OwlTail

Cover image of Connecte

Connecte

- når ord skal ud over scenekanten

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

Karina Bundgaard, Om intuition

Karina Bundgaard, Om intuition Vært: Inger HjortVarighed: 36:14 Lyt i SoundCloud | iTunes Karina Bundgaard – meditation, spirituel rådgivning og ny tids shamanisme Karina udfører sit spirituelle arbejde under vejledning fra skiftende guider.Hendes primære støtter er Hvide Ørn og Kwan Yin. Der er dog mange bevidstheder, som har haft stor indflydelse på hendes spiritualitet og forståelse for balancering af energi. Udgangspunkt for Karina ift. at udføre energiarbejde og formidling er gennem “true channeling”. Det betyder ikke, at det, hun formidler, er mere sandt end alt muligt andet, men at det, hun ved, skabes samtidig med at hun formulerer det, gennem kanalisering. Karina holder guidede kurser, uddannelse, meditationer og webinarer/foredrag om spirituelle emner og selvudvikling, i tæt synergi med egne livsprocesser og den forståelse, livet og guidningen giver hende. Udover eget liv, er baggrunden for mange af de indsigter, der kommer til hende, de erkendelser, der skabes når hun har mennesker inde til individuelle sessioner med guidet healing, klarsyn og spirituel perspektivering. Jeg havde besøg af Karina til en snak om intuition, ritualer og hvordan du kan styrke kontakten til din intuition, og med det bevæge dig stærkere i verden. Læs mere på Karina Bundgaards hjemmeside karinabundgaard Om din vært Inger Hjort spirituel vejleder og sparringspartner samt event manager med en naturlig gave og et talent for at skabe de smukkest rammer for både gæster og speakers. Ud over at udgive podcast indgår hun også i en lang række forskellige samarbejder omkring workshops, foredrag og events i ind- og udland. Alt sammen skabt med et ønske om at inspirere, de som er klar til at lytte. Og de som søger indsigt og bevidsthed om egne mønstre og overbevisninger. I maj 2019 udkom hendes første bog, ‘Den Sensitive Elefant’. Det er en personlig beretning som består af korte tekster, hvor hun deler en række af sine spørgsmål og refleksioner fra sin udviklingsrejse i sin søgen efter fred. Indlægget Karina Bundgaard, Om intuition blev vist første gang den Connecte.

36mins

26 Jun 2019

Rank #1

Podcast cover

Kim Gørtz, Erkend dig selv mand

Kim Gørtz, Erkend dig selv mandVarighed: 1:06:25 Vært: Inger Hjort Lyt i SoundCloud | iTunes Kim Gørtz, Ph.d., filosof, forfatter og musiker.Kim har blandt andet skrevet vildfarelserne trilogi og vores samtale er med afsæt i bind 1 ‘Erkend dig selv mand’. Det er en bog til manden om manden, skrevet med et ønske om at styrke mandens selvindsigt og inspirere ham til at tage hånd om eget indre liv, en bedre erkendelsesproces – og at finde ind til og holde fast i de ‘betydningsfulde opholdssteder’.Jeg snakker med Kim om blandt andet, Hvem er han, ham manden? hvordan kommer det til udtryk at han er faret vild? Hvad kendetegner en god erkendelsespraksis? hvad er de betydningfulde opholdssteder? Trilogien er udgivet fra Content Publishing. Om din værtInger Hjort spirituel vejleder og sparringspartner samt event manager med en naturlig gave og et talent for at skabe de smukkest rammer for både gæster og speakers.Ud over at udgive podcast indgår hun også i en lang række forskellige samarbejder omkring workshops, foredrag og events i ind- og udland. Alt sammen skabt med et ønske om at inspirere, de som er klar til at lytte. Og de som søger indsigt og bevidsthed om egne mønstre og overbevisninger.I maj 2019 udkom hendes første bog, ‘Den Sensitive Elefant’. Det er en personlig beretning som består af korte tekster, hvor hun deler en række af sine spørgsmål og refleksioner fra sin udviklingsrejse i sin søgen efter fred. Indlægget Kim Gørtz, Erkend dig selv mand blev vist første gang den Connecte.

