Cover image of PodStories
Society & Culture
Documentary

PodStories

Updated 4 days ago

Society & Culture
Documentary
Read more

Menneskefortællinger i lyd

Read more

Menneskefortællinger i lyd

Cover image of PodStories

PodStories

Latest release on Sep 15, 2017

The Best Episodes Ranked Using User Listens

Updated by OwlTail 4 days ago

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Rank #1: #19 Førerhunden din nye ven 3:3

Podcast cover
Read more

Mark er svagtsynet og næsten blind. Til daglig kaster han sig frygtløst ud i trafikken med knubs og skrammer, men nu har han taget en livsændrende beslutning. Han skal have sig en førerhund. Følg Marks første par måneder med Førerhunden Felix. I dette afsnit skal Mark slippe Felix løs for første gang...

Optagelse og redigering: Andrea Aagaard

Sep 15 2017

14mins

Play

Rank #2: #18 Førerhunden din nye ven 2:3

Podcast cover
Read more

Mark er svagtsynet og næsten blind. Til daglig kaster han sig frygtløst ud i trafikken med knubs og skrammer, men nu har han taget en livsændrende beslutning. Han skal have sig en førerhund. Følg Marks første par måneder med Førerhunden Felix. Første gåtur med Felix. I dette afsnit er Mark og Felix ude på deres første tur.

Optagelse og redigering: Andrea Aagaard

Sep 15 2017

16mins

Play

Rank #3: #17 Førerhunden din nye ven 1:3

Podcast cover
Read more

Mark er svagtsynet og næsten blind. Til daglig kaster han sig frygtløst ud i trafikken med knubs og skrammer, men nu har han taget en livsændrende beslutning. Han skal have sig en førerhund. Følg Marks første par måneder med Førerhunden Felix. I dette afsnit ankommer Felix til Marks hjem i Vanløse.

Optagelse og redigering: Andrea Aagaard

Sep 15 2017

20mins

Play

Rank #4: Sommerregn

Podcast cover
Read more

Den danske og nordiske Short Dox vinder 2017.

Af Nanna Hauge Kristensen

Jun 04 2017

2mins

Play

Rank #5: #15 Amager Centret

Podcast cover
Read more

Regnede silede ned lørdag den 5. november, hvor PodStories' syv reportere bevægede sig rundt i Amagercenterets snirklede, lavloftede gange og forsøgte at indfange stedets liv og sjæle med tændte mikrofoner.Optagelserne blevet til dette lydtætte billede fyldt med knitrende indkøbsposer, drengestreger, farvede negle, papegøjeprutter, samtaler om optimisme og den gode død, centerradio, tilsvininger, oddset og tilrøget værtshusstemning.

Optagelse og redigering: Kerstin Øhlenschlæger, Anne Jeppesen, Jakob Dybro Johansen, Stine de Klauman, Jane Mejdahl, Nanna Hauge og Ole Fugl Hørkilde.

Nov 16 2016

30mins

Play

Rank #6: #14 Brevduen '1088'

Podcast cover
Read more
Folmer har en særlig hobby. Siden han var barn har brevduer været en stor del af hans liv. I dag har Folmer over 100 brevduer i Rødovre Brevdueforening, og han kan kende forskel på dem alle selv fra luften. Men særligt én due har betydet meget for Folmer. '1088' var ikke bare en due som fløj ud og kom hjem, men en due som bragte både kærlighed og venskab med sig.
Historien er lavet af Stine de Klauman med musik af Peter Blæsild.

Aug 17 2016

17mins

Play

Rank #7: #11 Kan man hedde Tejs?

Podcast cover
Read more
Har du prøvet at fortælle en historie og langsomt opdage, at du allerede har fortalt den historie til den samme person? Forestil dig så, at du siger de samme tre sætninger i 2 timer i træk. PodStories nr. 11 handler om transient global amnesi. Historien er lavet af Anne Jeppesen og lyddesignet af Lukas Wendt og Mikkel Brask.

May 12 2016

11mins

Play

Rank #8: #10 Flaskepost fra Langeland

Podcast cover
Read more
To mennesker prøver at skabe et kunstværk. Den ene ved at tale ind i folks ører, den anden ved at skrive sine drømme ned. PS #10 handler om længsel, om at famle rundt i voksenlivet og se verden som en fugl. Historien og musikken er lavet af Jakob Dybro Johansen.

Mar 02 2016

12mins

Play

Rank #9: #09 På hospice

Podcast cover
Read more
Jytte var havemenneske. Nu iklædes hun et flot sæt tøj af sygeplejerskerne Hanne og Jette, som tager kærligt afsked med hende. På stuen ved siden af spiller harpespilleren for en døende kvinde, og i spabadet lytter Henrik til opera. I denne podcast får du et sjældent og ømt indblik i livet og døden på hospice. Historien er lavet af Nanna Hauge Kristensen. Mix: Signe Strandby Nielsen og Ole Fugl Hørkilde.

Feb 23 2016

21mins

Play

Rank #10: #08 Sigtet 3:3

Podcast cover
Read more
Merete gik 14 måneder og ventede på om hun skulle straffes for manddrab før sagen blev nedlagt. Undervejs var både arbejdsliv og ægteskab i spil, og et par grønne lænestole fik en uventet rolle. Historien er lavet af Kerstin Øhlenschlæger. Mix af Andrea Aagaard og musik af Jakob Dybro Johansen.

Feb 17 2016

20mins

Play