OwlTail

Cover image of Online markedsføring på Internettet

Online markedsføring på Internettet

Få de bedste online marketing tips fra de skarpeste hoveder i Danmark.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Read more

Få de bedste online marketing tips fra de skarpeste hoveder i Danmark.

Content marketing med Patrick Rasmussen fra Dinero

Podcast cover
Read more
Få et unikt indblik i, hvordan Dinero med Patrick Rasmussen ved roret, har skabet en content marketing strategi, der giver 75.000 besøg ... hver måned.

Apr 24 2020

40mins

Play

Sådan får du dine produkter på Amazon

Podcast cover
Read more
Overvejer du at sælge dine produkter via Amazon, så lyt med her. Det er nemlig langt fra alle virksomheder for hvem Amazon er en sand gave. Emnet for denne episode af PotterCut er Amazon og eksperten er, Jonas Lyngborg Kapper.

Jonas har analyseret og hjulpet mange danske Amazon-hungrende virksomheder. Virksomheder der alle har haft et ønske, en drøm og en ambition om at komme på Amazon. Men de fleste har fået sin drøm knust af realitetens hårde hammer.

Hans eget Amazon-eventyr startede i familievirksomheden Billigkoste. Og nu lever han så af at hjælpe andre virksomheder med – først og fremmest finde ud af, om det er en god forretning af være på Amazon. Og hvis det er – hvordan den enkelte virksomhed så skal gribe det an.

Jonas gennemgår Amazons prismodel og de forskellige muligheder for at komme i gang med at sælge. Der er meget at få styr på. Og derfor anbefaler Jonas at du starter ud med et regneark – fordi det er noget af et regnestykke du skal igennem, for at finde ud af om det kan svare sig for dig at være på platformen. For det er ikke alle for hvem Amazon vil være en god forretning.

Selv kommer Jonas på et bud på produkter for hvem Amazon er en gave … og produkter der ikke kan svare sig at gå med.

Men du kan også bruge platformen til din egen forretningsudvikling … men alt det kommer Jonas ind på i løbet af den næste halve time.

Jonas har skrevet en bog om Amazon. Den finder du her.

Apr 19 2020

26mins

Play

Den digitale købsrejse

Podcast cover
Read more
Hvornår har du sidst leget kunde i egen butik? Det skulle du gøre … det giver en kanon indsigt og kan meget nemt resultere i et helt andet website, end det du sidder med i dag. Emnet er den digitale købsrejse og episodens ekspert er Peter Schjødt.

Apr 02 2020

35mins

Play

Sådan skriver du en (god) bog – Morten Münster

Podcast cover
Read more
Hvor mange timer tager det at skrive en bog … og hvordan skriver man en god bog. Kom en tur ind bag ”Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag” … og en tur ind i hovedet på den populære forfatter og episodens ekspert … Morten Münster.

1000 timer. 1000 timer skal du investere i at skrive en god bog. Og det kommer fra en forfatter der har skrevet 2 bøger og er godt i gang med bog nummer 3. Og … så skal det siges, at det er en mand der er glad for at skrive, god til at skrive og som har skrevet rigtigt meget.

Episoden er helt klart til dig der går rundt med en bog i maven … men når det er sagt, så er det også for os der ikke har tænkt har tænkt sig at skrive en bog. Der er bare noget helt fantasitiks ved at møde ildsjæle, folk der brænder for det de laver … som har gjort sig nogle tanker og god til at sætte ord på de tanker.

Morten Münster deler de erfaringer han har gjort sig som forfatter.

Og … hvis du vil høre mere til Morten, så find podcasten PotterCut på iTunes, Podcaster, Spotify eller der hvor du lytter til podcast. Der finder du 3 andre episoder med Morten Münster, hvor vi taler om det at markedsføre en bog.

Morten og jeg har talt om markedsføring af bogen ”Jytte fra marketing er desværre gået for i dag”. Klik her for at gå direkte til episode 1, episode 2, episode 3 .

Mar 18 2020

Play

Chatbots med Linea Svendsen

Podcast cover
Read more
Du skal ikke lave en chatbot fordi det er marketing-smart. Der er ingen der elsker chatbots. En chatbot er tiden værd hvis du har mange ensartede henvendelser. Ellers skal du bruge dit krudt på noget andet! Så kort og præcist siges det af episodens ekspert, der selv lever af at bygge chatbots … velkommen til PotterCut – hvor emnet er Chatbots og episodens ekspert er Linea Svendsen.

Mar 14 2020

32mins

Play

LinkedIn Tips, Trick og Hacks med Jacob Elton

Podcast cover
Read more
Her får du 6 en halv gange tips, tricks & hacks til LinkedIn. Fra en overset funktion (der er guld værd) til noget du måske allerede gør – der lige frem kan skade din LinkedIn profil!!! Sådan – nu er du næsten nød til at høre podcasten, ikke?