1hr 6mins

14 Jun 2019

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Birgitte Baadegaard, ManiFEST for kvinder

Birgitte Baadegaard - ManiFEST for kvinderVarighed: 40:04 Vært: Inger Hjort Lyt i SoundCloud | iTunes Birgitte Baadegaard, forfatter, selvstændig og feminine leadership mentorHun er uddannet cand.merc., NLP master og executive coach – samt Kvindelig Meningsdanner fra Cevea. I en årrække havde hun en traditionel karriere inden for marketing – herunder en marketingchef stilling. Det satte 2 syge børn en stopper for.Siden har Birgitte som selvstændig arbejdet med kvinder i karriere og ledelse – og har som fokus haft, at de finder ind til deres egen kerne, når de agerer og skaber både i erhvervslivet og i livet som helhed. En rejse alene til Peru i 14 dage i 2016 gav Birgitte afsæt til et nyt ståsted i livet. Et sted hvorfra en ny bog blev skabt.Bogen har fået titlen, ‘Manifest for kvinder’, og udkommer på Forlaget Aronsen i foråret 2019.Jeg havde besøg af Birgitte til en snak om blandt andet begrebet exoduser, kvinders udfordringer i et samfund præget af ubalance mellem det feminine og maskuline, om manglende rollemodeller og en frihed som måske er under pres.Vil du høre mere kan du i foråret 2019 møde Birgitte, når hun gæster en række byer rundt i Danmark med sit foredrag ‘Oplev dig selv som hel kvinde’. Læs mere her: oplev-dig-selv-hel-kvinde.Du kan også møde Birgitte på hjemmesiden www.baadegaard.dkOm din værtInger Hjort spirituel trainer, vejleder og event manager med en naturlig gave og et talent for at skabe de smukkest rammer for både gæster og speakers.Ud over at udgive podcast indgår hun også i en lang række forskellige samarbejder omkring workshops, foredrag og events i ind- og udland. Alt sammen skabt med et ønske om at inspirere, de som er klar til at lytte. Og de som søger indsigt og bevidsthed om egne mønstre og overbevisninger.I foråret udkommer hendes første bog, ‘Den Sensitive Elefant‘. Det er en personlig beretning som består af korte tekster, hvor hun deler en række af sine spørgsmål og refleksioner fra sin udviklingsrejse i sin søgen efter fred.Indlægget Birgitte Baadegaard, ManiFEST for kvinder blev vist første gang den Connecte.

