peter Schjødt.

35mins

2 Apr 2020

Rank #7

Podcast cover

Sådan skriver du en (god) bog – Morten Münster

Hvor mange timer tager det at skrive en bog … og hvordan skriver man en god bog. Kom en tur ind bag ”Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag” … og en tur ind i hovedet på den populære forfatter og episodens ekspert … Morten Münster. 1000 timer. 1000 timer skal du investere i at skrive en god bog. Og det kommer fra en forfatter der har skrevet 2 bøger og er godt i gang med bog nummer 3. Og … så skal det siges, at det er en mand der er glad for at skrive, god til at skrive og som har skrevet rigtigt meget. Episoden er helt klart til dig der går rundt med en bog i maven … men når det er sagt, så er det også for os der ikke har tænkt har tænkt sig at skrive en bog. Der er bare noget helt fantasitiks ved at møde ildsjæle, folk der brænder for det de laver … som har gjort sig nogle tanker og god til at sætte ord på de tanker. Morten Münster deler de erfaringer han har gjort sig som forfatter. Og … hvis du vil høre mere til Morten, så find podcasten PotterCut på iTunes, Podcaster, Spotify eller der hvor du lytter til podcast. Der finder du 3 andre episoder med Morten Münster, hvor vi taler om det at markedsføre en bog. Morten og jeg har talt om markedsføring af bogen ”Jytte fra marketing er desværre gået for i dag”. Klik her for at gå direkte til episode 1, episode 2, episode 3 .

18 Mar 2020

Rank #8

Podcast cover

Chatbots med Linea Svendsen

Du skal ikke lave en chatbot fordi det er marketing-smart. Der er ingen der elsker chatbots. En chatbot er tiden værd hvis du har mange ensartede henvendelser. Ellers skal du bruge dit krudt på noget andet! Så kort og præcist siges det af episodens ekspert, der selv lever af at bygge chatbots … velkommen til PotterCut – hvor emnet er Chatbots og episodens ekspert er Linea Svendsen.

32mins

14 Mar 2020

Rank #9

Podcast cover

LinkedIn Tips, Trick og Hacks med Jacob Elton

Her får du 6 en halv gange tips, tricks & hacks til LinkedIn. Fra en overset funktion (der er guld værd) til noget du måske allerede gør – der lige frem kan skade din LinkedIn profil!!! Sådan – nu er du næsten nød til at høre podcasten, ikke?

41mins

8 Mar 2020

Rank #10