OwlTail

Cover image of PodStories

PodStories

Menneskefortællinger i lyd

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

#19 Førerhunden din nye ven 3:3

Mark er svagtsynet og næsten blind. Til daglig kaster han sig frygtløst ud i trafikken med knubs og skrammer, men nu har han taget en livsændrende beslutning. Han skal have sig en førerhund. Følg Marks første par måneder med Førerhunden Felix. I dette afsnit skal Mark slippe Felix løs for første gang... Optagelse og redigering: Andrea Aagaard

14mins

15 Sep 2017

Rank #1

Podcast cover

#18 Førerhunden din nye ven 2:3

Mark er svagtsynet og næsten blind. Til daglig kaster han sig frygtløst ud i trafikken med knubs og skrammer, men nu har han taget en livsændrende beslutning. Han skal have sig en førerhund. Følg Marks første par måneder med Førerhunden Felix. Første gåtur med Felix. I dette afsnit er Mark og Felix ude på deres første tur. Optagelse og redigering: Andrea Aagaard

16mins

15 Sep 2017

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

#17 Førerhunden din nye ven 1:3

Mark er svagtsynet og næsten blind. Til daglig kaster han sig frygtløst ud i trafikken med knubs og skrammer, men nu har han taget en livsændrende beslutning. Han skal have sig en førerhund. Følg Marks første par måneder med Førerhunden Felix. I dette afsnit ankommer Felix til Marks hjem i Vanløse. Optagelse og redigering: Andrea Aagaard

20mins

15 Sep 2017

Rank #3

Podcast cover

Sommerregn

Den danske og nordiske Short Dox vinder 2017. Af Nanna Hauge Kristensen

2mins

4 Jun 2017

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

#15 Amager Centret

Regnede silede ned lørdag den 5. november, hvor PodStories' syv reportere bevægede sig rundt i Amagercenterets snirklede, lavloftede gange og forsøgte at indfange stedets liv og sjæle med tændte mikrofoner.Optagelserne blevet til dette lydtætte billede fyldt med knitrende indkøbsposer, drengestreger, farvede negle, papegøjeprutter, samtaler om optimisme og den gode død, centerradio, tilsvininger, oddset og tilrøget værtshusstemning. Optagelse og redigering: Kerstin Øhlenschlæger, Anne Jeppesen, Jakob Dybro Johansen, Stine de Klauman, Jane Mejdahl, Nanna Hauge og Ole Fugl Hørkilde.

30mins

16 Nov 2016

Rank #5

Podcast cover

#14 Brevduen '1088'

Folmer har en særlig hobby. Siden han var barn har brevduer været en stor del af hans liv. I dag har Folmer over 100 brevduer i Rødovre Brevdueforening, og han kan kende forskel på dem alle selv fra luften. Men særligt én due har betydet meget for Folmer. '1088' var ikke bare en due som fløj ud og kom hjem, men en due som bragte både kærlighed og venskab med sig.Historien er lavet af Stine de Klauman med musik af Peter Blæsild.

17mins

17 Aug 2016

Rank #6

Podcast cover

#11 Kan man hedde Tejs?

Har du prøvet at fortælle en historie og langsomt opdage, at du allerede har fortalt den historie til den samme person? Forestil dig så, at du siger de samme tre sætninger i 2 timer i træk. PodStories nr. 11 handler om transient global amnesi. Historien er lavet af Anne Jeppesen og lyddesignet af Lukas Wendt og Mikkel Brask.

11mins

12 May 2016

Rank #7

Podcast cover

#10 Flaskepost fra Langeland

To mennesker prøver at skabe et kunstværk. Den ene ved at tale ind i folks ører, den anden ved at skrive sine drømme ned. PS #10 handler om længsel, om at famle rundt i voksenlivet og se verden som en fugl. Historien og musikken er lavet af Jakob Dybro Johansen.

12mins

2 Mar 2016

Rank #8

Podcast cover

#09 På hospice

Jytte var havemenneske. Nu iklædes hun et flot sæt tøj af sygeplejerskerne Hanne og Jette, som tager kærligt afsked med hende. På stuen ved siden af spiller harpespilleren for en døende kvinde, og i spabadet lytter Henrik til opera. I denne podcast får du et sjældent og ømt indblik i livet og døden på hospice. Historien er lavet af Nanna Hauge Kristensen. Mix: Signe Strandby Nielsen og Ole Fugl Hørkilde.

21mins

23 Feb 2016

Rank #9

Podcast cover

#08 Sigtet 3:3

Merete gik 14 måneder og ventede på om hun skulle straffes for manddrab før sagen blev nedlagt. Undervejs var både arbejdsliv og ægteskab i spil, og et par grønne lænestole fik en uventet rolle. Historien er lavet af Kerstin Øhlenschlæger. Mix af Andrea Aagaard og musik af Jakob Dybro Johansen.

20mins

17 Feb 2016

Rank #10