40mins

21 Apr 2019

Rank #3

Podcast cover

Cecilie Gredal, Om Personligt lederskab

Cecilie Gredal - Personligt lederskabVarighed: 42:38 Vært: Inger Hjort Lyt i SoundCloud | iTunes Cecilie Gredal, foredragsholder, ledelsesrådgiver og ekspert i personligt lederskab fra egen virksomhed Cecilie GredalCecilie tror på, at vejen til personlig lykke og vækst som menneske er, at gøre op med idealerne og at løsningen er, at vi gør os fri af idealfælder, holder op med at være så optaget af hvad andre synes, og i stedet finder svaret i os selv. At det er muligt at skabe et liv, hvor det vi gør med lethed, og som giver energi samtidigt, kan skabe bedre resultater.Hun tror på, at når man står stærkt og ubegrænset i sin egen person, så bliver man også en stærk leder. Stærke ledere kan udrette store ting for verden. Cecilie Gredal arbejder for at styrke det personlige lederskab hos den enkelte.Jeg mødte Cecilie til en snak om, hvad personligt lederskab er, om at være drevet af passion og mening i livet, om identitet samt de faldgrupper, som vi møder på vejen – faldgrupper som Cecilie betegner som idealfælder.Om talenter – især de intuitive talenter, som mange ofte ikke værdsætter – og hvorfor vi skal turde eje dem.Cecilie er et inspirerende menneske med et stærkt fagligt fundament, og en meget fin måde at se og møde mennesker på. Evner hun bruger til at fremkalde det enkelte menneske, fordi hun tror på værdien i, at vi hver især tør folde vores unikke talent og gave ud. For vores egen skyld og for verden omkring os.Vil du vide mere om Cecilie, så besøg hendes hjemmeside ceciliegredal.dk. Her kan du også skrive dig op til hendes nyhedsbrev, hvor hun generøst deler ud af sig selv, sin viden og værktøjer, for at støtte dig på din rejse for at kunne stå på et stærkt rodfæste.Modellerne som der omtales i denne podcast.Om din værtInger Hjort spirituel trainer, vejleder og event manager med en naturlig gave og et talent for at skabe de smukkest rammer for både gæster og speakers.Ud over at udgive podcast indgår hun også i en lang række forskellige samarbejder omkring workshops, foredrag og events i ind- og udland. Alt sammen skabt med et ønske om at inspirere, de som er klar til at lytte. Og de som søger indsigt og bevidsthed om egne mønstre og overbevisninger.I foråret udkommer hendes første bog, ‘Den Sensitive Elefant‘. Det er en personlig beretning som består af korte tekster, hvor hun deler en række af sine spørgsmål og refleksioner fra sin udviklingsrejse i sin søgen efter fred.Indlægget Cecilie Gredal, Om Personligt lederskab blev vist første gang den Connecte.

42mins

23 Jan 2019

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Betiina Tøfting, Akashaarkivet

Betiina Tøfting - AkashaarkivetVarighed: 59:25 Vært: Inger Hjort Lyt i SoundCloud | iTunes Betiina Tøfting, spirituel psykoterapeut, trainer og vejleder.Betiina tilbyder desuden clairvoyance og kortlæsning i Aarhus.Jeg mødte Betiina til en snak om Akasha-arkivet, regressionsrejser, energi, bevidstheder og at være i verden med adgang til en universel visdom, som vi – i følge Betiina  – alle bærer i ånden.Det blev også til en snak om, hvad vi kan bruge akasha-arkivet til, om forskellige typer af terapi og healing, samt hvorfor akashaarkivet er interessant at dykke ned i, og hvordan vi får en (mere) bevidst adgang til dette universelle bibliotek af energi og visdom.Jeg håber, at vores samtale åbner op for en større interesse i et stadig mere bredt felt af muligheder, for de som ønsker at finde mere ro og klarhed i livet.Besøg Betiina på hendes hjemmeside betiina.dk for mere info om akashaarkivet.Indlægget Betiina Tøfting, Akashaarkivet blev vist første gang den Connecte.

59mins

7 Jan 2019

Rank #5

Podcast cover

Mogens Juul, Singing Wolf om Indiansk Visdom

Mogens Juul - Singing WolfVarighed: 45:44 Vært: Inger Hjort Lyt i SoundCloud | iTunes Mogens Juul-bærer det indianske navn Singing Wolf. Mogens har en vision om at være medvirkende til et paradigmeskift indenfor ledelse, hvor indiansk visdom bliver aktivt medspillende. Han ønsker at skabe trivsel for mennesker, individuelt og kollektivt.​Min rejse ind i indiansk visdom startede i 2005.  En rejse som tog sin begyndelse den dag, hvor han mødte to indianere på en parkeringsplads i Danmark. Et møde som i henhold til Mogens næppe var tilfældigt, men universets støtte, så han kunne betræde denne nye sti og visdom.I 2013 udgav han bogen Den Smukke Vej – en personlig fortælling om min transformerende rejse ind i den indianske visdom. Og siden sommeren 2018 har han arbejdet på en bog om fremtidens lederskab som brobygning mellem moderne ledelsesteorier / praksisser og indiansk visdom.Jeg mødte Mogens på Fredensborg St. Kro til en snak om indiansk visdom, de otte søjler som betegnes energierne, “Four Shields of Balance and Four Attentions”, gaverne i indiansk visdom og hvordan vi kan bruge det i dag, om retning og mål i livet, samt hvordan vi lever fra hjertet, til hovedet og til handling.Det er et stort felt af gammel visdom, som vi bevæger os ind i i denne samtale. Det er mit ønske, at kunne støtte Mogens og hans budskab med denne samtale. Og jeg håber at vi får belyst noget af fundamentet i Earth visdom som er den gren Mogens har fordybet sig i.Vil du læse mere så besøg Mogens’ hjemmeside www.singingwolf.dk eller på  singingwolf.easyme.dk/onlinekursusfourshields, hvor du finder info om hans online kursus, samt gratis materiale i form af lydbogen, Den nysgerrige rejsende.Indlægget Mogens Juul, Singing Wolf om Indiansk Visdom blev vist første gang den Connecte.

