OwlTail

Cover image of Online markedsføring på Internettet

Online markedsføring på Internettet

Få de bedste online marketing tips fra de skarpeste hoveder i Danmark.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

Content marketing med Patrick Rasmussen fra Dinero

Få et unikt indblik i, hvordan Dinero med Patrick Rasmussen ved roret, har skabet en content marketing strategi, der giver 75.000 besøg ... hver måned.

40mins

24 Apr 2020

Rank #1

Podcast cover

Sådan får du dine produkter på Amazon

Overvejer du at sælge dine produkter via Amazon, så lyt med her. Det er nemlig langt fra alle virksomheder for hvem Amazon er en sand gave. Emnet for denne episode af PotterCut er Amazon og eksperten er, Jonas Lyngborg Kapper. Jonas har analyseret og hjulpet mange danske Amazon-hungrende virksomheder. Virksomheder der alle har haft et ønske, en drøm og en ambition om at komme på Amazon. Men de fleste har fået sin drøm knust af realitetens hårde hammer. Hans eget Amazon-eventyr startede i familievirksomheden Billigkoste. Og nu lever han så af at hjælpe andre virksomheder med – først og fremmest finde ud af, om det er en god forretning af være på Amazon. Og hvis det er – hvordan den enkelte virksomhed så skal gribe det an. Jonas gennemgår Amazons prismodel og de forskellige muligheder for at komme i gang med at sælge. Der er meget at få styr på. Og derfor anbefaler Jonas at du starter ud med et regneark – fordi det er noget af et regnestykke du skal igennem, for at finde ud af om det kan svare sig for dig at være på platformen. For det er ikke alle for hvem Amazon vil være en god forretning. Selv kommer Jonas på et bud på produkter for hvem Amazon er en gave … og produkter der ikke kan svare sig at gå med. Men du kan også bruge platformen til din egen forretningsudvikling … men alt det kommer Jonas ind på i løbet af den næste halve time. Jonas har skrevet en bog om Amazon. Den finder du her.

26mins

19 Apr 2020

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Den digitale købsrejse

Hvornår har du sidst leget kunde i egen butik? Det skulle du gøre … det giver en kanon indsigt og kan meget nemt resultere i et helt andet website, end det du sidder med i dag. Emnet er den digitale købsrejse og episodens ekspert er Peter Schjødt.

35mins

2 Apr 2020

Rank #3

Podcast cover

Sådan skriver du en (god) bog – Morten Münster

Hvor mange timer tager det at skrive en bog … og hvordan skriver man en god bog. Kom en tur ind bag ”Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag” … og en tur ind i hovedet på den populære forfatter og episodens ekspert … Morten Münster. 1000 timer. 1000 timer skal du investere i at skrive en god bog. Og det kommer fra en forfatter der har skrevet 2 bøger og er godt i gang med bog nummer 3. Og … så skal det siges, at det er en mand der er glad for at skrive, god til at skrive og som har skrevet rigtigt meget. Episoden er helt klart til dig der går rundt med en bog i maven … men når det er sagt, så er det også for os der ikke har tænkt har tænkt sig at skrive en bog. Der er bare noget helt fantasitiks ved at møde ildsjæle, folk der brænder for det de laver … som har gjort sig nogle tanker og god til at sætte ord på de tanker. Morten Münster deler de erfaringer han har gjort sig som forfatter. Og … hvis du vil høre mere til Morten, så find podcasten PotterCut på iTunes, Podcaster, Spotify eller der hvor du lytter til podcast. Der finder du 3 andre episoder med Morten Münster, hvor vi taler om det at markedsføre en bog. Morten og jeg har talt om markedsføring af bogen ”Jytte fra marketing er desværre gået for i dag”. Klik her for at gå direkte til episode 1, episode 2, episode 3 .

18 Mar 2020

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Chatbots med Linea Svendsen

Du skal ikke lave en chatbot fordi det er marketing-smart. Der er ingen der elsker chatbots. En chatbot er tiden værd hvis du har mange ensartede henvendelser. Ellers skal du bruge dit krudt på noget andet! Så kort og præcist siges det af episodens ekspert, der selv lever af at bygge chatbots … velkommen til PotterCut – hvor emnet er Chatbots og episodens ekspert er Linea Svendsen.

32mins

14 Mar 2020

Rank #5

Podcast cover

LinkedIn Tips, Trick og Hacks med Jacob Elton

Her får du 6 en halv gange tips, tricks & hacks til LinkedIn. Fra en overset funktion (der er guld værd) til noget du måske allerede gør – der lige frem kan skade din LinkedIn profil!!! Sådan – nu er du næsten nød til at høre podcasten, ikke?

41mins

8 Mar 2020

Rank #6

Podcast cover

Employee advocacy med Rikke Damgaard

Sådan samarbejder du med dine medarbejdere for at give dem et stærkt brand - og brande din virksomhed på en og samme tid.

27 Jan 2020

Rank #7

Podcast cover

B2B markedsføring der virker

B2B markedsføring er slet ikke så anderledes endda. Hør hvordan Steffen Hedebrandt har "neglet" den.

1hr

18 Jun 2019

Rank #8

Podcast cover

Sådan arbejder du effektivt, når du arbejder med marketing

Er du effektiv i din hverdag? Når du sidder med marketing? Svært at svare på. Men kunne du tænke dig at blive bare lidt mere effektiv? Så tjek det her ...

12 Dec 2018

Rank #9

Podcast cover

Influencer marketing med Katrine Lee Larsen

Når Lunar Way bruger mere end 50% af deres annoncekroner på Influencer marketing, så er det fordi det virker. Hør hvordan de gør ...

1 Dec 2018

Rank #10