Mar 08 2020

41mins

Play

Employee advocacy med Rikke Damgaard

Podcast cover
Read more
Sådan samarbejder du med dine medarbejdere for at give dem et stærkt brand - og brande din virksomhed på en og samme tid.

Jan 27 2020

Play

B2B markedsføring der virker

Podcast cover
Read more
B2B markedsføring er slet ikke så anderledes endda. Hør hvordan Steffen Hedebrandt har "neglet" den.

Jun 18 2019

1hr

Play

Sådan arbejder du effektivt, når du arbejder med marketing

Podcast cover
Read more
Er du effektiv i din hverdag? Når du sidder med marketing? Svært at svare på. Men kunne du tænke dig at blive bare lidt mere effektiv? Så tjek det her ...

Dec 12 2018

Play

Influencer marketing med Katrine Lee Larsen

Podcast cover
Read more
Når Lunar Way bruger mere end 50% af deres annoncekroner på Influencer marketing, så er det fordi det virker. Hør hvordan de gør ...

Dec 01 2018

Play

E-mail marketing tips med Casper Ackermann

Podcast cover
Read more
Podcast episode med Casper Ackermann, der giver sit bud på, hvad der virker med e-mail marketing - og hvordan det kommer til at se ud ... om meget kort tid.

Nov 20 2018

Play

6 tips til din søgemaskineoptimering

Podcast cover
Read more
Hvad er vigtigst når du optimerer dit website til at ligge godt på Google? At få de vigtigste ord ind i dit title tag – eller fokusere på din CTR – Click Trough Rate? Det får du svar på i denne episode af PotterCut, hvor emnet er SEO og eksperten er, Christian Højbo Møller.

Nov 08 2018

Play

LinkedIn & Social Selling med Leif Carlsen

Podcast cover
Read more
Hold dig fra "Bølgen" på Linkedin. Skriv i stedet artikler, et sammenkog af et godt blogindlæg - og brug så LinkedIn til at skabe værdifulde relationer.

Nov 01 2018

Play

Influent markedsføring med Rasmus Arendt fra Brandheroes

Podcast cover
Read more
Bruger du influenter til at sprede dit indhold og skabe troværdighed i din markedsføring? Eller er det kun forbeholdt de store virksomheder? Dem der har råd til at betale spidsen af en jetjager, for at få en kendis til at bruge deres SoMe profil for at nå ud til deres følgere?

Oct 26 2018

Play

Facebook annoncering med Kristian Larsen

Podcast cover
Read more
Det bliver dyrere og dyrere at annoncere på Facebook. Så du skal skrue på alle de rigtige knapper, for at få mest muligt for dine annoncekroner.

Oct 18 2018

Play

5 metoder til at hæve salget i dine mails

Podcast cover
Read more
Og det, uden at ændre så meget som en eneste sætning i dine mails. Det her, det er pligtlytning for dig der sidder med email marketing.

Sep 10 2018

Play

Jytte fra marketing er desværre gået for i dag – episode 3

Podcast cover
Read more
Sidste episode med Morten Münster der deler, hvordan det er gået med at sælge bogen "Jytte fra marketing er desværre gået for i dag,

Mar 11 2018

34mins

Play

Sådan laver du god PR

Podcast cover
Read more
Få inspiration til, hvordan du skal tænke for at få PR af din virksomhed.

Feb 04 2018

24mins

Play

7 ting du bør fokusere på når du arbejder med Adwords

Podcast cover
Read more
Google giver dig mere og mere hjælp, når du arbejder med dine Adwordsannoncer. Eller ... er det hjælp?

Frank Hellerup Madsen arbejder med Adwords. Han sidder med snuden i Adwords. Hver dag. Og derfor er han også gået hen og blevet PotterCuts Adwords Specialist.

Jeg har bedt Frank komme med de ting han synes kræver fornyet fokus - og - de ting hvor han ser mange bruge tiden forkert.

Du kan blandt andet høre om:

Hvad du skal lære af konkurrenterne.

Adwords i forhold til mobil.

Hvad det er du skal lære af konkurrenterne.

Vigtigheden af negative søgeordslister, og hvordan du kan bruge dem til at styre dine egen annoncevisninger.

Hvorfor du ikke altid kan stole på Google.

Hvad du skal lade være med at bruge tid på.

Sidst i podcasten taler Frank Hellerup Madsen om et par tools han bruger. Dem finder du her.

Split Test Significance

AB Significance Test

AB Testing Calculator

Jan 27 2018

33mins

Play

Sådan undgår du at dine mails ryger i din modtagers SPAM filter.

Podcast cover
Read more
Sådan undgår du at ryge i SPAM filtret hos dine modtagere.

Jan 20 2018

33mins

Play

iTunes Ratings

3 Ratings
Average Ratings
3
0
0
0
0