45mins

28 Dec 2018

Rank #6

Podcast cover

Bo Heimann, Opstandelser, kærlighed og parforhold

Bo Heimann, Kærlighed & ParforholdVarighed: 49:10 Vært: Inger Hjort Lyt i SoundCloud | iTunes Bo Heimann-er journalist, konsulent indenfor ledelse og organisationsudvikling samt forfatter til en lang række bøger med “Opstandelser” som den nyeste.Første gang jeg “mødte” Bo Heimann, var tilbage i sommeren 2017, hvor jeg en dag fik øje på hans bog, “YESHUA – mystikernes mester”. En bog som jeg læste med en fornemmelse i kroppen af dyb genkendelighed.I starten af oktober tog jeg til København for endelig at møde Bo og for sammen at dykke ned i bogen “Opstandelser”, som er en roman i 3 spor, hvoraf det ene spor er en beskrivelse af relationen Yeshua og Maria Magdalana og tiden omkring årene 20-35.Det blev til en snak om kærlighed og parforhold, om maskulinitet og femininitet, om balance og overgivelse, og hvad vi kan lære af relationen mellem Yeshua og Maria Magdalene, som romanen meget fint skildrer med forskellige vinkler.Bogen “Opstandelser” er en smuk roman, som blandt andet bygger på hændelser beskrevet i Biblen og en række apokryfe skrifter og historiske begivenheder i Middelalderen.For mere info om Bo Heimann, besøg hans hjemmeside boheimann.com/ – eller køb bogen “Opstandelser” online.Indlægget Bo Heimann, Opstandelser, kærlighed og parforhold blev vist første gang den Connecte.

49mins

11 Nov 2018

Rank #7

Podcast cover

Trine Dupont, Kærlighed og parforhold

Trine Dupont, Kærlighed og parforholdVarighed: 41:07 Vært: Inger Hjort Lyt i SoundCloud | iTunes Trine Dupont– psykoterapeut, tantramassør og foredragsholder. Og så er hun optaget at få mennesker til at bevæge sig i både sind, sjæl, følelser og krop. Derudover arbejder Trine med kvindegrupper, med det fokus at fordybe sig i det terapeutiske, instinktive og mentale.Jeg mødte Trine til en samtale om parhold, kærlighedsliv og seksualitet om hvordan vi kan navigere i dette, når vi som par har lyst til at være sammen, men ønsker at gå forskellige veje om jalousi og angsten for at miste om at føle sig sårbar og forkert, når ens partner vil noget andet om at finde veje og nye rammer for et familie- og kærlighedsliv Trine deler åbent og ærligt om sit forhold til sin mand, og deres fælles liv i medgang og modgang. Og med det inviterer hun også til refleksion om, hvad et parforhold er, og om et kærlighedsliv kan have andre rammer med fx både mand og kæreste.Mød også Trine på hendes hjemmeside trinedupont.dk – eller til et af hendes foredrag i efteråret 2018.Indlægget Trine Dupont, Kærlighed og parforhold blev vist første gang den Connecte.

