OwlTail

Cover image of Green Green Green!

Green Green Green!

Green Green Green! Dit is dé eerste Nederlandse IndyCar podcast, volledig gericht op de Amerikaanse tegenhanger van de Formule 1 en de spectaculairste raceklasse op de planeet. Presentator Frederik Middelhoff, IndyCar-commentator René Hoogterp en autosportschrijver Jeroen Demmendaal bespreken de laatste ontwikkelingen in IndyCar, nemen de prestaties van Neerlands hoop Rinus 'Veekay' van Kalmthout onder de loep en beantwoorden vragen van luisteraars. Abonneer je nu via je favoriete podcastkanaal! Voor meer informatie, het laatste IndyCar-nieuws en het insturen van al je vragen volg je Green Green Green! op Twitter via twitter.com/indypodcastNL. Deze podcast wordt geproduceerd door Podcastguru.nl.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

#18: Barber, St Pete en Texas met Rinus VeeKay

In de achttiende aflevering blikken IndyCar-commentator René Hoogterp, autosportschrijver Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff samen met Rinus VeeKay terug op de eerste twee races van het IndyCar seizoen 2021. Verder kijken de heren vooruit naar de doubleheader op Texas. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

59mins

30 Apr 2021

Rank #1

Podcast cover

#17: Grote vooruitblik op IndyCar-seizoen 2021

In de zeventiende aflevering blikken IndyCar-commentator René Hoogterp en autosportschrijver Jeroen Demmendaal onder toeziend oog van presentator Frederik Middelhoff vooruit op het nieuwe IndyCar seizoen 2021. Wie wordt er kampioen? Wat kunnen we verwachten van Rinus VeeKay? Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

1hr

25 Mar 2021

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

#16 Exclusieve special: het Amerikaanse avontuur van Robert Doornbos

In de zestiende aflevering (en de eerste van dit tweede seizoen!) blikken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff samen met special guest Robert Doornbos terug op zijn Amerikaanse carrière in Champcar en IndyCar. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

1hr 16mins

23 Jan 2021

Rank #3

Podcast cover

#15 De grote IndyCar Eindejaarsshow

In de vijftiende en laatste aflevering van dit seizoen blikken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en Formule 1-journalist Daan de Geus onder toeziend oog van presentator Frederik Middelhoff samen terug op het afgelopen IndyCar seizoen, waarin we als hoogtepunt van de show verscheidene awards uitreiken. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

1hr 27mins

17 Dec 2020

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

#14 De Grote Rinus VeeKay Seizoensterugblik

In de veertiende aflevering van Green Green Green! blikken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff samen met niemand minder dan Rinus van Kalmthout terug op zijn eerste IndyCar seizoen, waarin hij 'Rookie of the year' werd. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

59mins

27 Nov 2020

Rank #5

Podcast cover

#13 Spectaculaire seizoensfinale in St. Pete met Rinus VeeKay

In de dertiende aflevering van Green Green Green! blikken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff terug op de slotrace van 2020 in Saint Petersburg en spreken met kersvers Rookie of the Year Rinus VeeKay. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

47mins

28 Oct 2020

Rank #6

Podcast cover

#12 Het silly season en een seizoensfinale in St Pete

In de twaalfde (jubileum)aflevering van Green Green Green! kijken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff vooruit op de slotrace van 2020 in Saint Petersburg en geven we 6 redenen om in te schakelen. Daarnaast gaan we weer roddelen over het Silly Season. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

53mins

19 Oct 2020

Rank #7

Podcast cover

#11 Gateway, Mid-Ohio en het silly season met Rinus VeeKay

In de elfde aflevering van Green Green Green! kijken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff terug op de races van Gateway en Mid-Ohio. We bellen uitgebreid met Rinus VeeKay en horen over zijn belevenissen, en we gaan roddelen over het Silly Season. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

1hr 20mins

16 Sep 2020

Rank #8

Podcast cover

#10 De Grote Indy 500 Recap met Rinus VeeKay

In de tiende aflevering van Green Green Green! kijken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff terug op dé Race der Races: de spectaculaire 104e Indianapolis 500. We bellen uitgebreid met Rinus VeeKay en horen over zijn belevenissen op de Speedway, en behandelen natuurlijk ook prangende vragen van de luisteraar. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

1hr 3mins

25 Aug 2020

Rank #9

Podcast cover

#9 De Grote Indy 500 Preview met Arie Luyendyk

In de negende aflevering van Green Green Green! bespreken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff alle ins en outs in de aanloop naar dé Race der Races die zondag 23 augustus op het programma staat: de 104e Indianapolis 500. We bellen uitgebreid met 2-voudig Indy 500 winnaar Arie Luyendyk over zijn verwachtingen van Rinus VeeKay, en behandelen natuurlijk jullie prangende vragen. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

1hr 30mins

18 Aug 2020

Rank #10