41mins

12 Oct 2018

Rank #8

Podcast cover

Dr. Andrea Pennington, About selflove

Dr. A. Pennington, SelfloveVarighed: 35:23 Vært: Inger Hjort Lyt i SoundCloud | iTunes Dr. Andrea Pennington, an integrative physician, acupuncturist, meditation teacher and conscious communication specialistDr. Andrea is also a #1 international bestselling author, highly acclaimed 2x TEDx speaker, visionary brand strategist for Light workers, and Co-founder of the RealSelfLove Movement.As a sought-after media personality for the last two decades, Dr. Andrea has shared her candid, empowering insights on vitality and resilience on the Oprah Winfrey Show, the Dr. Oz Show, iTV This Morning, CNN, the Today Show, LUXE-TV, Thrive Global and HuffingtonPost and as a news anchor for Discovery Health Channel.Dr. Andrea has appeared in several newspapers, magazines and online publications including Glamour, Cosmopolitan, Essence, Ebony, Soul & Spirit, Top Santé, The Sun, Red, and Stylist. She has also written or contributed 10 books and her latest book , I Love You, Me! explores her personal journey from depression to real self-love.Now, as Co-founder of the #RealSelfLove Movement Andrea speaks globally to reduce the stigma of mental illness and to support people on their journey to authentic living. As host of the daily talk show, Liberate Your Authentic Self Andrea brings her insight and inspiration for purposeful living, conscious relationships & soulful success.As shared in her inspiring TEDx talk entitled ‘Become Who You Really Are‘, Andrea candidly explains that overcoming long history of hidden depression and anxiety came via an out-of-body near death-line experience which allowed her to break free to love and express her authentic self. Her second TEDx on mindfulness and meditation elaborates on how to create a stress-resistant personality with the top 10 traits of highly resilient people.I meet Andrea at a skype meeting an early morning talking about selflove, and how to transform selffloating to a deep feeling of confidence and selflove.Learn more about Andrea Pennington by visiting her websites:andreapennington.comYou can also meet her at the event Unfold Your Love – September 29-30th. 2018Indlægget Dr. Andrea Pennington, About selflove blev vist første gang den Connecte.

35mins

18 Sep 2018

Rank #9

Podcast cover

Mille Bruun Sjøgren, At rejse

Mille B. Sjøgren, At rejseVarighed: 42:55 Vært: Inger Hjort Lyt i SoundCloud | iTunes Mille Bruun Sjøgren, foredragsholder, podcaster, reklamespeaker og digital nomadeSammen med sin mand og børn har hun boet i Spanien i 5 år og derfra rejst ud i verden. En rejse ud og ind. En rejse som har gjort Mille til et andet mennesker og styrket båndet i hendes lille familie.Jeg mødte Mille i Fredesborg en skøn septemberdag. Det blev til en snak om blandt andet om at levet livet på en måde som ikke er liniært som hverdagen i Danmark om at måle tiden i oplevelser og ikke i tid om at møde udfordringerne, når forestillingerne udfordres på godt og ondt om at turde træde ud i verden med mulighed for at begå fejl om at leve her og nu Mille er fyldt med energi og gå-på-mod, hvilket er tydeligt at mærke i hendes selskab. Hun har meget på hjertet og er vild med kombinationen at rejse samtidig med at hun arbejder – og lever fuldt ud.Mille gav mig modet på at rejse mere, at tage flere chancer og være endnu mere åben over for de muligheder livet byder, når man slipper bekymringerne.Jeg håber, at du vil lytte med – og også gerne deltage når Mille besøger Aarhus den 27. september med sit foredrag “Tag hverdagen med Jorden rundt“.Besøg også gerne Mille på millemum.dk/om-mille-buun-sjogren/ og millespeak.dk/Indlægget Mille Bruun Sjøgren, At rejse blev vist første gang den Connecte.

42mins

11 Sep 2018

Rank #10